-שאלות-

ע ל מ ו ש

New member
-שאלות-

-מי זה קנדיס? אני צופה בקצב של ארה"ב אבל דילגתי על פרקים 14,15,16 ואני לא מצליחה להבין מי זה קנדיס.. ? -בפרק 18, זה לא ממש הגיוני שסיילר הפסיק לעצמו את האירוי. הרי, הוא היה קשור- וכל עוד האירוי פועל הוא לא יכול להשתמש בכוחותי. אז אם הוא לא יכול להשתמש בכוחותיו איך הוא הצליח להפסיק את האירוי בלי שימוש בכוח פיזי או בכוחותיו ? והיו לי עוד כמה.. אני כבר אזכר
תודה לכל המגיבים ! אה.. ומה הראשי תיבות של נצל"ש?

../images/Emo58.gif מעליי עד פרק 18+תשובות

קנדיס היא בחורה חדשה שעובדת עם מיסטר בנט. היא יוצרת אשליות. הוא לא השתמש בכוח פיזי, הוא השתמש במבט שלו כדי להפסיק את הזרם. נצל"ש= ניצול שירשור

ע ל מ ו ש

New member
תודה, עדיין לא הגיוני

אהה אני מכירה אותה, רק לא ידעתי שככה קוראים לה.. אוקי נכון לא פיזי אבל גם זה לא הגיוני, עם האירוי הוא לא יכול להשתמש בכוחות! אז הוא לא יכול להפעיל כוחות כדי להפסיק את האירוי כל עוד הוא בתוך האירויי ! ותודה !

ascendent

New member
אהלן

עירוי! לא אירוי! הלו, עברית! וכביכול, עדיין היו לו כוחות, אך הן הוחלשו מאוד - המתנד הזה שמוהינדר דחף לו ליד האוזן הכאיב לו אחרי הכל (וזאת בגלל שסיילר "אימץ" יכולת של מישהי בעל שמיעת על). עדיין הכוחות היו פעילים איכשהו... ושאלה - למה פספסת שלושה פרקים, ואז ראית את הרביעי? לא חראם? דווקא את 18 היה לך?

../images/Emo58.gif אולי ככה...

מוהינדר גרם לסיילר להבין שבעצם הכוחות שלו פועלים למרות העירוי.

Tom HaKatom

New member
כמה תשובות ../images/Emo58.gifעד 118

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאפילו לדעתי 14-16 היו פרקים יחסית ירודים, בהירוז [או בכל סדרה טובה אחרת] לא כדאי לדלג על שום פרק, אלא אם ממש אין ברירה. אז על קנדיס כבר ענו לך. כל הקטע של העירוי וסילאר: העירוי אמנם היה אמור לבטל את כוחותיו של סילאר, אך הוא רק החליש אותך מאוד, בגלל זה, סילאר לא יכל להשתמש בכוחות שלו בשביל לתקוע סכין במוהינדר, אלא בשביל לסובב בורג קטנטן, וליצור שרקשרת אריועים שבסוף תיתן לו את האפשרות להרוג את מוהינדר במצמוץ

ע ל מ ו ש

New member
תיקון+תודה+עוד שאלה../images/Emo66.gif

חח כן עירוי
תודה על התשובות, עזר לי
ולגבי זה שפיספסתי כמה פרקים, אני צופה דרך האינטרנט כי באמיול יש לי איזו בעיה, וליאס ממש לא בראש שלי לחכות.. אז אני הורסת לעצמי
אבל הייתי ממש חייבת לראות! ואם כבר, עוד שאלה
גמרתי עכשיו לראות את פרק 4 ביאס, סתם כי האיכות שם יותר טובה
ונכון אחרי שמוהנדיר אומר לנייתן ש"חייו עלולים להיות בסכנה" וזה, עובר שם איזה איש מוזר שאומר משהו כמו "כולם השתגעו" לא ממש קלטתי ולא ממש הבנתי, ומוהנדיר שם עליו עין.. האם זה פרט חשוב שפיספסתי באחד מהפרקים שפיספסתי ?

זה לא פרט חשוב...

זה פשוט איש תמהוני שעובר ואומר "הם בכל מקום!" או משהו כזה... ואז זה כאילו משקף את מה שמוהינדר עשה לפני רגע, נראה קצת משוגע בהתנהגות שלו. לפחות לפי דעתי. מה גם שהשומרים עוצרים אותו אבל את האיש שבאמת נראה מטורף וממלמל דברים הם לא נוגעים בו.

למעלה