שאללה : ))

o r e l i

New member
שאללה : ))

תגידו מתי יהיה הגמר? וכמה מגיעים לשם.. יש גלגל הצלה או משו כזה? אם יש אני רוצה שאולה וניר יחזרו או רעות ואיצייק.. חח משפט של גאל : "נפלה לי אבן מהראש XDD" מתה עלייה : ) = ותוודה =

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני יכולה לענות לך על שאלה 2->

שיש גלגל הצלה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2071&MessageId=121360083 ואני מקווה שיחזירו את עוז וליסה או דניאל ויואב [: אבל זה לא תלוי בנו, כתוב בכתבה ש"ישודר פרק החזרה מיוחד שצולם לא מכבר" שאני חושבת שזה אומר שהוא כבר צולם O: עכשיו אם שבוע הבא יהיה פרק בו 3 מתמודדים ובטח אחד יודח (מתפללת שטל ומלאני P:) אז שבוע אחרי זה שזה כבר אוקטובר (בדיוק כשיוצא ראש השנה) אולי יהיה פרק ההחזרה ואז שבוע אחר כך בגמר אולי יהיו 3 מתמודדים. אבל אם יהיו 2 זה יהיה אחרת... והם גם יכולים לדחוץ כל מיני תוכניות באמצע לפני הגמר. קיצר אינלי מושג מתי הוא

o r e l i

New member
אההה..

כאילו לפי מה שהבנתי הזוגות יתחרו במשימות ומי שינצח יעלה לגמר.. אז אין אסמסים ווכזה חח מצד אחד יותר טווב כי זה רק יהרוס תתכנית...מצד שניי זה מעלה תסיכוי שזוג שכולם שונאים יהיה בגמר O: וגמאני מתפללת שיעיפו את מלאני וטל :p וטנקס על התשובה : ]

שירי116

New member
../images/Emo28.gifחח כן רק שאם מלאני וטל יעופו

רק שלא יחזרו
אבל לי אישית זה טוב העניין של האסמאסים, כי אני יודעת אם היה את זה אז אולה וניר היו חזורים בטח או רעות ואיציק ואלו זוגות חמודים אבל אז לא היה סיכוי ליואב ודניאל או עוז וליסה ועכשיו יש להם סיכוי
בקשה :)

o r e l i

New member
חחחחח XD

לא חשבתי על זה שהם יכולים לחזוור.. בואיי נקווה שלא:p ליסה לא ממש חכמה אז ל'דעת אם יש להם סיכוי..( עוז חמודיי) לדניאל ויואב יש סיכוי גדול : )

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהכל יכול לקרות :)

דניאל ויואב אכן זוג חזק... אבל ת'אמת גם אולה וניר. וטל וטל O: אבל אם עוז וליסה ישקיעו במה שזה לא יהיה, יש להם סיכוי. כי עוז (כפרעעללייווו
) הוא חכם (חח מן הסתם) וגם כזה.. טוב O:

למעלה