שאלות:

שאלות:

שאלות בקשר ל"מנוי הזה" בכסף אמיתי NX? איך בכלל זה עובד? כמה כסף צריך לשלם בשביל מנוי וכמה כסף לדוגמא עולה חייה? עם אפשר לדעת עוד אשמח... בקיצור כל מה שקשור למנוי הזה פחות או יותר....

G4aRa

New member
תשובה

בשביל לקנות NX אתה צריך לשלם בכסף אמיתי כלומר כרטיס אשראי. אתה צריך להירשם לPAYPAL על ידי כרטיס אשראי וכמה פרטים אישיים אתה יכול לקנות 5000, 10000,30000NX 20 שקל, 120 שקל ו40 שקל זה לא ממש מדויק כי זה בדולרים ולא בשקלים כל 1000 NX עולה דולר אחד. עם ה NX אתה יכול לקנות בגדים שונים חיות,חנות ועוד כמה עזרים רוב הפריטים שם פשוט משנים את המראה החיצוני שלך כמו בגדים ושיער ולא ממש עוזרים במשחק חוץ מהחנות והחיה ועוד כמה דברים. אתה צריך משהו כמו 50000 NX בשביל בגדים שיער חיה וכו' . חיה נעה בין 5500-7000 NX מומלץ לקנות חבילה שמכילה כל מה שחיה צריכה ב 12000 NX. ככה גם הבגדים נעים מ 1000 עד ל7000 NX תלוי בסוג. זה ממש לא זול :)

bandit 4 ever

New member
גם לי

גם לי יש בעיה מהסוג הזה רק שהבעיה שלי שאני לא יודע מה זה PayPel למי שיודע בבקשה תשובה

G4aRa

New member
תשובה

PAYPAL זו חברה שדרכה אתה משלם ל NEXON על ה NX צרכים להירשם לזה על ידי הזנת מספר כרטיס אשראי ועוד כמה פרטים זה לא מסובך בוחרים שם משתמש וססמא. יוצרים משתמש ואפשר לקנות NX .

למעלה