שאלו/'םןוק/

swirrrly

New member
שאלו/'םןוק/

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

swirrrly

New member
תשובו/'םתוק/

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? בקטנה החטפת מכות למישהו? בקטנה התחילו איתך? היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? לא (כשיום=יממה) הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן, אבל לא זכור לי באיזה הקשר
נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? הרגתי מישהו וזה מה שמעניין אתכם?
הרגת חיה בכוונה? סתם לא באמת הרגתי מישהו סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? בערך קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אני חושבת שכן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא (האמת? יש מצב שיש לזה תירוץ מדעי) במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מזמן לא ראיתי דבר כזה
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? כלום יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תמותי" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת איזה בדיחות האיברים שלי ממציאים =/ אני חושבת שבעיקר הם בקטע של לעשות לי קונדסים, כמו "בואו נעשה לסווירררלי עצירות למשך שבוע" או (המוח ללב)"נכון זה יהיה מגניב אם נתחלף? נראה אם שירלי תשים לב" חה חה חה חה חה ח החהחה ח החהחה לכגךשדגחךףכישרכדףדגכףך חיכשדף'גפ0עכו'קכחשדכגגשדכםשח דגכםפו'ש09א דךףכםףגשדחם ףשדויגדםףםכ ךףשדגהכע ףדשגי09 ' וכדגכהחמדך\הג חדגכף יגדףםן וכםףןדשיףשדגככגדח םףגדכשיג שדכ חיכגדףםגדחכםשדגכ םףןגטףםןכגדש כגדיכ שםףםן כיףםדגש יגכדשיגדכשם ף יכגדןםי כגדםףי כי כדגשם ישףםגכשדים כגדשיף כגשידםי גכדףם גכדשםףי כגדשףםיג כדשלחגדחל גכדט כפגשדם מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

תשובות

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן, חתכתי ורידים. יצאת מהמדינה? כן, יוון וסיניי. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? שתיתי.. חלב מקולקל. היית מאוהב? כן.. אני שם גם בימים אלה. היית על סמים? כן.. היו לילות.. שחית בעירום? ברור. היה לך מקרה חירום רפואי? לידה והנשמה. עברת ניתוח? כן.. עברתי שישה. ברחת מהבית? כן. שחקת "strip poker"? אממ.. לא. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? לא חושב. התחילו איתך? כן. היית על במה? ברור. אני שחקן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? כן. חרקים נחשב? חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן.. היה מדהים! בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? במסגרת העבודה.. כן. הרגת חיה בטעות? כן יתוש הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? רדיו וטלויזיה היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא, הלוואי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ברור האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? לא. באלוהים? ברור בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לדעתי אלוהים אישה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הגוף נשאר הנשמה מתאווררת יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך ? עמית. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לחשוב לפני שאני מדבר. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? דנה אינטר לקחה ויאגרה ונפתחו לה התפרים. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי לוי הכי מעט זמן? עמית. הכי מצחיק? עמית. הכי קרוב? אחותי הכי מוזר? עמית הכי חכם? חנית שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלי חמו ז"ל הכי נחמד? עמית הזמר הכי טוב? אני הכי רועש? אביב גפן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם חבר.. לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? זה מתחלק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אהובתי על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? אני. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם עצמי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כמעט אף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן, בזמן האחרון בבית של מי היית אחרון? יקירתי האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא, כאל סם האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ברור אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: חלקו כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הבוס שלי שצחקת עליו? לא צוחק על אנשים שהלכת איתו לקניות? אמא.. גיל 15 ששבר את הלב שלך? צא שאיכזב אותך? ונילה בקשר לאיזה נושא כאוב שלא נדבר עליו יותר. שגרם לך לבכות? ונילה. ששימח אותך? ונילה שראית איתו סרט? ונילה שדיברת איתו בטלפון? כנל שראית? כנל מה אתה לובש כרגע? תחתון ירוק וסריג אפור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אממ.. לא איזה ספר אתה קורא? נהר ה... מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר?! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאושר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

B A W

New member
איפה התוכי המפורסם?! עונהנהנהנה!

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן... יצאת מהמדינה? כן...ארה"ב! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא...אבל אחרים אכלו משהו שגרם לי להקיא! היית מאוהב? אמממממ לא... היית על סמים? לא... שחית בעירום? לא... היה לך מקרה חירום רפואי? כן, לא מצאו אצלי דופק כשהייתי ברחם בחודש האחרון, ואני רוצה להבין איך לא יצאתי מפגרת (בעצם מי אמר שלא?!) עברת ניתוח? לא... ברחת מהבית?לא... שחקת "strip poker"? לא.....=) חטפת מכות? לא ממש...בעצם כן... החטפת מכות למישהו? אח שלי....... התחילו איתך? כן.....=) ( גם אחד בן 25 יש לציין....=) היית על במה?. המווווון ישנת מחוץ לבית? המוווון המווווון ועוד הרבה! חשבת על התאבדות? יאפ.... נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן....גם לא ביום כיפור! דיברת בטלפון כל הלילה? לא...שונאת לדבר בטלפון...מעדיפה פנים מול פנים! ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן....... ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלים וזוקים וזבובים... חשבת שאתה משתגע? בדיוק עכשיו....(תשאלו את כל האנשים שדיברתי איתם בחצי השעה האחרונה, ויהיו לכם המלצות לגהה!) נישקת מישהו מאותו מין? לא....בלחי כאילו כן... בגדו בך? כן... היה לך חלום שהתגשם? אמממ לא יודעת עברת על החוק? חציתי באור אדום....
פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא יודעת... גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן...וגם חלום עם המשכים! האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? בערך... ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בערך...מסובך! בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן (הוא גבר אחרת הוא לא היה בורא לנשים את המחזור!) סתם....לא.... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גילגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? הפוצה\ סערולי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כל אחד יודע קצת ממשהו אחר...=\ אין אחד שיודע הכל, ומשהו שאחד יודע, אחר לא... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שיר של ווסטלייף...
"אין אף אחד אחר שיכול לחולל שינוי חוץ ממני" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הרבה....=) במיוחד הרוסיות (אין יל כלום נגדם, גם אני כמעטו רוסיה...) וזאת על מרקו....חחח בדיחה פנימית כמו שאמרנו! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? סערולי הכי מעט זמן? הקקית הכי מצחיק? הפוצה אייזיק ומש הכי קרוב? כל אחד יודע משהו אחר, אז תלוי מאיזו בחינה...לא יודעת! הכי מוזר? מרקו לוקחת ובגדול! הכי חכם? אור... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אייזיק ומש, בא לי חיבוק מהם! הכי נחמד? הקקית הזמר הכי טוב? גילי הכי רועש? הפוצה ומש האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאאאאא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מש או הדובה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם הטיפשה על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי... מי מקשיב לבעיות שלך? כולם...כל אחת לאחרת! אבא בעיקר...=) עם מי אתה רב הכי הרבה? עם הפוצה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך ? לא....רק מעטים ולא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? סבא וסבתא האם החברים שלך מכירים אותך? כל אחד מכיר חלק שונה... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני לא אזמין מבושה (גם שמתחילים איתי אני נבוכה אז...) אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אממממ בפנים- אממממ חלק כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את עצמי שצחקת עליו? הטיפשה שהלכת איתו לקניות? הפוצה ששבר את הלב שלך? אני בעצמי, עם טיפשות ואובססיביות שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך? מש והטיפשה שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? הטיפשה שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? חולצה ענקית של דונאלדאק ומכנסים קצרצרים+תחתונים! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא? לא זוכרת את שמו, ספר של אבא... מה יש על הפד לעכבר שלך? שתי עיניים עם אף גדול באמצע, מציצם מתוך קוביות צבעוניות, בפינה של הפד. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שלמה וחצויה, מקבלת ודוחה, מבינה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן.... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? דיברתי לפני שנייה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן....

leeseg

New member
עונה

פגעת בעצמך? לא, חס וחסה יצאת מהמדינה? עליתי לארץ משיקאגו בגיל 3 אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא, חחח היית מאוהב? דלוקה, לא מאוהבת... זה משהו אחר לחלוטין היית על סמים?לא, אסור לי שחית בעירום? לא,חח היה לך מקרה חירום רפואי? כן, חיידק נכנס לי לפצע ברגל והרגל שלי התנפחה וכאבי ראש, וחום... בלאגן! עברת ניתוח? כן, שלושה ברחת מהבית? לא, אבל רציתי כמה פעמים חח שחקת "strip poker"? לא, אבל זה מעניין לשחק עם מישהו בטח חטפת מכות? סטירה מאחותי כלול? החטפת מכות למישהו? כל יום חח התחילו איתך? מה זה, כל גבר שני ברחוב חחח היית על במה?לא זוכרת אולי חחח ישנת מחוץ לבית? כן, לפני שבועיים אצל בת דודה שלי חשבת על התאבדות? לא, חס וחסה נשארת ער כל הלילה? כל פעם שאני ישנה אצל חברות\וידידים לא אכלת יום שלם? כל יום בית ספר חח דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא שידוע לי, ולא עשיתי סקס מעולם ישנת כל היום? כל יום בחופש אני ישנה עד הצהריים הרגת מישהו? רצון נחשב? חשבת שאתה משתגע? כל יום עם הילדים המעצבנים מהכיתה שלי.. כואבות לי כבר האוזניים מהגומיות! נישקת מישהו מאותו מין? אמא נחשב? בגדו בך? כן, אבל לא רומנטי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן, עודד מנשה, דנה דבורין וטל מוסרי הרגת חיה בטעות? לא, אבל אולי אחותי דרסה חתול בטסט הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, לצערי הרב גנבת משהו? אולי ממתק בחנות, לא יותר חח היית ברדיו/ טלוויזיה? כן, בשניהם היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא, אבל אני אחשוב על זה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? לא חחח ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, ואם כן- הוא אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן, ואז לגלגול הבא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך: צריך לתת שם? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? צריך לתת שם? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "לא לוותר לעולם" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אל תהיו ראש פתוח מדי, הוא עוד ייפול" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי ואדם הכי מעט זמן? א זוכרת... את כולם אני מכירה יותר משנה הכי מצחיק? אור כמובן הכי קרוב? עדי, אור ואדם הכי מוזר? גיא.. ומוזר לא במובן הטוב של המילה (למרות שאני ברוגז איתו, אז הוא לא כל כך נחשב לחבר) הכי חכם? יהב, אור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אדם הכי נחמד? - הזמר הכי טוב? אור הכי רועש? שי גיא ונוריאל ולפעמים אשר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חחח לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עדי, וגיא ש. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? יעל על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי מי מקשיב לבעיות שלך? עדי עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי, אור וגיא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא... רק כשעדי בסביבה האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אדם האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? גיא, לידור ואבנר שצחקת עליו? גיא שהלכת איתו לקניות? אחותי ואמי ששבר את הלב שלך? לא זוכרת שאיכזב אותך? גיא, אדם שגרם לך לבכות? לא זוכרת.. ששימח אותך? אור שראית איתו סרט? עדי, אתמול ראינו את "ילדות רעות" שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת.. סבתא? שראית? המשפחה שלי מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצת טי, וסווצ'ר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד? איזה ספר אתה קורא? "הארי פוטר וגביע האש" בפעם ה1000 מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר, זה עכבר אופטי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני משועממת! מישהו בא לשיחה? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, מיכל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

באמת איפה התוכי?../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
חחחחחחחח זה היה מצחיקקקקקקקק
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? ככה ככה, חחח כשכתובים שם דברים טובים אני מאמינה בזה כשכתובים שם דברים רעים אני לא מאמינה!
בקסם?
באלוהים? ת' אמת? אני לא יודעת אם להאמין או לא...
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא בטוחה שהוא קיים בכלל
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלה קשההה! יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה.... אין לי אחד! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? החרים הטובים שלי! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ממממממ היו הרבה טובות חחח מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נועה הכי מעט זמן? שיר הכי מצחיק? נועם.מ הכי קרוב? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש חחחח הכי מוזר? ספיר הכי חכם? נועם.ש שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ____
הכי נחמד? כל החברים שלי נחמדים! הזמר הכי טוב? שיר.ה הכי רועש? ספיר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נועה על מי אתה סומך הכי הרבה? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש מי מקשיב לבעיות שלך? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש עם מי אתה רב הכי הרבה? ספיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד אבל לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? כןן
בבית של מי היית אחרון? ענבר האם החברים שלך מכירים אותך?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בכייף, למה לא?! חחחח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: צריך לשאול אותם... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש שהלכת איתו לקניות? נועה ששבר את הלב שלך? אממממ אפחד
שאיכזב אותך? היו המוןןןןןן, ספיר! שגרם לך לבכות? ____
משמחה כמובן... חחחח ששימח אותך? נועה, שיר.ס, ענבר, נועם.מ, נועם.ש, חן שראית איתו סרט? נועה ונועם.מ שדיברת איתו בטלפון? נועה/ נועם.מ לא זוכרת בדיוק שראית? נועה, ענבר, נועם.ש, חן, נעמה, אורנית, ספיר מה אתה לובש כרגע? טרנינג וחולצה ארוכה ועליה סוושירט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?
באף חלק איזה ספר אתה קורא? נעורים בחמוץ מתוק מה יש על הפד לעכבר שלך? פסים כאלה מכוערים
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה סבבה, אחלה, מעולה! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן... האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

A Radcliffe

New member
אני אני אני!!!../images/Emo129.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?אה..... יצאת מהמדינה?כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא להקיא אבל להציק לי שזה מגעיל ואיכס ואל תאכלי את זה פה כן.... היית מאוהב?כן
היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?כן אבל לא ברצינות..... שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?כן....
החטפת מכות למישהו?כן:] התחילו איתך?לא היית על במה?כן!המון פעמים....... ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?כן
נשארת ער כל הלילה?לא
אבל כמעט לא אכלת יום שלם?לא.............. דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?המון פעמים.... נישקת מישהו מאותו מין?אה............לא בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?עומד להתגשם...אני טסה לבריטניה!!!!!!! עברת על החוק?אולי.... פגשת מישהו מפורסם?כן....אבל אפחד לא זוכר אותה... הרגת חיה בטעות?כן
פינג פונג-Sorry! הרגת חיה בכוונה?לא!חס וחלילה! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא.......... גנבת משהו?לא נראה לי... היית ברדיו/ טלוויזיה?כן... היתה לך התמוטטות עצבים?אולי.... קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן... האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?קצת.... בקסם?אוף קורס! באלוהים?לא... בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא, אבל הוא חמוד... ברוחות?אה......... זה בא לי ביחד עם הקסם... בפיות?כן.... במזל?כן.. באהבה ממבט ראשון?כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא יודעת.....אני עוד חושבת על זה.... במכשפות?כן
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אין כוכבים נופלים.....לפחות לא בשבילי.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא... בדת מאורגנת?מה? אתה חושב שלאלוהים יש מין?אני לא חושבת שיש אלוהים.... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?צריך לבדוק..... אני אודיע לכם כשיגיע זמני... יש לך חברים הומואים/לסביות?לא....אני עוד צעירה בשביל לדעת אם לחברים שלי נטיות, אבל אני חושבת שיש
מי החבר הכי טוב שלך?נועה!!!!!! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?נועה ואמא שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודעת... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אה.... מי החבר שלך?... שאתה מכיר הכי הרבה זמן?עומר..? הכי מעט זמן?תמרה...? הכי מצחיק?כולם...........אני צוחקת מהכל! הכי קרוב?גיאגרפית? נפשית? שניהם-נועה! הכי מוזר?אה.... הכי חכם?אה........ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?עומר.... הכי נחמד?..... הזמר הכי טוב?אה........לא יודעת..... הכי רועש?קובי! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא!!!!!!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נועה... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?נועה....אני פשוט לא מדברת בטלפון... על מי אתה סומך הכי הרבה?נועה מי מקשיב לבעיות שלך?נועה עם מי אתה רב הכי הרבה?אה..... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא..... בבית של מי היית אחרון?לא זוכרת.... האם החברים שלך מכירים אותך?לא כולם.... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?קצת
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן........אבל זה מביך...... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?האחים שלי שצחקת עליו?אה.... שהלכת איתו לקניות?אמא????? ששבר את הלב שלך?$%& שאיכזב אותך?$%& שגרם לך לבכות?כמעט בכיתי^ ששימח אותך?אה....... שראית איתו סרט?לא זוכרת..... שדיברת איתו בטלפון?יובל שראית?אבא שלי... מה אתה לובש כרגע?חולצת פיג'מה ומכנס שאמור להיות פיג'מה (כמו החולצה..) באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אה.... איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר וחדר הסודות באנגלית (כבוד!) מה יש על הפד לעכבר שלךירוק עם עיגולים.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:אחלה תודה שחשבת עלי אחי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן! BEP=שליטה!

lighted

New member
עונה../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן
היית על סמים? כן
שחית בעירום? לא
.. עדיין לא..
היה לך מקרה חירום רפואי? לא חושבת.. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? מממ.. עברת על החוק? כן
פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? בטח נמלה
הרגת חיה בכוונה? לא!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת.. גנבת משהו? בטח מסטיק או משו..חח היית ברדיו/ טלוויזיה? ברדיו.. היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? עוד לא..
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך.. בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? בערך.. באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת.. ואם כן אז הוא זכר.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר
יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? סטפוש
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא! מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך על עצמי ולא על אחרים מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "לא" מי החבר שלך? אביבסקה הנוני שלי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הילה הכי מעט זמן? רויטל הכי מצחיק? מוטקה
הכי קרוב? אושרת הכי מוזר? מממ.. הכי חכם? אמממ... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בתאלינקה
הכי נחמד? סטפני הזמר הכי טוב? אממ
הכי רועש? נועה
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם נוני שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ.. לא אוהבת לדבר בטלפון.. על מי אתה סומך הכי הרבה? רק על נוני! מי מקשיב לבעיות שלך? מאור
עם מי אתה רב הכי הרבה? אף'חד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא..! האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא! בבית של מי היית אחרון? של נוני שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא!!! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: ממ ניראה לי שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף'חד שצחקת עליו? אממ על נוני..."נברשת" שהלכת איתו לקניות? סבתא
ששבר את הלב שלך? דור שאיכזב אותך? אושרת שגרם לך לבכות? נוני
ששימח אותך? נוני
שראית איתו סרט? אחי הקטן שדיברת איתו בטלפון? נוני שראית? נוני מה אתה לובש כרגע? פיג'מהמה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק.. איזה ספר אתה קורא? מיה-מיה מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מאוהבת עד השמיים בחזרה ושוב!
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן..נוני האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

d r o r y

New member
עונה:

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן...אני מכה את עצמי לעיתים דיי קרובות יצאת מהמדינה?כן.הייתי בחו"ל כמה פעמים.נשבע לכם,אין כמו בארץ! אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?כן היית מאוהב?כן,וגם היום אני מאוהב היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח?כן.2-3 ניתוחים ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות?יותר מידי.תיראי מה נהיה ממני. החטפת מכות למישהו?כן,אבל רק מתוך הגנה עצמית,או בשביל להחזיר התחילו איתך?באיזה מובן?אם זה במובן של אהבה,אז כן.מישהי התחילה איתי והתוודתה בפניי על רגשותיה כלפיי. היית על במה?.לא ישנת מחוץ לבית?כמובן חשבת על התאבדות?רוב הזמן אני חושב על זה נשארת ער כל הלילה?כמובן לא אכלת יום שלם?כמובן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?לא ישנת כל היום?לא הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע?יותר מידי פעמים נישקת מישהו מאותו מין?כן...רק בלחי כמובן. בגדו בך?כן.רימו אותי,ניצלו אותי,וכ"ו. היה לך חלום שהתגשם?לא.לצערי,הפער בין הרצוי למצוי הוא אינסופי. עברת על החוק?כן,אבל אף פעם לא בכוונה תחילה.תמיד זה קרה לי או מאי ידע,או בטעות. פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו?הייתה תקופה קצרה כשהייתי ילד,שהייתי מפלח דברים מהמכולת.אבל מאז שהתבגרתי,חס וחלילה. היית ברדיו/ טלוויזיה?כן.ברדיו. היתה לך התמוטטות עצבים?.כן.לא פיזית,אבל נפשית.מצבים שבהם פשוט לא יכולתי לתפקד וממש השתגעתי. קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כל הזמן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם?קסמים יש רק באגדות באלוהים?כן.אבל הוא רחוק מלהיות אידיאלי כפי שהוא מצטייר בסיפורים/אגדות. בשטן?לא יודע בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא יודע בפיות?לא...אם היו פיות העולם היה נראה פי 99999888776896 יותר טוב. במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ולא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא בהכרח במכשפות?לא...וטוב שאין.למראת שלא חסר רוע בעולם,שלא יורד מהרוע של המכשפות האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?קשה לי להגיד בדת מאורגנת?לא יודע אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?יש עוד איזה שהם חיים.לא יודע איפה ובתור מה,אבל יש עוד גלגולים של חיים. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך?נתן,שחר וצחי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אחי,הפסיכיאטרים שלי לשעבר,והחברים הקרובים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לא יודע מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?מה????? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?נתן הכי מעט זמן?צחי הכי מצחיק?מרסלו הכי קרוב?כבר אמרתי הכי מוזר?יש כמה הכי חכם?לא ממש יודע שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אממממ...למי שאני רוצה להיות קרוב אז אני קרוב.מה זאת אומרת "מתגעגע"? הכי נחמד?נראה לי שנתן הזמר הכי טוב?מהחברים?נראה לי שאף אחד הכי רועש?מרסלו האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?נראה לי שאף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?שחר על מי אתה סומך הכי הרבה?קשה...לא ממש יודע. מי מקשיב לבעיות שלך?נתן ומרסלו הכי מקשיבים ומבינים עם מי אתה רב הכי הרבה?שחר,נראה לי.למראת שאלו לא ממש מריבות.אלו וויכוחים ועימותים כלים. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן,אבל לא במאת האחוזים האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לפעמים,אבל כמובן שלא תמיד האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?יש כ"כ הרבה,שאין לי מושג מי היה האחרון.לפעמים אני חש ברצון לחסל את כל העולם. שצחקת עליו?מזמן לא צחקתי על מישהו שהלכת איתו לקניות?חברים ששבר את הלב שלך?יעל שרוני המהממת שאיכזב אותך?כל המין האנושי שגרם לך לבכות?העולם בכלליותו. ששימח אותך?אף אחד נראה לי שראית איתו סרט?חברים שדיברת איתו בטלפון?אחי שראית?אחי מה אתה לובש כרגע?חולצה קצרה שחורה ומכנסיים קצרות אפורות באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?ברגל איזה ספר אתה קורא?שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך?לא יודע תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:חרא,על הפנים,מתוסכל,עצבני רצח,ורוצה למות. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

yardenga

New member
עונה.. ואאיי איזה ארוך ../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? יכול להיות היית מאוהב? לא היית על סמים? לא נראה לי שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? ניסיתי שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? אממ כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? אמממ כן היית על במה?.כן :( ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן נראה לי הרגת מישהו? נמלה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא באלוהים?לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן לא לא ממש בדת מאורגנת? מה?? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן זכר לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גלגול נשמות יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך אתם לא מכירים מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אממממ אתם גם לא מכירים זה לא שווה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי כוח לספר מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמממ אני מכירה את כל החברים שלי באותו פרק זמן כי עברתי.. הכי מעט זמן? מממ חן (עוזר לכם?) הכי מצחיק? שחר הכי קרוב? לא יודעת הכי מוזר? אני הכי חכם? אין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כנ"ל הכי נחמד? אין הזמר הכי טוב? אין הכי רועש? אמממ יערה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אממ לא יודעת אירנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אירנה על מי אתה סומך הכי הרבה? סתיו מי מקשיב לבעיות שלך? סתיו עם מי אתה רב הכי הרבה? סתיו האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא יודעת בבית של מי היית אחרון? אממ לא זוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? אממ כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חן שצחקת עליו? אמממ לא יודעת שהלכת איתו לקניות? חן ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? אמא שגרם לך לבכות? אמממ לא יודעת ששימח אותך? חן שראית איתו סרט? חן שדיברת איתו בטלפון? חן
שראית? חן מה אתה לובש כרגע? מכנס טייץ וחולצה ארוכה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשעיר איזה ספר אתה קורא?שומדבר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:רוצה לישון עכשיו ולא מצליחה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

Invisible Eden

New member
../images/Emo9.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא חושבת אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא מה שאכלתי- איך שאכלתי
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא חושבת היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? עוד לא
מחכה לזה הרגת מישהו? כמעט
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן
בגדו בך? מבחינת אמון.. היה לך חלום שהתגשם? נאמ... עברת על החוק? יש מצב פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים למיניהם הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה? יש מצב היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא חושבת שיש אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשום מקום. אנחנו פשוט מפסיקים לתפקד. יש לך חברים הומואים/לסביות? ברור
מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה מה נו... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לצפות יותר מדיי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה
מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדן הכי מעט זמן? ענבלP: הכי מצחיק? רובם
הכי קרוב? צ'אקי ועוד כמה יקיריםP: הכי מוזר? כולם
הכי חכם? יש כמהP: שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? פיזית. צ'אקי. הכי נחמד? כולם:) הזמר הכי טוב? רום. ללא ספקXDDD הכי רועש? רום. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? איכ. חברP: עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם רובם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רום וצ'אקי אני חושבת על מי אתה סומך הכי הרבה? על רובם. מי מקשיב לבעיות שלך? מי שיש לו סבלנות לזהXD עם מי אתה רב הכי הרבה? עם דןXD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב האם אתה סומך על אחרים בקלות? מאוד תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? דן האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני חושבת שזה לא חשוב. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאXD מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני שצחקת עליו? אחותי הגדולה שהלכת איתו לקניות? מתן אני חושבת ששבר את הלב שלך? נאמ. שאיכזב אותך? רוני. שגרם לך לבכות? אני. ששימח אותך? נטע שראית איתו סרט? דן ורום וחן שדיברת איתו בטלפון? רום שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? מכנס וחולצה של הצופים ותחתוןP: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יא. פעם ראשונה שאני עונה על השאלה הזאת בתשובה אחרת מ"במקלדת" XD- בשפהP: איזה ספר אתה קורא? אשראם מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: יותר מוזר מתמיד אבל בסדר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ברבר ונטע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? בארוררררר אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן וגיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? דיקלה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? רננה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רננה הכי מעט זמן? יעל סול הכי מצחיק? גדי הכי קרוב? רננה הכי מוזר? לא יודעת... הכי חכם? עינב שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עינב הכי נחמד? כולםםםםםם הזמר הכי טוב? אמממ.... לא יודעת הכי רועש? אירה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רננה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? רננה על מי אתה סומך הכי הרבה? רננה מי מקשיב לבעיות שלך? רננה, עינב, ודיקלה עם מי אתה רב הכי הרבה? אפח'ד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כן האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? רננה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? אף אחד שהלכת איתו לקניות? רננה ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? רננה, בגלל התרגשות ששימח אותך? רננה שראית איתו סרט? אחי, חברה שלו והמשפחה שלה שדיברת איתו בטלפון? עינב שראית? רננה מה אתה לובש כרגע? טרנינג לבן באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק איזה ספר אתה קורא? מזמן לא קרתי ספר... מה יש על הפד לעכבר שלך? אממ.. עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סבבה, משועממת, מבודרת, רגועה וטיפה מעוצבנת שמחר אני חוזרת לבסיס האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

עונהה../images/Emo19.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? ניסיתי יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? צריבת דיסקים נחשב? פגשת מישהו מפורסם? לא=/ הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא יודעת בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אף פעם כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?*** שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות?**** ששבר את הלב שלך? *** שאיכזב אותך? *** שגרם לך לבכות? *** ששימח אותך? ***** שראית איתו סרט? **** שדיברת איתו בטלפון? ****** שראית? את אמ שלי. מה אתה לובש כרגע? ג'קאט וטרנינג ורוד.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אע?
איזה ספר אתה קורא?לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סביר, בסדר,טוב, רגיל, נחמד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

עונה בפעם המיליון ../images/Emo6.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לט שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? נראה לי הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? אולי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לשניה חח היתה לך התמוטטות עצבים?. לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? מה יש להאמין פה ? באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? מי ישמע כמה כוכבים ראיתי חח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך ? עדי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מממ מאיה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאעדת מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה טובה ? רונה הכי מעט זמן? מאיה הכי מצחיק? עדי הכי קרוב? עדי הכי מוזר? עדי הכי חכם? מאיה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ממ הכי נחמד? מאיה הזמר הכי טוב? ליטל הכי רועש? עדי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא ! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אממ נראה לי רונה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? מממ תלוי במה.. מי מקשיב לבעיות שלך? מאיה עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בדרך כלל האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? ממ עדי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ידועת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד שצחקת עליו? אממ... לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? עדי ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? עדי שראית? אימא מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אחלה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

moomi123

New member
עונהנהנהנה

האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לאדעת היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"?לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא!!חס וחלילה! חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין?לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא שזכור לי... פגשת מישהו מפורסם? כןן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? אולי ממתק...חח היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן... קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים.. תלוי מה רשום בקסם? לא באלוהים?כן בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? אםם... אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?למעלה יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי... מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אמא... ואחותי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אםם מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יש כמה... הכי מעט זמן?ירדן(חברה שבאה שנה שעברה לכתה) הכי מצחיק? ענבל, ירדן, תום ויש עוד... הכי קרוב? דניאל,תום הכי מוזר?אין הכי חכם? אין(אולי ליז) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אין הכי נחמד?כל החברות שלי הזמר הכי טוב? אםם הכי רועש? אםםםםםם... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא!!!! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אםם... עם כולם!! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לאדעת על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא ואחותי מי מקשיב לבעיות שלך?אמא ואחותי עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון?דוד שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב לאדעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ענבלל! שצחקת עליו?על בן דוד שלי! שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? ילד מהכתה... שאיכזב אותך? לא זןכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אחותי שראית איתו סרט? אחותי וחברה שלי(טל וטל) שדיברת איתו בטלפון? אח שלי שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע?חולצה שחורה ומכנס אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל איזה ספר אתה קורא?מזל תאומות מה יש על הפד לעכבר שלך? עיגולים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: נחמד, טוב, בסדר, נפלא, מצוין! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן ענבל האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

ל א ק י

New member
אממ

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?.
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך? מ לאיודעת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אור שראל גליהO: מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאיודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? תלוי במצב.. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אממ איפה הבעיה במשפט אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אור? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טלפון זה מכוער על מי אתה סומך הכי הרבה? אור גליה שראל
מי מקשיב לבעיות שלך? האלה מלמעלה:O עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד, אבל הם דווקא די תמיד :O האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי עד כמה.. בבית של מי היית אחרון? אמ חברה האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי מי מוגדר כחבר, ותלוי עד כמה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ממש האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ח שצחקת עליו? אותו אחד שהלכת איתו לקניות? אמא בטח ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? מזה משנה שגרם לך לבכות? אותו אחד אולי ששימח אותך? גם אותו אחדo_O אבל זה מסובך שראית איתו סרט? לאיודעת אמ. בטח אבא שדיברת איתו בטלפון? אותו אחד מהסעיפים האלה שם שראית? אחי\אמא\אבא לאזוכרת מה אתה לובש כרגע? טרנינג ונעליים מגניבות כאלה של כלב, שהכלב שלי אכל להם אוזן באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אממ הירך[?] כי ככה הן מגיעות למקלדת איזה ספר אתה קורא? אממ סיימתי לא מזמן את מלאכים ושדים, ובקרוב אמ The ABC Murders של אגאטה כריסטי כנראה[?] מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: סביר, קצת יותר טוב כבר:O האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא ממש האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

essit

New member
עונה.....

האם אי פעם -------------- פגעת בעצמך?לא יצאת מהמדינה?עדיין לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?לא היית על סמים?לא..... שחית בעירום?לאאאאאאאא היה לך מקרה חירום רפואי?לאאאאאאאאאא עברת ניתוח?לאאאאאאאאאאא ברחת מהבית?לאאאאאאאאאא שחקת "strip poker"? לאאאאאאאאאאאא חטפת מכות?לאאאאאאאאאאאאא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?אהמ... היית על במה?.עדדין לא ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?יום כיפור... דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום?לאאאאאאא הרגת מישהו?ג'וקים נחשבים??!! חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם?כןן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?כןן.. הרגת חיה בטעות? ג'וקים נ-ח-ש-ב-י-ם?!?! הרגת חיה בכוונה? ^^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י?עדיין לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן בקסם? כן באלוהים?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בשטן?אם יש טוב אז סביר להניח שהרוע קיים.. בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא יודעת בפיות?לא יודעת.. במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?מקווה שזה לא נכון.... במכשפות? אולי.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?יס באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תלוי.. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך:יש כמה.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?לקחת הכל בקלות מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?מה? מי החבר שלך? ------------- שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?חברות........ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חברות על מי אתה סומך הכי הרבה?על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? חברות
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות?ממש לא בבית של מי היית אחרון?שלי... האם החברים שלך מכירים אותך?אה..כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לאאאאאאאאאאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: ------------ שרצית להרוג?--- שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות?אחותי ששבר את הלב שלך?אף-אחד!!! שאיכזב אותך? ^^^ שגרם לך לבכות?אף אחד ששימח אותך?חברה... שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? בגדים... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא?"תרנגול כפרות"(בשביל בוחן..) מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:טוב מאוד....(זה 2)... האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

כמה פעמים עניתי על זה האם אי פעם: פגעת בעצמך? משהו כזה. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? תלוי איפה. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. שחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? הלכתי מכות. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? יותרמדי. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? יותרמדי. חשבת על התאבדות? לאיודעת. נשארת ער כל הלילה? כמובן. לא אכלת יום שלם? הרבה. דיברת בטלפון כל הלילה? כןכן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? המון. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כמובן. בגדו בך? למה נראהלכם. היה לך חלום שהתגשם? לאיודעת. דהז'הוו אולי. עברת על החוק? כן. חוקמטומטפ. פגשת מישהו מפורסם? כן הרבה. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן בשניהם. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? עודלךא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שידוע לי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? לאממש. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? כן. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. לא התגשם. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לתולעים. יש לך חברים הומואים/לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? דניאלתה והחבר. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? כנ"ל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? עזבו. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממצ? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? טישה. הכי מעט זמן? אנשים שהכרתי באקסטרים נדמהלי. הכי מצחיק? דניאלתה. הכי קרוב? החבר ודניאלתה. הכי מוזר? יאמ. הכי חכם? החבר ורוני. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הו כולם. הכי נחמד? שוּשי. היא מלאך, לגמרי. הזמר הכי טוב? הו יש יותרמדי. הכי רועש? שאלות מוזיקה:x האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר-חבר או חבר-ידיד? נוכן בכלמקרה. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממ כולם. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החבר. על מי אתה סומך הכי הרבה? החבר ודניאלתה. מי מקשיב לבעיות שלך? החברים הקרובים. עם מי אתה רב הכי הרבה? מעין. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? החבר, עד לפני שעתיים. האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי אילו וגם זה אל בטוח. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? בחור, בחורה, מהזה משנה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: שיחשבו מה שהם רוצים, הם. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא. שצחקת עליו? ווזאנה נדמהלי. שהלכת איתו לקניות? שוּשי. ששבר את הלב שלך? אין כזה. שאיכזב אותך? החבר. שגרם לך לבכות? חבר. ששימח אותך? חבר. שראית איתו סרט? חבר. שדיברת איתו בטלפון? כרגע, חבר.(נו כמה) שראית? אבא. מה אתה לובש כרגע? חולצת פסים כחולה-לבנה-אדומה-תכלת עם מיקימאוס גדול על הזרוע ומחשוף מיקי, חצאית של לוליינית קרקס, מכנס סגול כהה, מגפיים שחורות, גרביים ירוקים וצעיף לבן עם נצנצים כסופים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד בלחי, פלאפון. איזה ספר אתה קורא? יונה וולך ביוגרפיה. מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא כחול טורקיז כהה וחלק. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אוך עיזבו אותי<: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא לא ממש.

MK respect

New member
=]

האם אי פעם: פגעת בעצמך?כע.. יצאת מהמדינה?לא.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא נראלי.. היית מאוהב?רק פעם אחת?!?!חחח... היית על סמים?לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא נראלי.. עברת ניתוח?לא ב"ה ברחת מהבית?כע.. שחקת "strip poker"?לא.. חטפת מכות?כע החטפת מכות למישהו?כעעעע.... התחילו איתך?כע.. היית על במה?כע.. ישנת מחוץ לבית?כע.. חשבת על התאבדות? כע.. נשארת ער כל הלילה?כע.. לא אכלת יום שלם?כע..ביום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה?לא.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כע..עם אחיין שלי...חח.. ישנת כל היום?רק פעם אחת?!?! הרגת מישהו?עוד לא.. חשבת שאתה משתגע?כעע.. נישקת מישהו מאותו מין?איכססססס בגדו בך?יכולהיות... היה לך חלום שהתגשם?כע..
עברת על החוק?כע.. פגשת מישהו מפורסם?כע.. הרגת חיה בטעות?כע..ת'נמלים.. הרגת חיה בכוונה?כע..ת'נמלים וג'וקים לפעמיים...לפי המצב רוח.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?פעם אחת.. גנבת משהו?יכולהיות.. היית ברדיו/ טלוויזיה?כע, בטלויזיה...צילמו אותי בהפגנה... היתה לך התמוטטות עצבים?לא אבל עוד מעט יהיה... קפצת בנג'י?עוד לא... היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כע.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?כעע...טאטע בורא עולם אבא שבשמיים אוהבים אותך!!! בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?לא.. באהבה ממבט ראשון?תלוי.. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?בחיים לא ראיתי כוכב נופל..
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאידעת.. בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא חשבתי על זה כ"כ.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?אמאאא...זה מפחידושש.. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי.. מי החבר הכי טוב שלך?אלוני אלישבע חרות רחלי מעיין ואלעדי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?בן??אלוני נראלי.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?הרבה.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לאידעת.. מי החבר שלך?הרבה.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אלישבע הכי מעט זמן?ויקי ומיכל... הכי מצחיק?דידי,חרות,אלוני.. הכי קרוב?מעיין,רחלי,חרות.. הכי מוזר?לאידעת... הכי חכם?לאידעת.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?דביר,אביטל,נופר,אלעד,אודיה,הודיה,אלעדי.. הכי נחמד?אביעדי,חרות,רחלי,מעיין,אלישבע,אלוני.. הזמר הכי טוב?אמממ...חרות.. הכי רועש?חרות... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אלוני,שלומית... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אלעדי.. על מי אתה סומך הכי הרבה?מעיין,אחלי,חרות,אלישבע.. מי מקשיב לבעיות שלך?רחלי,חרות.. עם מי אתה רב הכי הרבה?אלישבע,אלוני,אלעדי,ואביעדי המאמיייי אבל אותם אני הכי הכי אוהבת..חח... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא כ"כ.. האם אתה סומך על אחרים בקלות?לאאאא... בבית של מי היית אחרון?מעיין.. האם החברים שלך מכירים אותך?יש ויש.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לאידעת..יש ויש... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אמממ...את המורה למדע,לספרות,לאנגליתתת... שצחקת עליו?אריאל.. שהלכת איתו לקניות?אבא.. ששבר את הלב שלך?עוד לא ב"ה.. שאיכזב אותך?זיו שגרם לך לבכות?ילד בן 7 מהסניף שלנו שבסוף תפילת ערבית בשבת אמר קדישש...זה שבר אותי!!! ששימח אותך?אבישג שראית איתו סרט?אביעדי שדיברת איתו בטלפון?אלעד.. שראית?אלוני.. מה אתה לובש כרגע?חולצה ומכנסיים... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מגרדת בגב..מעניין אה?!?! איזה ספר אתה קורא?לא קוראת.. מה יש על הפד לעכבר שלך?אין..זה עכבר אופטי... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:עצבנות ענקית ונמאס לי מהחיים! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע..עם ירון.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כע

עניתי על זה כבר.. אבל מזמן

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן והתחרטתי יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממ לא שזכור לי היית מאוהב? כן ועדיין היית על סמים? בחיייייייייים לאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? למזלי לא בלי עין הרע עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? חשבתי על זה שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא בלי עין הרע החטפת מכות למישהו? לא מתעסקת בשטויות האלה התחילו איתך? כל הזמן. מעצבן כבר היית על במה?. כה מלא פעמים ישנת מחוץ לבית? ברוווווור חחחח חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? מלא פעמים לא אכלת יום שלם? יום כיפור?.... דיברת בטלפון כל הלילה? כה =) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? נמלה?.. חשבת שאתה משתגע? קרה לי הרבה נישקת מישהו מאותו מין? כה בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? וואלה כן... אבל זה סתם כמו נבואה כזה לא משו שביקשתי או משו כזה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כהה... סאבלימינלללללל הרגת חיה בטעות? נמלה? חח הרגת חיה בכוונה? נמלהה חחח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יצא לי.. בטעווות גנבת משהו? כה ומצטערת על זה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?. יכול להיות קפצת בנג'י? לאאא בחיים לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המוןןן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? אממ כן בקסם? לא באלוהים? המוןןןןן.... בשטן? אממ נראלי בסנטה קלאוס? ממשש לא ברוחות? יש בזה משו בפיות? לא במזל? כהה באהבה ממבט ראשון? או כה... =( ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה.. במכשפות? בשבילך מה יש את הסגנית מנהלת?.... האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאווו אתמול ראיתיי =) ברור שכן... באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ כה בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן או גיהנום כל אחד לאן שמגיע לו יש לך חברים הומואים/לסביות? אממ לא נראלי מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אחייי ( לשעבר=[ ) מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מיכל הכי מעט זמן? שני הכי מצחיק? הגר, מיכל, שיר, יאוו כולם חח הכי קרוב? כולם... הכי מוזר? כוווולםםםםםם הכי חכם? אממממממ שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אורקוש הכי נחמד? כולםם הזמר הכי טוב? אפחדד חח הכי רועש? כולם חח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אהה?!... אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כולם חח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כווולם על מי אתה סומך הכי הרבה? אמממ שיר.. לימור.. אור... מי מקשיב לבעיות שלך? כולם.. אחרת הם לא היו חברים שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אממ לאדעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? אממ כה בבית של מי היית אחרון? שיר האם החברים שלך מכירים אותך? כה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? במקרה שלי כן..גדולה... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאדעת זה מה שהם אומרים חח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפגןןןןן שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? אוריאל.. שי... שאיכזב אותך? שי.. מאוד.... שגרם לך לבכות? שי... ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? הגר שראית? לימור מה אתה לובש כרגע? קפוצ'ון ומכנס שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אך חלק איזה ספר אתה קורא? כרגע לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא ידועת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה

למעלה