שאלות

הפריק

New member
שאלות

משינה נוצרה לזהו זה או שזהו זה החתימו אותם (אני מניח שידוע לכולם שמשינה עשו המון קליפים בשבילם)? למה דני נגמר בצורה כזאת?

תשובות

משינה נוצרה בגלל שיובל ושלומי הכירו בצבא ניגנו ביחד והקימו....סיפור ארוך בסוף יצא משינה... לגבי דני אין לי מושג...אולי הוא התאבד בכלא או שהשוטרים הרגו אותו במרדף

darksideonline

New member
יש לזה קליפ?

מה הולך פה כמה קליפים?כל יום מגלים עוד ועוד קליפים מרוב קליפים לא רואים את הלהקה,או יותר נכון אני לא ראיתי לא משנה העיקר שאני ראיתי את בדרך אל הים ואתם לא ..סוף סוף ..קליפ מושקע

עולם אכזר../images/Emo70.gif

כולם פה כל הזמן מקטרים ומקטרים על זה שהם לא גדלו על משינה וכו וכו וכו ! כן, בטח
אני, לא רק שעד השנה או שנה שעברה חשבתי שיובל בנאי ומאיר בנאי זה בערך אותו אחד, ש"הכוכבים דולקים על אש קטנה" זה של אתניקס או משהו כזה ושמשינה התפרקה מממממזמן, (אפילו לא ידעתי מתי!), גם אף פעם לא ראיתי קליפים.. חוץ מפעם אחת בחיי שבה ראיתי את "להתראות נעורים שלום אהבה", זהו. . וגם יש לי רק שני דיסקים. זהו, סיימתי לרחם על עצמי!

עדיף להכיר את המוזיקה

ולא את הקליפים.. בכל אופן, את יכולה לפעמים לתפוס את פחי שואו ונגעה בשמיים.. שמים אותם מדי פעם.

ypeled

New member
בתור אחד שכן ראה

לא ההיתי אומר שהצד הויזואלי הטלויזיוני היה חזק כל כך אצלם ביחוד בתקופת המפלצות ששם הם היו גמורים מהתחת הקליפים שלהם סובלים מחוסר תקציב ועודף מחתרתיות יכול להיות שחלקכם ייקרא לזה אומנות אבל אני אקרא לזה חרא קליפים

מריושי

New member
לאיזה איש

יש קליפ שכאילו להקת בנות שרה אותו במועדון מאחורי גדר (כמו בפאבים האלה, כדי שלא יפגעו בלהקה....)

למעלה