שאלות

תמונע

New member
שאלות

1. פקחית טיסה= 3 שנים. האם השנה ה3 היא קבע? האם במסגרת התפקיד אפשר להמשיך לקבע? האם יש פה פקחי טיסה שיכולים לספר על התפקיד? 2. כמה קב"א צריך לתוכנית רקיע/מקצועות האלקטרוניקה? 3. האם אפשר להתחיל את השירות בתור פקחית טיסה, ובמידה ולא יתאים לעבור לאחד מתפקידי ההדרכה? 4. קיבלתי מנילה שלשום ואני ממוינת במקביל גם בחיל המודיעין. עד מתי אני יכולה להבחן בחיל המודיעין מבלי שזה יפגע לי במנילה? אני לא יודעת האם להמשיך את הבחינות במודיעין או האם לקחת סיכון ולנסות להתקבל לאחד מהתפקידים המופיעים במנילה.

לגבי 4

מודיעין חוסם לך זימונים כל עוד את מתמיינת המנילה שלך פשוט לא תיחשב ולא תקבלי זימונים. ברגע שתפסיקי להתמיין אליהם תקבלי זימונים..

תמונע

New member
אז אם אני לא רוצה להמשיך להתמיין

למודיעין. מה לעשות? למי לפנות?

איי איי איי מסכנים מודיעין..

אני מתחילה לרחם עליהם.. כולם נוטשים.. אממ תתקשרי אליהם (הם עונים מהר סוף סוף) יש מצב שיגידו לך לשלוח פקס שאומר שאת מוותרת.. וזהו.. את לא מועמדת יותר..

chen010189

New member
תשובה

דפ"ר=דירוג פסיכוטכני ראשוני זה הציון שנקבע על סמך המבחנים הממוחשבים והוא מבטא את יכולת ההבנה והחשיבה שלך. על השאר אני לא כל כך יודעת לענות..

אמממ

דפ"ר זה דירוג פסיכוטכני ראשוני כלומר הציון שקיבלתי במבחן הפסיכוטכני איך אפשר לדעץ ממ לפי תפקידים מסוימים הכי גבוה זה 90...

תמונע

New member
אילו תפקידים מורים על דפ"ר גבוה?

ומה התפקיד שמעיד על הדפ"ר הגבוה ביותר?

אמממ שחקים/ חבצלות

הוא מעיד על דפ"ר 80 + חוץ מזה מודיעין אאל"ט לוקחים 70+ אבל לא בטוחה בזה..

למעלה