שאלות

erezsh

New member
שאלות

שלום. בזמן האחרון (שבועות) איני זוכר אף חלום שחלמתי. מבחינתי יכול להיות שלא חלמתי בכלל. בעצם השאלה היא אם מישהו יודע מה גורם לזה וכיצד אני אוכל לזכור את החלומות שלי. שוב, זה לא שאני לא זוכר את הפרטים. אני בכלל לא זוכר שחלמתי (אם חלמתי). אגב, גם רציתי לשאול שאלה בקשר לחלומות צלולים: אם אתה מודע לכך שאתה חולה את גם אמור לשלוט בחלום. אז איך זה שבדר"כ החלום הוא זה שמוביל אותך? ועוד משהו - אני תמיד מתעורר מחלומות צלולים נורא מהר. יש רעיונות כיצד להאריך את זמן החלום? תודה רבה רבה מראש.

LucidGuess

New member
רגע! פרה פרה ...

רגע אחד ... יש לך המוווון שאלות, סבלנות! פרה פרה ( אם אתה לא מכיר את הסיפור... תגיד ואני אסביר לך ...
)
יש כמה שיטות כיצד לא להתעורר מחלום צלול - 1. הכי חשוב, לא להתרגש ולהשאר כמה שיותר רגוע, התרגשות יתר תוביל להתעוררות. 2. לשפשף את כפות הידיים שלך אחת בשניה. 3. להתרכז בחפץ בחלום, כשהוא נהייה מטושטש לעבור לחפץ אחר. לחזור על התהליך הזה כמה פעמים לפי הצורך. 4. להסתחרר במהירות במקום ( כמו סביבון ) עד שהכל יתייצב. 5. לישטוף בחלום הצלול פנים עם מים קרים, מאד מגביר גם את רמת הצלילות!! 6. פשוט תסתובב במקום שאתה נמצא בו, אל תנסה לעשות "קסמים" שיגרמו לך להתעורר, המתן בסבלנות עד שהחלום יתייצב, אל תנסה ישר להפוך חפצים לכל מיני דברים, אל תשנה את הנוף, פשוט תשתמש במה שכבר יש שם באיזור, תהיה רגוע. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - בחלום רגיל אתה לא יודע שאתה חולם, ולכן החלום מוביל אותך, בחלום צלול לעומת זאת ( אם הצלילות גבוהה מספיק ) אתה יכול לשלוט כמעט לגמרי בחלום, ללכת לאן שבא לך, ולדבר עם מי שבא לך, בחלום צלול אתה זה שמוביל את החלום ולא להיפך, טוב אין לך שליטה על כל פרט, יכולים להופיע אנשים ודמויות שלא הזמנת, אבל בעיקרון השליטה על זרימת החלום היא שלך. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - כדי ליזכור חלומות הכי הכי חשוב זה שברגע שאתה מתעורר תישאר עם עיניים עצומות במיטה ל 10-5 דקות ותנסה להיזכר בחלומות שלך בלי שום מחשבות כלשהן אחרות!! חשוב גם לישון לפחות 6 שעות בלילה ( לפחות להשתדל! ). שיטה שמאד עוזרת זה לכוון עוד שעון מעורר חצי שעה לפני השעה שאתה צריך לקום, מתי שהוא מצלצל פשוט כבה אותו וחזור שוב לישון - שיטה שמאד מאד עוזרת!!. כמובן שרצוי מאד לכתוב את כל הפרטים שאתה זוכר ביומן חלומות!. יאלה ביי LucidGuess

erezsh

New member
תודה רבה. עוד שאלה קטנה

הבנתי את הרעיון, אבל לא מכיר את הסיפור. לא הבנתי 1) למה לשפשף את כפות הידיים עוזר? 2) להסתחרר לא אמור דווקא להעיר אותך? שוב, תודה רבה.

LucidGuess

New member
תשובות תשובות תשובות ...

גילו ( במכון לחקר חלומות צלולים ) שהשיטה הזאת מאד מאד יעילה, בזמן חלום צלול תשפשף חזק את כפות הידיים שלך אחת בשניה, זה גם מאד מגביר את חוש המישוש בחלום. ( אני מאד ממליץ לך ללכת עכשיו לקרוא את האתרים שבקישורים כאן למעלה, אתרים בעברית על חלומות צלולים, זה מוסבר בהם בצורה מאד יפה ). סיחרור ( כמו סביבון סביב עצמך ) זו גם שיטה מאד יעילה למנוע התעוררת! לרוב השיטה הזאת גם תיגרום לך להופיע במקום חדש בחלום, כלומר בסביבה אחרת מזו שהיית בה בהתחלה. ועכשיו - רק אם עברת את גיל 18 תמשיך לקרוא הלאה אחרת - עצור כאן!! ( ראה הוזהרת ... ) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - "פרה פרה" פירושו - המתן, קצת סבלנות ... וזה הסיפור מאחורי "פרה פרה" - היו היו פעם 2 אנשים אשר טיילו ונדדו להם במקום שומם כבר המון זמן, והם היו פשוט כבר מתים לזיין!! ( אההם... ) ... ויום אחד פתאום הם ניתקלים בעדר שלם של פרות רועות באחו. אז אחד משניהם פונה לחבר שלו ואומר לו "ואוו!! ואוו! תראה! הנה עדר שלם של פרות!! בו נזיין עכשיו את כולן!!! עכשיוווו!!!" אז השני מסתכל עליו ואומר לו - "רגע, סבלנות! פרה פרה!!" אההההההם ..... ( זה לא אני המצאתי את הסיפור, ונדמה לי שבכלל מספרים את זה על כבשים ולא על פרות ... ) נב - אהההההם .... ( בולע רוק ) LucidGuess

למעלה