שאלו...

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
שאלו...

שאלו פולניה אחת למה היא שזופה כלכך, אז היא ענתה "מה לעשות, כל ההלוויות בצהריים
פולניה אחת מבקרת יום יום את בעלה הגוסס. לאחר מספר שבועות ניגש אליה הרופא ואומר לה: "אני מצטער, אבל לבעלך נותרו עוד מספר ימים לחיות". משיבה לו הפולניה: "חיכיתי כל-כך הרבה זמן, אני יכולה לחכות עוד כמה ימים". איזה אחד התחתן עם אלמנה פולניה, ואחרי כמה זמן נמאס לו ממנה אז הוא אומר לה שהוא רוצה לסיים את הקשר. אז היא אומרת לו: "מאמאלה, קיבלת אותי אלמנה תחזיר אותי אלמנה"....

r66

New member
מענה קולי

שלום, כאן הקו החם של השירות הפסיכיאטרי אם אתה אובססי הקש 1 שוב ושוב אם אתה תלותי, בקש ממישהו להקיש 2 למענך אם יש לך אישיות מפוצלת הקש 3 4 5 ו-6 אם אתה פראנואיד, אנו יודעים בדיוק מי אתה ומה אתה רוצה אם אתה סכיזופרן הקש היטב וקול קטן יגיב לך באיזה מקש לבחור אם אתה סובל ממאניה דפרסיה לא חשוב באיזו מקש תבחר, איש לא יענה ---פסיכיאטר למזכירתו, מספיר שתקידי שאנחנו עמוסים מאוד היום אין צורך שתאומרי שוב ושוב זה ממש בית משוגעים.

r66

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif לא יפה../images/Emo11.gif

גבר הולך לאיבוד... גבר בתרדמת שוכב בבית החולים במשך חודשיים, כל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ. פתאום הוא מתעורר, מסמן לה להתקרב ואומר: "היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי - היית שם לתמוך בי". "כשהעסק שהקמתי פשט רגל - נשארת לצדי לחזק אותי". "כשירו בי - ישבת ליד מיטתי כל הלילות". "כשהפסדנו את הבית - עדיין המשכת להאמין בי". "כשחליתי - לא הפסקת לרגע לאהוב ולקוות שאחלים". האישה מתרגשת מרגישותו ודומעת קלות מהכרת התודה של אהובה. "את יודעת מה אני חושב?", ממשיך הגבר. האישה שואלת: "מה אתה חושב, יקירי?". עונה הגבר: "אני חושב שאת מביאה לי מזל רע"....

mozal

New member
ענק ענק ענק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כולן, גם הבדיחות על אמא שלי (הפולניה...). את גדולה רנה, פשוט גדולה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
מיקי

למעלה