שאלות

dralan

New member
שאלות

1. שמתי לב שהסגנון של Blind Guardian בשנת 1989 שונה מהסגנון שלהם באלבומים האחרונים – מאיזה אלבום השינוי החל? 2. תוכלו להמליץ לי על עוד שירים של blind guardian בסגנון של Soulforged ו- Nightfall? 3. האם לאלבום Oceanborn של נייטוויש יש קשר לעולם רומח הדרקון – על העטיפה שלו מופיעים 2 ירחים כמו בעולם רומח רומ"ד (שבו יש 3 ירחים, לבן אדום ובלתי-נראה)?

Blade Of Fire

New member
תשובות חלקיות

1. אני חושב שזה יותר סובייקטיבי אבל לדעתי הם עשו את השינוי כבר באלבום מ91 ב- Tales From the Twilight World למרות שמרגישים את השינוי בצורה יותר ברורה באלבום מ95- Imaginations From the Other Side. 3. האמת שלא חשבתי על זה עד היום, אבל מצד שני בסיפורים רבים מופיעים עולמות עם דרקונים (או לפחות העין נראית כשל דרקון) ושני ירחים (כל עוד לא רואים את השלישי-קיומו לא מוכח!
). בכל מקרה האלבום שבא אחריו, wishmaster יותר קשור לרומח מפני שהwishmaster הוא רייסט בכבודו בעצמו (be with you soom my shalafi).

dralan

New member
אמממ

3. באמת? לא ידעתי שרייסט הוא ה-wishmaster (למרות שידעתי ש-shalafi מוכר לי מרומ"ד - תזכיר לי מה פירוש המילה, זה אדון, לא?)

NecroSight

New member
תזכירי לי מי זה בבקשה..

הוא לא היה איזה עבד של מישהו? חח

Blade Of Fire

New member
אלף אפל

שמר על המגדל של רייסטלין... טוב.. זה לא בדיוק היה של ארייסט אבל זה מגדל של מכשף שרייסט השתלט עכשיו... קיצור-אני אפסיק לעשות ספוילרים.... בכל מקרה,השאלאפי שלו (האדון) הוא רייסטלין תעשה-לי-גלימה-שחורה מאז'ר.

NecroSight

New member
אהה,זה שהשטנקר עליו?

זה שתכנן עליו,אבל בסוף קיבל בתחת לא?

Blade Of Fire

New member
אהה... אם הבנתי

את הסלנג השכונתי שלך-נראה לי שכן
(אתה כל כך תימני...
)

genz

New member
לא יעזור לך

גם אם תדבר כמו ערס, רומח הדרקון זה עדיין גיקי.

skadi

New member
אתה גיקי!

רומח זה פשוט מעולה!!!!!1111אחדאחדאחד

וואלה תומר../images/Emo6.gif

לא ידעתי שאתה כזה גיק
ועוד מנסה לחפות על זה כל כך יפה עם גרואלים בלהקת דת' (נכון?) קשוחה ואפלולית :) אבל קבל את הערכתי הפאווריסטית

dralan

New member
אמממ

גם השיר Crownless שבאלבום מדבר על רייסט, נכון (הסיפור שהיה באגדות רומ"ד)? יש עוד שירים באלבום שמתקשרים לרומ"ד (אולי Wanderlust לגדילן)?

Musta Susi

New member
המלצות'

כל מה שמTales From the Twillight World (אני אף פעם לא מצליח לבטא את המשפט הזה כמו שצריך
)(כולל) ועד Nacht at the Opera ואם אתה רוצה שירים ספיציפיים: Welcome to Dying The Script for my requiem+The Mordred Song (בדיוק בסדר הזה) Theater of Pain Mr. Sandman To France Bright Eyes And the Story Ends Time Stand Still (at the Iron Hill)f Battlefield ...And Then There Was a Silence בעקרון אין סיבה שלא תאהב את כל השירים שלהם כי כל שיר =

למעלה