שאלות

qwerty10

New member
שאלות

1. האם כסוי המסך (אותו פלסטיק שנצמד למסך) הוא ספציפי לכל מכשיר? ברשותי Asus636. הכיסוי שרכשתי טיפה גדול מידי, לא נצמד מלא ולחיצות העט לא תמיד עובדות? מכרו לי של Dell האם זו הסיבה? 2. לטלפון שלי יש רק ממשק IR. מבקש הפנייה לתוכנת שליטה של טלפון באמצעות IR (אסתפק בקריאה/כתיבה של מספרי הטלפון...) תודה

BravoMan

Active member
ככה:

1) מגן מסך הוא ספציפי לגודל מסך, לא למכשיר. למיטב זכרוני רוב מכשירי DELL משתמשים באותו גודל מסך סטנדרטי כמו 636 שהוא 3.5 אינץ' בכל מקרה זה סך הכל פלסטיק דביק ואם הוא גדול מדי תוכל פשוט לגזור אותו (בעדינות). 2) העברת אנשי קשר בעמצאות IR היא אופציה מובנית (פותחים איש קשר או לוחצים עליו לחיצה ערוכה ויש תפריט) השאלה האם הטלפון ספציפי שלך יודע לטפל בפורמט הזה. חוץ מזה גם שימוש בIR לצורך הפיכת הטלפון למודם גם הוא אופציה מובנית, אך ההגדרות המדויקות תלויות בדגם הטלפון וחברת התקשורת. נסה לפנות לתמיכה שלהם.

qwerty10

New member
תודה והמשך

לגבי שאלה 2 - אני רוצה להוריד את כל המידע (בעיקר רשימת טלפונים) מהטלפון ל- PDA ולהיפך...

A05246

New member
במרבית המקרים

תצטרך לעשות זאת אחד אחד ולא בצורה כוללנית

erezgur

New member
אם הטלפון הוא נוקיה

השליחה מהנוקיה היא בד"כ כך: כאשר אתה מעיין בפרטי הכרטיס, באפשרויות, תמצא אופציה של שליחת הכרטיס, באמצעות אינפרא רד. הפוקט חייב להיות מוכן לקליטה (הפעל את ה- beam ממסך הגדרות, קישוריות). העברה מסיבית של הרבה מספרים לא תהיה מאד נוחה. אם יש לך אפשרות לגיבוי למחשב (כבל נתונים למשל) - עדיף לעשות זאצ במרוכז. תוכל גם לקלוט את כולם לאוטלוק (שוב, אם יש לך חיבור למחשב) ואז לסנכרן לפוקט. ארז

למעלה