שאלות .

ט ח ח ח ח

New member
שאלות .

ברצוני לשאול כמה וכמה שאלות על 2 העונות . אז ככה, ביבר ומק, הם באותה שכבת גיל של ורוניקה, לוגאן, דיק וכל אלה?! ואם כן אז למה כל הזמן אומרים שביבר הוא יענו אח קטן? לילי הייתה מאומצת או משהו? כי לא הבנתי איך היא הבת החורגת של סלסט אם היא ודאנקן באותה שכבה? למה סלסט לא אוהבת אותה? מתי העונה השלישית מגיעה לארץ, והאם היא גרועה כפי שמספרים? אשמח לתשובות, ותודה מראש למי שעונה . :) יומטוב .
 

buffgirl

New member
האמת היא שלבנתיים, היא גם לא כזה

משהו.. להוציא את הפרק התשיעי שהיה פשוט מדהים, לדעתי.
 

orale12345

New member
תשווה לתחילת עונה 2 היא הרבה

יותר טובה כאילו פרק 2 היה נוראי פרק 1 תאמת לא היה משו פרק 3 היה חמוד פרק 4 היה מפגר פרק 5 היה משעמם פרק 7 8 היו יפים פרק 9 נחמד ואז היה את פרק 10 שנחשב לפרק הגרוע ביותר בכל זמני ורוניקה מארס פרק 11 היה מעצבן פרק 12 ככה ככה ורק בפרק 13 הסדרה התחילה לחזור לעצמה, תוריד את פרק 14 שהיה לא טוב ואז פרק 16 הגיעה והיא הייתה הסדרה שוב תחושב זה 15 פרקים של מאוד לא משו לעומת זאת עונה הזאת היא הרבה יותר טובה פרק 4 מעולה, פרק 2 גאוני ועוד יותר גאוני ברגע שקוראים על הניסוי ומחברים אותו לפרק 9 , פרק 6 אחד הטובים פרק 7 8 היו ממש טובים וכומבן פרק 9 שלדעתי הוא הפרק הטוב ביותר של ורוניקה עד ליום הזה!
 

orale12345

New member
ודרך אגב גפ תחילת עונה 1

לא הייתה כל כך טובה בהשוואה לכל הפרקים שבאו אחרי פרק 10!
 
סליחה!

פרק 4 היה מעולה והיה בו טרוי
ופרק 5 גם! תגידי למה לא כתבת פה מלא זמן?
 
דווקא היא איכשהו עדיפה לי מהשנייה

בכל מה שנוגע לתעלומה הגדולה.. התעלומה של העונה השנייה משעממת נורא לדעתי
 

nick at noon

New member
תשובות

ביבר הוא בשכבה מתחת לאחרים. לילי היא בשכבה מעל האחרים. לילי לא מאומצת. היא סתם הייתה ילדה בעייתית וזו אחת הסיבות שאמא שלה לא הסתדרה איתה. העונה השלישית מעולה! אולי פחות מאשר שתי הראשונות, אבל עדיין. מתי היא תגיע אני לא יודע, אבל בטח עוד איזה חודשיים שלושה.
 

ט ח ח ח ח

New member
פאנן .

תודה לך על התשובות ותודה גם לאחרים על התשובות . אני מקווה שהעונה השלישית לא תאכזב, ושלוגאן וורוניקה יהיו ביחד #@%%^&^$ [לא לגלות לי, אני רוצה להיות מופתעת עד כמה שאני בטוחה שהם לא יהיו כי זה צפוי .. ]
 

orale12345

New member
העונה ה3

בטח תחזור אחרי שיסימו לשדר את שתי הוענות שוב ואתמול נגמר העונה ה1
 
עונה 3 ממש לא גרועה אני חושבת שהיא

מעולה! ועל השאלות האחרות ראיתי שענו לך, בכל אופן ברוכה הבאה אני אור.
 
למעלה