שאלות...

YaEl 15

New member
שאלות...

היי, בטח שואלים את זה כל הזמן, אבל ידוע לכם מתי מגיעה העונה השלישית לארץ?? ועוד שאלה: ורוניקה נדבקה במחלת מין כלשהי כשאנסו אותה? (אני זוכרת במעורפל משהו שהיא אמרה על זה בעונה השנייה בבית משפט, אבל אני בטוחה...) תודה מראש...

*superstar*

New member
כן, היא נדבקה בקלמידיה

אין לי מושג מה השם בעברית... או שזה גם בעברית?

nick at noon

New member
כלמידיה ../images/Emo58.gif עונה 2

זו מחלה שמועברת ביחסי מין. ואפשר לקרוא עליה עוד כאן בויקיפדיה. מעניין אם ורוניקה מצאה דרך לספר לדאנקן על זה. כי יש סיכוי טוב מאוד שלו יש את המחלה והוא לא יודע על זה. חוץ מזה אם אני זוכר נכון אז הוא שכב עם ורוניקה אחרי שהיא שביבר אנס אותה (באותו לילה) ואם זה נכון אז יכול להיות שהוא נדבק כבר אז ואז שהוא הדביק את מג ושהיא העבירה את זה לבת שלהם (לילי).

vmars fan

New member
תיקון קטן..

דאנקן שכב עם מג קודם. אחכ' נפרד ממנה, ושכב עם ורוניקה. אז כן, יש מצב שיש לו קלמידיה, אבל אין מצב שיש למג או לבת שלו (לילי).

רבההה

New member
תיקון לתיקון הקטן חחחח ../images/Emo13.gif

דאנקן שכב עם ורוניקה במסיבה ישר אחרי שביבר אנס אותה או שאני טועה?

omer719

New member
את צודקת ,

כשורוניקה ניסתה להבין איך היא איבדה את בתוליה , אחרי שהיא עזרה לכרמן (?) או איך שקוראים לה ( זאת שרצתה לזרוק את החבר שלה והוא איים להפיץ סרטון פורנו בערך שלה ) ורוניקה זיהתה את המנורות מאחור בסרטון שהיו מאותה מסיבה שבה היא נאנסה , אחרי שהיא חקרה ביבר אמר שדיק סידר לו לשכב עם ורוניקה אבל הוא לא שכב איתה... , ואז דנקן הגיע ( שגם לו היה סם שלוגן שם לו ) והם שכבו. אבל בפרק האחרון של העונה השנייה עם ביבר על הגג אחרי שורוניקה גילתה של וודי יש קלמידיה אז היא הבינה שביבר כן שכב איתה באותו יום... ואוו... אני לא מאמין שזכרתי את כל זה! מקווה שעזרתי... או שכבר הבנתם את זה... -עומר-

omer719

New member
אווו באסה , "את צודקת , "זה ספויילר

אחד עצבני... למי שעדיין לא ראה!

למעלה