שאלות (;

sapirk

New member
שאלות (;

קודם כל שאלה באנגלית... He likes to paint mountain __________ because it relaxes him. 1) view 2) wide 3)look 4) scenery פרסום : לקנות 1) שמועה : להפיץ 2) חיסון : לחלות 3) פיטום : לשקול 4) הידוס ללכת. פרובוקציה : להבליג 1) תחינה : למאן 2) אינדוקציה : להכליל 3) בקשה : להיעתר 4) איום : להרביץ יאללה עוד יומיייםםםםםםםםם

meetAmeet

New member
תשובות.

4. Scenery נוף. למרות שיכול להיות שזה אולי 1 VIEW? לא בטוח
פרסום נועד כדי לגרום לאנשים לקנות טיפום נועד כדי לגרום לאנשים/ברווזים לשקול (לשקול יותר). שלישי? לא בטוח.

harbor

New member
תשובות

באנגלית זה VIEW - זאת אומרת הוא אוהב לצבוע\ לצייר נופים של הרים אנלוגיה ראשונה: מטרת הפרסום היא לגרום לX לקנות יותר מטרת הפרסום היא לגרום לX לשקול יותר אנלוגיה אחרונה ההרגשה שלי זה 2

sapirk

New member
גם אני חשבתי שזה VIEW

מסתבר שזה 4.. והאנלוגיה הראשונה נכונה - פיטום : לשקול תשובה 3 והאנלוגיה השניה - תשובה 1

harbor

New member
ממממ

השאלה של האנגלית היא לא פסיכומטרית נראה לי, מה שכן הם צודקים שתשובה 4 יותר נכונה, אבל בהשלמת משפטים יש רק תשובה אחת נכונה ואין חצי נכון.

shalt5

New member
דווקא האנגלית בסדר לי...

אני לא חושב שניתן להגיד paint mountain view VIEW מתייחס למראה כמו שהוא נשקף (מבעד לעיניים או לעדשה) - אז לא נכון להגיד שאפשר לצייר "מראה" של הרים (בדיוק כמו שבעברית אי אפשר) אבל אפשר לצייר SCENERY - שזה נוף, או "תמונה" (מלשון סצנה)

johngalt2

New member
תשובות להכל...

באנגלית, רק 4 נכונה. הסיבה: scenery זה נוף, במשמעות של נוף ציורי. view זה סתם נוף. אממ... קשה לי להסביר בדיוק למה, אבל בחיים לא ישתמשו במילה view בהקשר הזה. חוץ מזה, המשפט: He likes to paint mountain view הוא פשוט משפט לא נכון תחבירית. אם כבר, זה: mountain views. לעומת זאת, scenery מתאים בול. בקיצור, 1 היא לא חצי נכונה, היא לא נכונה בכלל. בקשר לאנלוגיות: 1. אנלוגיה עילגת למדי. הממ"י המתאים היחיד הוא: "פרסום זה משהו שגורם לאנשים לקנות הרבה". (כמו שאמרתי, עילג ביותר). 2. הממ"י יחס הוא (זה קצת מסורבל): התגובה השלילית (ז"א, שלא משיגה את המטרה) לפרובוקציה היא הבלגה. באותה מידה עם 2. הכוונה היא, שכשמישהו עושה פרובוקציה הוא רוצה שאחר יתרגז. הבלגה זה התגובה ההפוכה.

למעלה