שאלות

שאלות

קנינו דירה לפני כ-16 שנה שנה אחרי עזיבתם של הזוג שמכר לנו - התגרש חיי הזוגיות שלי לא היו משהו ולפני כ-3.5 שנים התגרשתי יש לי המון נפילות בדרך מאז הגירושין, היתה לי תאונת עבודה, פיטרו אותי מהעבודה, פתחתי לעצמי עסק עצמאי וגם זה לא משהו ומאז גם זוגיות ממשית לא היתה את הדירה ממילא אצטרך למכור בעוד כ-5 שנים ולהתחלק עם האקס ואומרים לי לעזוב את הדירה כי יש בה אנרגיות שליליות ובעקבות כך קורה מה שקורה מספר הדירה 28 (ראיתי שכתבו גם את זה) האם דרך הפנג שווי אפשר לדעת אם אכן יש פה אנרגיות שליליות ואם עלי לעזוב את הדירה הרי ממילא היא תמכר במוקם או במאוחר? אשמח לתגובות

yoavfs

New member
שלום מיקי

אשמח לנסות לעזור לך עפ' תאריך ושעת לידה (כולל מיקום במידה ולא נולדת בארץ). זו תהיה הצצה על השלב בו את נמצאת , לגבי הבית ואיבחונו, זה כבר עניין אחר. יום טוב

דנה A

New member
ערב טוב

הי מיקי, מבינה כי חיים עברו מהפך בשנים האחרונות, ובין השינויים היה גם המעבר לדירה הנוכחית, לעיתים התזמון בו אנו בוחרים לערוך שינויים או מקבלים החלטות מושפע בהחלט מן התקופה בה אנו נמצאים בחיינו, וכוונתי היא כי במפה האישית שלנו ישנה חלוקה לעשורים, תוך השפעה שונה לכל שנה על חיינו. יתכן באמת כי הנך נמצאת בתקופה "קשה" יותר במפתך האישית. לגבי שאלת הבית - בכל בית ישנם אנרגיות "חיוביות" ואנרגיות "שליליות" הדרך לאבחן זאת הינה עריכת מפה אישית לבית - בה ניתן לראות בכל איזור איזה "אופי" יש לאנרגיה המאפיינת את האזור. מה שקורה שלעיתים דלת הכניסה לבית, חדר השינה, סלון, פתחים עיקריים בבית - מתאפיינים דווקא באנרגיה ה"קשה" יותר, ואילו האזורים בעלי האנרגיה החיובית יותר - נמצאים באזורים בהם לא ניתן לנצל או להינות מסוג האנרגיה הזו - למשל השירותים, חדר ארונות, מחסן וכו'. מספר הדירה אינו נתון אשר נבדק עפי' הפנג שואי, מספרים נקשרים לשיטת הנומרולוגיה. כשאת אומרת כי "אומרים לך" לעזוב את הדירה, וכי ישנן בה אנרגיות שליליות - למי את מתכוונת בכך, מי אלו שאומרים לך זאת? ערב נעים דנה

היי דנה

אם אצייר לך מפה של הבית, זה יכול לעזור? חברות ואמא שלי אומרות זאת מדי פעם שהגיע הזמן לעזוב, גם אסטרולוגית לפני שנים אמרה לי שהבית לא טוב לי ופעם גם קוראת בקפה. תודה על תגובתך

דנה A

New member
הי מיקי

שרטוט של הבית לא תספיק, יש צורך בכיוון המצפני המדוייק של חזית המבנה (והחלטה היכן נמצאת החזית), ושנת בניית הבית נתונים אלו נותנים לנו את המפה האנרגטית של הבית על פיהם ניתן לאבחן ולנתח את הבית. בניתוח הבית נבדקת גם סביבת הבית, השפעה של גורמים חיצוניים על הבית. אבל אם יש לך את הנתונים הללו, ניתן אולי יהיה להתרשם באופן ראשוני מכך. דנה

דנה A

New member
סקיצת הבית

הי מיקי חסרים פרטים חשובים נוספים- מהי הקריאה המצפנית המדוקיית של החזית הדירה, האם ישנן מספר כניסות לבניין? האם יש לך שרטוט של כל הקומה של הבניין, תוך ציון מבואת הכניסה למבנה? פרט נוסף חשוב מאוד הינו תאריך בניית הבית, מיקום הרהיטים והמיטות בדירה לעת עתה דנה

מצרפת שוב

פחות או יותר תארתי את מיקום הרהיטים הכניסה לדירה שלי מצפון הכניסה לבניין ממזרח - כניסה אחת שנת בנייה - 1980 כבר כמעט התפשטתי כולי
אשמח לשמוע

דנה A

New member
לא התפשטת מספיק ../images/Emo6.gif

מיקי, עדיין חסרים כל הפרטים שרשמתי לך קודם הכיוון שציינת צפון/דרום/ הם לא הכיוון המצפני המדוייק הכיוון המצפני של החץ אותו ציירתי לכך - הקריאה המצפנית המדוייקת! ממרכז הבית. האם ישנה כניסה אחת לבניין? הדירה שלך פונה לאותו הכיוון של הכניסה לבניין? או שמא דירתך עורפית, וישנה כניסה נוספת עורפית. האם המבנה התאכלס לפני 1984?

אין לי מושג...

מה זה הקריאה המצפנית המדוייקת ממרכז הבית
מזרח-דרום... אולי? יש כניסה אחת לבניין ממזרח אכן זהו פרט שלא ציינתי הבנין אוכלס לפני 84

דנה A

New member
קריאה מצפנית זה אומר

המעלה המדוקיית של חזית המבנה - הכיוון אליו פונה הבית.

לא יודעת...

במדוייק אבל הבית פונה לכיוון מזרח השמח זורחת וקרניה נכנסות לי בכל עונות השנה לסלון, לחדרי השינה מקווה שעזרתי

דנה A

New member
כיוון מזרח

לכיוון מזרח יש 45 מעלות, לדרום מזרח עוד 45 מעלות, וכך גם לצפון מזרח כך שמדובר ב 135 מעלות אפשרויות- מה שנותן לנו 6 מפות שונות... דנה

yoavfs

New member
עפ' נתונים שהעברת במסר אישי

אני מאמין (וזו כבר גישה חיובית) כי בחצי השנה הקרובה (פברואר ואילך) עשוי להיות טוב יותר בזוגיות . את אנונימית לחלוטין, ואשמח עם תעני לשאלתי בנושא יושר ואמון בזוגיות, היתכן? בנושא הקריירה זה לא יהיה פשוט , יעלו רגשות אשם ואי נוחות. אם לעשות שינוי נראה כי כדי לעשותו לפני פברואר 2007 . (בסינית:עקרונית חיית החזיר אינה טובה לך , כי היא מתנגשת עם שני קופים , ואת גם נמצאת בתקופת ארנבת שלא הולכת חלק מול הקוף) את מאוד יצירתית. התכונה המדהימה שלך היא היכולת להגות רעיון ולהיות ישר במימוש , אך רק דבר אחד חסר באמצע וזה להחליט להבצע וליזום את הרעיון. ברור לך כי את מציגה את עצמך כאישה בעלת עקרונות ובטחון עצמי אך מתיכה אותם מול כל רגש שמוציא אותך משיווי משקל ומערער. גראוצ'ו מרקס (מהאחים מרקס) אמר פעם בסירטו: "אלה הם העקרונות שלי, ואם אתה לא מסכים איתם , יש לי אחרים." תעמדי על שלך, תוך ידיע מה טוב ומה רע , תוך הבחנה בין מניפולציה רגשית ובין צורך אמיתי לוויתור. המניפולציה שגם את משתמשת בה , ויכולה להתחבר ביכולת לשמר זגיות או לפרקה , מכה גם בך.

yoavfs

New member
לא משנה....

בכל מקרה , מה ששכחתי להוסיף כי את המפה האסטרולוגית יש לחבר אל איבחון הבית שלך, ורק אז יהיה ניתן להגיע למסקנות ברורות יותר. בנתיים זה חצי עבודה.

למעלה