שאללהה חשובההה

לונושקה

New member
שאללהה חשובההה

אוקי,אני הבנתי דרך מקור כלשהו שכנראה נמכרו כמה וכמה קלטות של המחזמר אנני,ולאחר מכן נגמר המלאי או משהו כזה אני השתתפתי במחזמר ולנו היה ברור שלא יצאו הקלטות לשיווק אף פעם ובגלל זה לא יצא לנו לראות את זה...ועכישו הבנתי שכנראה לכמה וכמה אנשים כן יש את הקלטת הזו איפשהו,אז אםםם למישהו מפה או שהוא מכיר מישהו שיש לו בבקשההה תכתבו לי פה או בפרטי או משהוו זה ממש ממש חשוב לי!!!!

שגיא ק

New member
.....

שיעשו כבר משפט ולא יודע מה, רק שיוציאו תקלטת הזאת לחנויות כבר!!!!! השבוע בדיוק קניתי ת'דיסק כי הקודם נשבר לי חחח

לונושקה

New member
תווםם....

לפי מה שאני הבנתי אזז במפעל שם אז הוציאו כמה קלטות,ועוד לא יצאו כאילו היו במפעל ואז הגיע העניין המטומטם עם הזכויות.... קיצררר אני הבנתי שכנראה נמכרו כמה עותקים ממה שיצא שם בחשאי..... אני אל יודעת אם זה באמת נכוןןן אבלללל אני מקווה שכן כדי שיוכלו להשיג לי את זה... חחח

שגיא ק

New member
אלונה,

נגיד שלקהל הרחב לא מכרו את זה... אבל איך לך, בתור אחת ששיחקה שם, אין קלטת של זה????????????????????????????????????????????????????????

שגיא ק

New member
לאאאאאאאא היית שואלת

אבל למה לא קיבלת? כי גם אם לקהל הרחב לא מפיצים את זה, איך זה שלשחקנים וליוצרים לא מביאים?

לונושקה

New member
שגיא

דיי,טוב? מה,אתה חושב שאם הייתי יודעת אז הייתי שואללת את כלזה??

barmiz

New member
לפי מה שאני יודע

יוצרו עותקים מעטים בלבד שהופצו ללקחות "ידיעות מנויים", אני מנוי ובנובמבר 2000 היה עלון שצורף לעיתון שבו אתה יכול לקנות 2 כרטיסים במחיר של 1 (מבצע בסגנון הזה) וקלטת מלאה+דיסק/אודיו ב- 70 ש"ח. ובאמת מכרו את זה! עכשיו הקלטות הבודדות שוכבות אצל 50 איש בבית ובטח בארון של מנחם גולן.

למעלה