שאלות

BrEt HaRt 4eVeR

New member
שאלות

שלום, אני מתגייס בתאריך ה6.12 והפרופיל שלי הוא 72. הבנתי שזה תאריך גיוס כל"צ. אני רוצה את התפקיד מנהל רשת מחשוב. זה תפקיד שלא דורש מיונים. אמרו לי שצריך לעשות להם בעיות ואני מבחינתי מוכן לשבת במעצר שבוע שבועיים עד שיתנו לי את מה שארצה. השאלה שלי היא, האם הם יכולים לעבוד עליי? כלומר שהקצין מיון יאמר לי שקיבלתי את התפקיד הזה ובסיום הטירונות אגלה ששובצתי בכלל להיות משהו אחר? מקווה שהבנתם את כוונתי. ובהנחה שקיבלתי את התפקיד, יכולים לשבץ אותי בכל חיל אבל בתור מנהל רשת מחשוב? כלומר לשים אותי פתאום בחיל חימוש, אבל בתור התפקיד הנ"ל? תודה מראש לעוזרים

BrEt HaRt 4eVeR

New member
עוד שאלה ששכחתי:

האם במעצר, כאשר יביאו לי לעשות עבודות רס"ר וכאלה, האם כדאי לי לסרב לעשות אותם או כדאי לשתף פעולה במעצר? כלומר כדי שיביאו לי את התפקיד שאני רוצה?

StimpyX

New member
אדון..

לא יודע אם אני מאכזב אותך או לא 6.12 - רוב הסיכויים שתשובץ לטירונות משטרה צבאית. ברוך הבא.

Ivory Flower

New member
משטרה צבאית

זו תשובה שאתה בוחר להתעלם ממנה? אפשר להרחיב - רוב הגיוס הכל"צ של דצמבר מוביל למשטרה צבאית. גם אם תחכה שבועיים בכלא, עדיין תגיע למשטרה צבאית. לגבי מה אח"כ אני לא יודעת, אבל תחשוב אם בא לך לחכות בערך חודש...

BrEt HaRt 4eVeR

New member
אוקיי אני מבין כי מהפורום הזה

לא תגיע הישועה! תודה רבה וסליחה. אתם מוזמנים למחוק את ההודעה

heartnet

New member
הבהרה לשאלה

הוא לא שואל לאן הוא ילך. הוא שואל אם יכול להיות שהוא ישב בכלא, יגידו לו שנתנו לו את התפקיד שהוא רוצה, ובעצם ישבצו אותו למקום אחר קודם כל, התפקיד שאתה רוצה הוא תפקיד עורפי, אז אין ממש סיכוי שיציעו לך אותו "סתם" בקשר לכלא, שמעתי על הרבה אנשים שלא התפנו והיו במעצר בקו"ם ואף בכלא, ובסוף קיבלו את התפקיד שהם רצו. לא שמעתי על אף אחד ששיקרו לו בעניין הזה, אבל אני משער שתמיד עלולה להיות פעם ראשונה בכל מקרה, גם במקרה המאוד מאוד לא סביר שישקרו לך, עדיין אפשר להסתדר. הכל תלוי בכוח רצון שלך אני מקווה שזה כן עוזר לך

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תודה רבה צדיק בסדום!

תודה ענית לי על השאלות שלי. רק לחדד נקודה: אני לא אמרתי שסתם יציעו לי אותו, אמרתי שאני רוצה להתעקש על התפקיד הזה אפילו במחיר של כלא צבאי.

heartnet

New member
רק רציתי להיות בטוח..

שאתה מודע לעבודה שזה יהיה קשה :) אבל בתכלס, אם תתעקש מספיק אין להם מה לעשות. אל תשבר והכל יהיה בסדר :)

BrEt HaRt 4eVeR

New member
תודה רבה שוב!

תהיה בטוח שהכנתי את עצמי נפשית ופיזית כבר מזמן למצב של כלא צבאי. יש לי 2 שאלות קטנות: 1. כשאני אהיה במעצר והם יביאו לי לעשות עבודות רס"ר, אז האם כדאי לי לשתף איתם פעולה ולעשות את העבודות או שצריך להתנגד גם לזה כדי שיביאו לי את התפקיד? 2. איזה חנות טובה יש באשדוד לקנות דברים לגיוס ולא ריקושט? תודה רבה!

heartnet

New member
אני היתי עושה את מה שאומרים לי

בכל מקרה, אם תעצבן את האנשים שם יותר מידי רק ידפקו אותך יותר. אבל זו כבר דעתי האישית, זה לא מבוסס על ידע קודם. בקשר לחנות טובה אין לי מושג. אבל אני היתי מחכה לגיוס ורואה מה אני באמת צריך. אני חושב שהצבא יספק לך את רוב הדברים שתזדקק להם (לפחות בהתחלה)

BrEt HaRt 4eVeR

New member
אוקיי תודה...

אבל בכל זאת, צריך לקנות קצת חולצות, גרביים וכל מיני שטויות כאלה נכון? תודה בכל מקרה

למעלה