שאלות

danezeq

Member
חחחחחחח איזו שאלה ../images/Emo13.gif

חבר שלי גר ממש בצמוד אליו, אני רואה אותו יותר מפעם אחת בכל חודש
ואתה שואל אם הוא בישראל
זה אחד משני המגדלים היחידים שעומדים על גזע מרכזי (IBM)

כשפרסמת את אחת מסדרות

התמונות שלך בפורום. עברתי פשוט על כל ההיסטוריה של הקבצים וראיתי את זה.. כל הזכויות הבלעדיות שמורות לך, בייחוד שזה התמונה היחידה שלו שראיתי בכל הפורום
אגב, מה עבר הפורום? הבנתי שהוא היה פעם בוואלה.. כי ראיתי שהוא נפתח בזמן שכל פורמי האיחוד עברו לתפוז.. הוא היה פעם ביואל? כי לא מצאתי אותו ברשימה הישנה של הקומיוניקיט וגם לא בפורמים סגורים של וואלה...

Secular

New member
עמוס,הנה...

הפורום תפקד כמועודון בימי וואלה ושמו היה אז skyscrapersmania, ותיכנס ללינק שמצורף על מנת להיכנס למועודון

אוקי תודה ../images/Emo13.gif

אני מתחיל לפחד ממך.. שבועיים לפני התאומים?? איזה קטע...

Secular

New member
זה באמת היה קטע../images/Emo13.gif

אגב,זה לא פעם ראשונה שקוראים לי דברים מוזרים כאלה... גם חלמתי שרבין נרצח באותו שבוע בו הוא נרצח... אגב סיקרט סיקרט הוא ליאור אם אתה לא ידעת.

oren*

New member
בקשר לסעיף ב´ שלך, מגדל אגד לא

הוקפא אלא בוטל. את הכסף השקיעו בשכירת משרדים במגדלים אחרים, ובהקמת מגדלים נמוכים יותר של 18-20 קומות. במידה והמצב ישתפר ותהיה פריחה בישראל, אני מבטיח לך שיהיו עשרות פרוייקטים אחרים, אולי לא 80 קומות אבל גם 40-60 מספיקות בהחלט.

danezeq

Member
עיריית ת"א הבטיחה מגדלים של 80

קומות 80 מקסימום - אי אפשר יותר מ 80 בגלל המטוסים אני מקווה שניהיה כמה שפחות זקנים כשנראה את המגדלים הללו

Secular

New member
תיקון-85 קומות...

ויכול להיות שזה אפילו יוגבה אם ימצאו שדה תעופה חלופי ללוד(הלוואי...)!

oren*

New member
מה זה הבטיחה? לעיריית תל אביב יש

כספים משלה? היא צריכה מגדל בגובה 85 קומות בשביל בית העיריה או בשביל משהו שקשור לעיריה? לא
ברגע שתהיה צמיחה כלכלית, ויהיו משקיעים שירצו לבנות מגדלים בתל אביב, הם יוכלו לפנות לעיריית תל אביב בבקשת אישור. בינתיים, אפשר לתת אישור גם למגדלים בגובה תשעים קומות, זה לא מדד להבטחת הקמת מגדלים שכאלה. עיריית רמת גן אישרה למגדל רוגובין תדהר (איילון) להיות בגובה עשרים ומשהו קומות - מדוע הקבלן החליט לבנות רק עשר מתוכן? כי הקבלן הוא זה שמביא את הכסף ולא העירייה.

TheIllustrator

New member
אורן - צודק!

צריך להתחיל להקשיב יותר לאדם החכם הזה!
אגב, אורן ידידי... כמה מגה-פיקסל יש למצלמה הדיגיטלית שלך?

oren*

New member
מה זה הבטיחה? לעיריית תל אביב יש

כספים משלה? היא צריכה מגדל בגובה 85 קומות בשביל בית העיריה או בשביל משהו שקשור לעיריה? לא
ברגע שתהיה צמיחה כלכלית, ויהיו משקיעים שירצו לבנות מגדלים בתל אביב, הם יוכלו לפנות לעיריית תל אביב בבקשת אישור. בינתיים, אפשר לתת אישור גם למגדלים בגובה תשעים קומות, זה לא מדד להבטחת הקמת מגדלים שכאלה. עיריית רמת גן אישרה למגדל רוגובין תדהר (איילון) להיות בגובה עשרים ומשהו קומות - מדוע הקבלן החליט לבנות רק עשר מתוכן? כי הקבלן הוא זה שמביא את הכסף ולא העירייה.

למעלה