שאלות

• פותח הנושא royfr
  • פורסם בתאריך

royfr

New member
שאלות

1. גביע ג´נינגס - על מנת לזכות בגביע - הוא מוענק לכל שוערי הקבוצה שספגה הכי מעט שערים בעונה הסדירה, בתנאי שהם שחקו לפחות 25 משחקים (עד 1982 זה היה מקנה את גביע וזינה). האם הכוונה ל-25 מחקים מלאים ? 2. מהמם שוברי השוויון ב-NHL ?

MADPUCK

New member
אה....

1. כנראה שזה משחקים מלאים... אחרת כל שוער מחליף מושתן שנכנס ל-5 דקות במשך 25 משחקים וחטף שער ...היה זוכה 2.במשחקי פלאיי אוף (שבו אין שיוויון) במקרה של שיוויון... מוסיפים הארכות (של 20 דקות עם אני לא טועה , כי זה פלאיי אוף) והגול הראשון שמבקיעים מנצח את המשחק. אם אחרי 3 הארכות המשחק לא מוכרע עוברים ל-PENALTY SHOTS השחקן מקבל את הדיסקית (אני מתעקש לקרוא לזה דיסקית.. כי ´פאק´ פשוט נשמע דפוק) מהחצי ודוהר לשער. אחרי 5 ניסיונות לכל קבוצה.. (כמו בכדורגל) אלה שהבקיעו יותר מנצחים אם גם אחרי זה יש תיקו יש עוד 5 ניסיונות לכל קבוצה.. כאשר הקבוצה שמבקיעה ראשונה... מנצחת. במשחקי עונה רגילה.. אם אחרי הארכה של 10 דק´ אין גול המשחק נגמר בתיקו.. אם יש גול הקבוצה שהבקיע בנצחת. !!!

royfr

New member
זה לא מה ששאלתי

שאלתי על שובר שוויון בין קבוצות עבור עליה ודרוג לפליי-אוף, במקרה ושתי קבוצות, או יותר , מסיימות עם אותו מאזן. אגב בקשר להארכות: ב-NHL ההארכה בעונה סדירה היא רק 5 דקות, ובפליי-אוף אין הגבלה של הארכות - השיא , אגב , הוא 6.

HebrewHockey

New member
תיקונים והשלמות...

1. שוברי השוויון בטבלה: קודם כל - מספר הנצחונות. אם יש שוויון בנצחונות - שקלול התוצאות בין הקבוצות שנמצאות בשוויון. מה אחר כך אני לא יודע, אבל יחס שערים הוא לא שובר שוויון. 2. הארכות: אין penalty shootout ב-NHL, את זה יש רק ב-minors ובטורנירים של ההתאחדות הבינלאומית. בעונה הרגילה של ה-NHL משחקים הארכה של 5 דקות עם "מוות פתאומי" במקרה של גול. אם אין הכרעה - מוכרז תיקו. על תיקו או על הפסד בהארכה מקבלים נקודה בטבלה. יש לציין שבהארכה כל קבוצה משחקת עם שחקן פחות - כלומר 4 על 4. בפלייאוף - הארכות של 20 דקות עד שמובקע שער, בתיאוריה עד אינסוף. השיא, כמו שכתבו פה, זה הארכה שישית. ב-minors - לכל ליגה חוקים משלה, לפעמים אפילו אין הארכה ועוברים ישר ל-shootout. בהוקי בינלאומי - הארכה של 10 דקות (במשחקי גמר - 20 דקות) בשיטת מוות פתאומי, אחר כך shootout.

למעלה