שאלות ..

Kerry121

New member
שאלות ..

1. למה גברים אוהבים להתנשק עם מישהי ישר אחרי שהיא מסיימת לרדת להם? 2. למה גברים אוהבים להסתכל על הפרטנרית בזמן שהיא יורדת להם ?

דרדקן

New member
תשובות

בואי נשים לרגע בצד את ההכללה שעשית, אני בטוח שיש כאלה שלא עושים את 1 ו-2. לגבי: 1. הבעת תודה על העונג: "בואי אלי אהובתי אני חייב לנשק אותך אחרי שירדת לי, היה לי כל כך טוב" 2. כי זה מגרה.

גם לי יש שאלות (וישלי גם תשובות)

1. למה אני אוהבת להתנשק עם גבר אחרי שהוא יורד לי (מלקק את צופי ומענג אותי)
(נכון, זה הפוך - אבל עדיין טעים
) 2. למה אני אוהבת כשהגבר מסתכל עלי כשאני מתעללת בו
כי זה מ-ד-ל-י-ק אותי

גם לי יש שאלות..

1. למה אחרי המציצה המושקעת, אתם לא נותנים לנו לפחות לשתות לפני הנשיקה.. קצת לשטוף את הפה.. ולהיות כמו חדשה?! 2. ולמה חייבים עוד נשיקה אחרי סקס/נשיקות תאווה/מציצות שרק מתחשק לשים את הראש ולשקוע?! 3. ולמה אתם חייבים לקום לשים תחתונים אחרי?

תשובות

1. מה ז"א לא נותנים? אם את רוצה ללכת לשתות, תלכי בכיף. אף אחד לא מונע ממך. 2. את סתם מכלילה. אצלי זה דווקא הפוך - אני זה שמעדיף לשקוע והיא זאת שרוצה להתנשק. 3. עוד הכללה... כל אחד והחבילה שלו... לי יותר נוח ללבוש תחתונים, ובטח לעוד הרבה אחרים.

יש לי שאלה לגבי סעיף 3

התחתונים לא הורסים קצת את הספונטניות של הבוקר?? גם אני, כמו מריה, אף פעם לא הבנתי את הקטע של התחתונים מיד אחרי ... נורא כיף לישון ערומים ...

אם באמת החברה רוצה להפתיע בבוקר

אז זה יכול להרוס קצת... אבל זה לא עניין כ"כ רציני. תוך שניה התחתונים יורדים. ברור שכיף לישון ערומים, אבל יותר נוח לי שהוא לא מתחכך בכל דבר עם כל תזוזה קטנה... קשה לי להירדם ככה... גם חברה שלי לא מבינה כ"כ את העניין, אבל אין לה בעיה עם זה.

טוב אני חדש כאן אבל אני אענה

אז ככה אחרי זיון.... הענין ממשיך לטפטף קצת אז אני אישית מעדיף ללבוש תחתונים במקום למרוח את המיטה....

לא עדיף לנגב את עצמך?

לי תמיד יש מגבונים בתוך השידה ליד המיטה וגם שקיות סנדויץ כאלו.. גם אני לא אוהבת להרטיב את הסדינים שלי ותאמין לי שנשים רטובות הרבה יותר מגברים אחרי.. זה פשוט תענוג ללכת לישון ערומים ולא ישר להתלבש..

דרדקן

New member
מה זה שלפני אמר

אני דווקא נרדם די מהר אח"כ, ותחתונים אני לא שם, לא לפני ולא אחרי.

תשובות למריה ואלי לשאר...

1 . לא אמנע ממך לשתות 2 . לשקוע זה סבבה אבל אחרי זיון טוב צריך להרגיש כמו אחרי זיון טוב ולא כמו אחרי חירבון טוב ההבדל בינהם שאחרי חירבון טוב לא צריך לחבק ולנשק את האסלה ולומר לה כמה היה לנו כייף איתה.....אז תרגישי טוב עם מי שבכל זאת לא נותן לך לשקוע סתם ככה.הוא כנראה מעריך את הסקס איתך. 3 . מי שם תחתונים? מי בכלל ישן איתם?

תודה על כל התשובות, בכל אופן שאלתי

גם את המעורב בעניין.. ולהלן תשובותיו: 1. כי אחרי המציצה הפה שלך חם והשפתיים שלך נפוחות ומלאות ויש לך מבט מיוחד לרגע הזה בעיניים (ביקשתי שיצלם אותי, לא מבטיחה לכם תמונות..). 2. חייבים נשיקה אחת קטנה אחרי כמו להגיד - היה לי כיף לתת ולקבל, זה לא לוקח הרבה זמן ואת יכולה אחרי זה להעלם בתוך הכרית כמה שבא לך, לא ביקשתי ג'וגינג מסביב למיטה... (טטטטטטטטטטטוב) 3. כי זה מרגיש לי טוב! חוץ מזה אם מישהו ידפוק על הדלת, זה אני שצריך לקום, אז כדאי שאהיה מוכן! את יכולה להמשיך לישון בעירום גם בחורף... ולתפוס לי את כל השמיכה כי קר לך וגם 3/4 מהמיטה (מכחישה בתוקף!! הכל עלילות!).

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif למעורב בעניין!!

אחד כי הוא זה שקם
שני כי הוא נותן לך לתפוס את השמיכה
שלישי כי הוא נותן לך לתפוס את המיטה וגברת, את יכולה להמשיך ולהכחיש עד מחר!!! יש לי הרגשה שלא הכל כאן עלילות ... אינטואיציה נשית נקרא לזה ...

אני קופי ענאן, אני שוויץ --->

אין לי צדדים!! אני בכלל בעד שלום עולמי ונגד החור באוזון!! איך נדחפתי לכם למיטה בכלל??

חחחחחחח..

שמעת שהחור באוזון הפסיק לגדול ומתחיל לעבור תהליך של סגירה? בכל מקרה כמו שכתבתי החור באוזן שלי.. הולך וגדל כל לילה עקב רעשים צורמניים שנפסקים רק עם תקיעת מרפקים
.

צוקים

New member
לחריפה ומתוקה

בחורה כלבבי כדאי שנממש יחד את השאלות והתשובות האילו,,,,,,,,, אהבתי,,,,,,,,,

חופ שיה

New member
שתחררי מתוקה,

זה שלך , לא של הגברים- את תמיד יכולה לומר שלא מתאים לך. אני מאוד אוהבת שהוא מסתכל עלי כשאני יורדת לו , למעשה זה יכבה אותי אם הוא יבהה בתקרה במקום להסתכל עלי. אני מכירה הרבה גברים שלא אוהבים להתנשק אחרי ירידה. ואני אישית דווקא אוהבת שיש לי את האפשרות לנשק אותו אחרי שאני יורדת לו, אם זה מה שבא לי. <חופשיה מנסה לתקן את הרושם שנשים לא רוצות שיסתכלו עליהן כשהן מוצצות
>

למעלה