שאליונת

אמאדובה

New member
שאליונת

חשבתי שתרצו גם לדעת... ארד של שאליונת מאושפז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=973&MessageId=139630852 שולחת גם כאן איחולי החלמה מהירה ושלמה

../images/Emo124.gif ארד בדרך לשניידר

דיברתי כעת עם הילה, הם בדרך מן הצפון לשניידר, נכון להם שם אשפוז ארוך. בלי לפרט יותר מידי, כנראה מדובר בכשל כלייתי, אולי מולד
מכינים אותם לתסריטים לא פשוטים, עד כדי השתלת כליה. בכל אופן, כעת, הוא בהכרה וחיוני. אפרט כשיהיה מה וכשאשאל את הילה עד כמה לפרט, אבל בינתיים, נא תפילות להחלמת ארד בן הילה. הילה, ליבי ותפילותי אתכם. אם צריך משהו, בבקשה בבקשה בקשי.

נאשא

New member
אוי לא!

מה זה הפחד הזה? מתפללת חזק חזק להחלמתו המהירה. איזה סרט בלהות הילה ממי שלי, כל התפילות כולן כולן שלך, שלכם. רק בריאות, אוי אלוהים.

מתפללת לשלומו של ארד

אם יש משהו שאפשר לעזור, לחזק, רק תגידי. תפילותיי איתכם.
כחול

עלמהשלי

New member
יקירתי

כל התפילות נשואות אליכם. כל דבר שאת צריכה, אני פה, אני קרובה.

mic75

New member
הילה

ליבי איתך את יודעת עם את מריכה משהו והכי קטן לשמור על הילד הגדול או כל דבר אחר אל תהססי אני שולחת לך מלא חיבוקים ונשיקות מיכל

דיא

New member
החלמה מהירה ושלמה

חושבת עליכם ומתפללת לטוב, לבריאות שלמה ומלאה במהרה. הילה, אנחנו כאן בשבילך. מעיין ברכה, אנא המשיכי לעדכן, וגם, אם יש משהו שנוכל לעשות...

שאליונת

New member
מעדכנת בעצמי ../images/Emo24.gif אוהב לכולכן

אני נמצאת לשלוש שעות בבית של ההורים שלי כדי לצבור שינה ארד שלי נפגע בכליות שלו כרגע לא יודעים בדיוק מה הסיבה כי מייצבים אותו השתלשלות העניינים היתה שאחרי חמישה ימים של הקאות בלתי פוסקות קיבלנו הוראה שלא חלקתי עליה כי נאמרה על ידי רופא ילדים בכיר לשתות במקום פורמולה מים עם סוכר או תה של היפ לאחר מכן יומיים אחר כך נתנו סוג שלישי של מזון תינוקות ובאותו היוםפ כשקילחתי אותו שמתי לב ששק האשכים שלו נפוח בגודל של קלמנטינה משהו נוראי ומעוות והוא מילל ומקטר נוראות שוב הלכתי לרופא אחר שחשד שזה בכלל משהו כירורגי אחרי שעה כל הרגליים שלו התנפחו פי שלוש טסנו למיון ושם הילד המשיך להתנפח עד שפרקי הגפיים שלו היו כל כך נפוחים שלא ניתן היה למצוא ורידים מעל שעתיים חיפשו ולא מצאו הועלנו לטיפול נמרץ אבל בגלל סירוב שלי לפעולה כירורגית של פתיחת וריד צווארי הם סירבו לתת לו טיפול או להתחיל בבדיקות אבל היו אדיבים מספיק לעזור לנו לעבור לשניידר נאמר לנו שיש לו ככל הנראה כשל כלייתי על רקע הרעלת מים שהגיעה בגלל מחלה גנטית קשה שיש צורך בדיאליזה ובסופו של דבר השתלה ההוראה המטופשת האחרונה נאמרה לנו על ידי בכיר בטיפול נמרץ שאין צורך ללכת באמבולנס טעות הגענו עם נתרן 100 במצב קשה הילד כבר לא יכול היה להזיז את האצבעות מרוב נפיחות בשניידר בשתי דקות מצאו וריד וגרמו לי לרצות לנשק את הרופא המסכן שכמעט התעלף כשהוא ראה איזו מפלצת רוצה לנשק אותו נתנו לו מלחים והצליחו לייצב אותו ולהוריד את הנפיחות החליפו לו את המזון למזון מיוחד ולקחו דמים כמו שצריך נכון לכרגע אנחנו בתחילת הבירור אנחנו במחלקה בחדר סטרילי עם עוד ילדון מסכנון מתוק במיוחד בן חודשיים וקצת אחרי ניתוח לב בודקים כל מיני כיוונים תהיה לנו ביופסיה מהכליות בתחילת שבוע הבא בודקים כיוון שאולי נדבק בCMV ממני אחרי שנולד (אני עדיין פוזיטיב) הוא על אנטיביוטיקה עם קטטר ומאוזן כרגע רק החלבון בשתן ובריחת האלבומים עדיין גבוהים ככה גם הכולסטרול שלו שהגיע עד מעל חמש מאות עדיין מרחפת מעל הראש המילה השתלה אני מקווה שנתבדה אני מרגישה אליכן אהבה גדולה על התמיכה הזו אני מצטערת שאני לא יכולה לענות לאסמסים ראיתי את כולם והם גרמו לי לבכות מהתרגשות כמו גם ההודעות שלכן שהתפללתם עבורו זה עוזר זה פשוט עוזר אני עדיין זהירה באופטימיות שלי כי החדשות הטובות שכרגע אין עוד חדשות רעות אבל זה גם מעולה מה אני מבקשת מכן הילד מקיא? הרופא מתעלם? תתעקשו על בדיקות שתן ומתן עירוי אני עם ייסורי מצפון שאני יודעת יודעת יודעת שאין להם מקום אבל הם שם לא לתת מים מתחת לגיל חצי שנה וגם אז לא במקום אוכל לא יודעת למה כשהקומון סנס שלי שתק בגלל שזה היה רופא בכיר לא יודעת למה סירבתי לא לתת מים לתינוקות זה הורג אותם זה הרס לילד שלי את הכליות ולא נתתי לו מעל 200 CC מים ולא יחד עם אוכל (מים במקום אוכל ) אני מצרה על העייפות הנוראית שהייתי בה שלא יכולתי לחשוב בהיגיון ורק רציתי שההקאות ייפסקו אני מצטערת שאני לא משתמשת בכן לעזרה בכל מי שהציעה תודה מכל עומק הלב אבל אין צורך יש לי משפחה אוהבת שעוזרת ותומכת ונמצאת ואתן נהדרות ומדהימות ומקסימות אריאלי נמצא עם בני הדודים שלו והיה עד עכשיו בבית שלנו עם אבא שלו הם הגיעו למרכז לפני שעתיים בערך והוא בסדר תודה שאיכפת לכן זה גורם לחרדות שלי למצוא נחמה תודה שוב ושוב (ושוב ושוב) לכל אחת ואחת מכן (ואני יודעת שרציתי לכתוב רק שורה אבל פתאום היה לי המון מה לומר - אני הולכת לישון וחוזרת לבית החולים אין לי שם מחשב אז תחשבו שאני מודה לכל מי שמגיבה מתקשרת שולחת מסרים אישית)

א וש ר י

New member
מקוה שישתפר במהרה.../tapuzforum/images/Emo24.gif

קראתי ואני ממש מתפללת שיחלים מהר מהר ושהכל יהיה מאחוריכם. מחבקת חזק...ומחכה לעדכונים.

עלמהשלי

New member
אוהבת אותך הרבה

אני כאן לכל דבר, מקוה שהכוון האופטימי הזהיר ימשך, נשיקות לכולכם.

ברבי28

New member
רפואה שלמה

שיבריא מהר ... מחזיקה לכם אצבעות (אבל חייבת לציין, שמנסיון, אתם בידיים הכי טובות)

למעלה