שאלות

סנבוטין

New member
שאלות

האם לדעתכם אפשר להבריא ממחלה (נניח כאבים כרוניים בצוואר ובגב עם הקרנות לידייים לראש ולרגליים) אך ורק באמצעות כח המחשבה או שמדובר באנרגיות שפשוט משככות את הכאב ולא פותרות את הבעיה ומזיזות חוליות למקומן הנורמלי? האם יצא לכם להכיר מקרים כאלה או שזה נמצא אצלכם רק בתחום האמונה או בכלל .. ? רצוי לציין שבעזרת כח מחשבה והפיכת הגוף לקליל עד חסר משקל באופן מודע אני מצליח לסלק כאבים במידה מסויימת אפילו אחרי ישיבה ממושכת, דבר שעד לפני שבוע היה גורם לי לכאבים ( כל זה בלי התמחות או ידע אלא יותר מאמונה חזקה שאמונה ורצון ומיקוד הם כלים חזקים במיוחד).

אפילו סרטן....

הכל עניין של רצון ריפוי עצמי נכון שמטפל מנחה אותך, ומזרים לך אנרגיה, אבל זה שלך, לא שלו, אם תרצה להירפא אז הריפוי יבוא, אם לא תרצה אז שום דבר לא יעזור. בריאות ואור

yperelman

New member
מסכים עם קודמי ומוסיף

שרצוי לשלב שינויים נוספים בהתאם לקושי איתו אתה מתמודד: שינויים באורח חיים, תזונה, פעילות גופנית (כולל פעילות העובדת על השלד והשרירים כמו יוגה או פלדנקרייז) נפש בריאה בגוף בריא!

לנושנוש

New member
תפרט בבקשה.../images/Emo193.gif

איפה בדיוק הבעיה לפי איבחון הרופאים ובמה הפגיעה? בעצבים? בסחוס?

סנבוטין

New member
אתמול עשיתי CT

בצוואר. אבל בעיות בגב התחתון יש לי כבר הרבה זמן עם הקרנות לרגל. מה שמצאו זה בלט דיסק בזמנו אבל הכאבים החמירו אז יכול להיות שזה יותר חמור. בכל מקרה מה שאני תמיד מרגיש זה כאבים בלתי נסבלים לכל אורך הרגל כולל הגב. בנוסף, צוואר תפוס עם הקרנות לראש ולידיים.

לנושנוש

New member
עוד שאלה

אתה יכול ליכתוב לי קצת על מהות הפגיעה? אין לי השכלה רפואית. תפרט קצת.

timiהאחת

New member
מנהל
שלום סנבוטין אני עובדת עם רופאים

תקשיב ברגע שעשית בדיקת סי טי ונמצא לך בלט דיסק מבחינה רפואית פתלוגית יש לך ממצא פתלוגי רפואי, לגבי טיפולים בנושא. 1. טיפול הילינג יכול לעזור לך מבחינה נפשית להתמודד עם הכאבים. לא לרפא וכדאי לעשות טיפול הילינג. חשוב מאוד להיות רגוע מבחינה נפשית מכיון שברגע שאתה חושב על זה אתה מלחיץ את עצמך מבחינה רפואית בלט דיסק זה לא נורא , מזל שלא נמצא לך פריצת דיסק הייתי מציעה לך לעשות טיפולי רפלקסולוגיה , ואני מציעה לך טיפולי הילינג שלי במחיר מצחיק כדי לעזור לך להתמודד עם הלחץ הנפשי , לעשות לך איזון אנרגטי ואני לוקחת לטיפל בשבילך מחיר מיוחד כחבר פורום זה מחיר של 50 ש"ח- במקום 200 ש"ח. במידה ויהיו לך שאלות נוספות ותרצה לכתוב לי תכתוב לי לכתובת מייל שכתובתו [email protected] הרבה בריאות. אתה צריך גם לעשות הרבה דמיון מודרך ועוד....המון בריאות.רונית. שבת שלום.

בהחלט!

הרבה מחקרים כבר מראים, היום, כיצד כוח המחשבה עוזר להבריא מקרים קלים עד קשים מאוד. אתה יכול לקרוא את סיפרה של לואיז היי- "אתה יכול לרפא את חייך". היא ריפאה את עצמה מסרטן, בעיקר בעזרת כוח המחשבה. בהצלחה. ובריאות יעל

timiהאחת

New member
מנהל
יעל עייני אני מסכימה איתך כנסי בבקש

בבקשה, ברור שלכוח המחשבה יש כוח אנגטי עצום אבל לפעמים, לפעמים, אין מה לעשות יש בעיות פתלוגיות רפואיות כמה שאנשים יחשבו חיובי זה לא יעזור להם תלוי עד כמה הם מאמינים בזה וכו....אבל דמיון מודרך, הילינג, מחשבה חיובית סוגסטיה מלל חיובי הדברים האלו כמובן עוזרים ומחזקים את המערכת החיסונית במידה ניכרת שיהיה לך שבת נפלא וקסום רונית.

סנבוטין

New member
תודה רבה לכולם על התגובות

ממה שהבנתי מכולכם אתם חושבים שאין יכולת לשלוט על המצב הפתולוגי הפיזי למרות שאני רוצה להאמין שגם על זה אפשר לשלוט... לא רק על ההרגשה הסובייקטיבית שמשנה את היחס לכאב. נ.ב. שמעתם פעם על דבר כזה שמישהו מרגיש את הקרינה של הסיטי? כי כשהייתי בצילום ממש הרגשתי את הקרינה, הרגשתי זרמים בידיים, ריח מוזר שעלה ומן אופוריה כזאת לא מובנת. שאלתי אחרי זה את הטכנאי והוא אמר לי שזה נדיר רק אנשים בודדים דיווחו על זה והוא לא יודע מה זה אומר.

רגישות יתר

בהחלט יכול להיות, מה שהרחת היה החשמל ששרף רכיבים באוויר (שכחתי את המינוח) לגבי ריפוי פיזיולוגי, בעזרת המחשבה והאמונה, זה בדיוק מה שעניתי לך בהודעה שלך ברצון אמונה ויכולת גם סרטן יכול להירפא, אז תאמיני ושיהיה לך בריאות שלמה.

למעלה