שאלות =]

שאלות =]

היי רציתי לשאול כמה דברים ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. קודם כל מאוד מעניין אותי אם יצא בקרוב דיסק די וי די של ההופעה B2B אז אם למישהו יש מידע על זה אני אשמח לשמוע. ודבר שני יש הרבה הופעות באירופה של אומנים, ובישראל יש איזה ארגון או לא יודעת מה של חבילות - ללכת להופעה, מלון, טיסה, בככה וככה שקלים. הייתי מאוד רוצה לדעת א ם קיים כזה דבר בקשר לכריסטינה. וללא קשר אני אשמח לדעת מתי היא עושה את הסיבוב הופעות באירופה ואם זה כבר התחיל ואיפה. תודה רבה לכולם, אני מעריכה. =]

PinkHippo

New member
תשובה חלקיתP:

לגבי החבילות, אין לי מושג. אני מעריכה שלנעמה יש תשובה כי היא נסעה להופעה של כריסטינה [
!!!] לפני כמה חודשים [לונדון]. בקשר לDVD של באק טו בייסיקס טור- לא ידוע. היו שמועות על זה שאחת ההופעות ביולי צולמו לDVD, אבל אין בינתיים שום אישור רשמי לזה. אני מניחה שבחודשים הקרובים, כי הטור כבר נגמר. בקשר לטור האירופאי-הוא כבר היה ונגמר די מזמן, אוקטובר-דצמבר [אם אני לא טועה
] האמריקאי נגמר לא מזמן, והתחלתי בסביבות פבואר. [שוב, אאל"ט
] מקווה שעזרתי

קוראים לזה on tour ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

והיה כבר אממ נקרא לזה "משלחת" להופעה של כריסטינה בפראג, ולא נראה לי יש עוד..

NoWords

New member
ממ..

לגבי דיוידי של BTB Tour עוד לא ידוע שומדבר. נצטרך לחכות עד שתגיע הודעה כלשהיא לגביו ממקורות רשמיים. מסע ההופעות של כריסטינה באירופה כבר נגמר לצערי :/ ככה שההזדמנות שלך לתפוס אותה בהופעה עכשיו זה באסיה, כי גם את סיבוב ההופעות בארה"ב היא סיימה ממש לא מזמן. הלו"ז שלה בקרוב הוא אוסטרליה, יפן וכו'. אתה מוזמן לבדוק תאריכי הופעות באתר הרשמי של כריסטינה: www.christinaaguilera.com האירגון שדיברת עליו של חבילות טיסה נקרא On-Tour... ויש להם אתר, תחפש בגוגל. [אני נסעתי באופן עצמאי...]

תודה

אני בת... תודה רבה לכולם וכמו כולם, מקווה שמתישהו החלום יתגשם והיא זאת שתגיע לכאן! חח

למעלה