בואי נשים לרגע בצד את ההכללה שעשית, אני בטוח שיש כאלה שלא עושים את 1 ו-2. לגבי: 1. הבעת תודה על העונג: "בואי אלי אהובתי אני חייב לנשק אותך אחרי שירדת לי, היה לי כל כך טוב" 2. כי זה מגרה.
1. למה אחרי המציצה המושקעת, אתם לא נותנים לנו לפחות לשתות לפני הנשיקה.. קצת לשטוף את הפה.. ולהיות כמו חדשה?! 2. ולמה חייבים עוד נשיקה אחרי סקס/נשיקות תאווה/מציצות שרק מתחשק לשים את הראש ולשקוע?! 3. ולמה אתם חייבים לקום לשים תחתונים אחרי?
1. מה ז"א לא נותנים? אם את רוצה ללכת לשתות, תלכי בכיף. אף אחד לא מונע ממך. 2. את סתם מכלילה. אצלי זה דווקא הפוך - אני זה שמעדיף לשקוע והיא זאת שרוצה להתנשק. 3. עוד הכללה... כל אחד והחבילה שלו... לי יותר נוח ללבוש תחתונים, ובטח לעוד הרבה אחרים.
אז זה יכול להרוס קצת... אבל זה לא עניין כ"כ רציני. תוך שניה התחתונים יורדים. ברור שכיף לישון ערומים, אבל יותר נוח לי שהוא לא מתחכך בכל דבר עם כל תזוזה קטנה... קשה לי להירדם ככה... גם חברה שלי לא מבינה כ"כ את העניין, אבל אין לה בעיה עם זה.
לי תמיד יש מגבונים בתוך השידה ליד המיטה וגם שקיות סנדויץ כאלו.. גם אני לא אוהבת להרטיב את הסדינים שלי ותאמין לי שנשים רטובות הרבה יותר מגברים אחרי.. זה פשוט תענוג ללכת לישון ערומים ולא ישר להתלבש..
1 . לא אמנע ממך לשתות 2 . לשקוע זה סבבה אבל אחרי זיון טוב צריך להרגיש כמו אחרי זיון טוב ולא כמו אחרי חירבון טוב ההבדל בינהם שאחרי חירבון טוב לא צריך לחבק ולנשק את האסלה ולומר לה כמה היה לנו כייף איתה.....אז תרגישי טוב עם מי שבכל זאת לא נותן לך לשקוע סתם ככה.הוא כנראה מעריך את הסקס איתך. 3 . מי שם תחתונים? מי בכלל ישן איתם?
גם את המעורב בעניין.. ולהלן תשובותיו: 1. כי אחרי המציצה הפה שלך חם והשפתיים שלך נפוחות ומלאות ויש לך מבט מיוחד לרגע הזה בעיניים (ביקשתי שיצלם אותי, לא מבטיחה לכם תמונות..). 2. חייבים נשיקה אחת קטנה אחרי כמו להגיד - היה לי כיף לתת ולקבל, זה לא לוקח הרבה זמן ואת יכולה אחרי זה להעלם בתוך הכרית כמה שבא לך, לא ביקשתי ג'וגינג מסביב למיטה... (טטטטטטטטטטטוב) 3. כי זה מרגיש לי טוב! חוץ מזה אם מישהו ידפוק על הדלת, זה אני שצריך לקום, אז כדאי שאהיה מוכן! את יכולה להמשיך לישון בעירום גם בחורף... ולתפוס לי את כל השמיכה כי קר לך וגם 3/4 מהמיטה (מכחישה בתוקף!! הכל עלילות!).
שמעת שהחור באוזון הפסיק לגדול ומתחיל לעבור תהליך של סגירה? בכל מקרה כמו שכתבתי החור באוזן שלי.. הולך וגדל כל לילה עקב רעשים צורמניים שנפסקים רק עם תקיעת מרפקים
זה שלך , לא של הגברים- את תמיד יכולה לומר שלא מתאים לך. אני מאוד אוהבת שהוא מסתכל עלי כשאני יורדת לו , למעשה זה יכבה אותי אם הוא יבהה בתקרה במקום להסתכל עלי. אני מכירה הרבה גברים שלא אוהבים להתנשק אחרי ירידה. ואני אישית דווקא אוהבת שיש לי את האפשרות לנשק אותו אחרי שאני יורדת לו, אם זה מה שבא לי. <חופשיה מנסה לתקן את הרושם שנשים לא רוצות שיסתכלו עליהן כשהן מוצצות