שאלות

ליאת900

New member
שאלות

1) כשהחבר מאונן לי לוקח לי 30 עד 60 דקות כדי לגמור. (כן המון, אבל זה טוב בהתחשב בעובדה שבתחילת הקשר לא הייתי גומרת בכלל). כשאני מאוננת לבד לוקח לי 10 דקות לגמור, מקסימום רבע שעה. למה הרבה יותר קל לי לגמור לבד ? אני נמשכת לבן הזוג לגמרי, ונהיית מאוד רטובה כשהוא נוגע בי. אז למה זה ככה? 2) ועוד שאלה .. למה הגמירות עם החבר הרבה יותר מהנות מהגמירות כשאני לבד? כשאני גומרת איתו אני מרגישה קצת רעידות, הגוף שלי נהנה הרבה יותר מהגמירה, וכשאני לבד זה גם מהנה, אבל הרבה פחות. למה זה ככה?

שגיתא

New member
הי ליאת לפי נסיוני ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

כשאת משחקת עם עצמך לא רק שאת יודעת ומרגישה איך לגעת במה לגעת ובאיזה עצמה, אבל אני גם מדמיינת את זה שזה כמו סגירת מעגל
כל רטט כל רעידה כל לחות, נסי לשים לב האם חברך מאונן לך נגיעות סרק אני לא מדברת על לטיפות האיזורים הנלווים למפשעה ירכיים בטן תחתונה וכו', אלא בנרתיק וסביב הדגדגן אם כן, נסי בעזרת שפת הגוף לנתב ולעודד אותו להשאר במקום יותר רגיש ע"י ניתוב הנקודה לכיוון האצבע או אפילו בתגובה ווקאלית הרבה גברים ההנאה שלהם מתעצמת כשהוא רוצה כיצד האישה שאתם מתגרה יותר ויותר בתגובה למגעם
שלא לדבר לגירוי הווקאלי
שגם בד"כ מסייע במידה וזה לא עובד קחי את היד שלו ביד שלך כבדרך אגב בלי להגיד לו שאת לא נהנית ושאת תראי לו מה לעשות (האגו הוא דבר שברירי) ועסי את עצמך כפי שאת אוהבת
, אולי הוא עובר מהר מידי מקטע לקטע היה לי קטע כזה שאחד שמרוב התלהבות ברגע שהיה שומע רחש ממני או תנועה בגוף, היה עובר הלאה לא שהוא לא היה טוב בידיים, אלא לא נותן להתענג על המגע מספיק זמן, אז הסברתי לו בעדינות שאין צורך למהר בלי לחץ הפכתי את זה כמו למשחק "הרצל אמר"
כדי לדעת למשל מה הדרך הטובה ביותר לאונן לבן זוג חדש שלי בעיקר כשאני שמה לב שהידע והיצירתיות לא עושים (דבר נדיר כשלעצמו
)הרבה פעמים אני מעודדת אוננות האחד מול השני האמת שזה די מגרה מן foreplay אבל מתגרה כזה, ומצד שני אני מנסה להבין, במה שונה העיסוי העצמי שלו ממה שאני יודעת ומנסה ליישם בפעולת היד או הפה הבאים בד"כ זה עובד מצויין
דבר נוסף התחושה שאת מעניקה לעצמך שונה מהגירוי שמעניק לך חברך נובעת גם מהזוית השונה של הנגיעה, אם הוא יאונן לך שכאת נשענת או שוכבת עליו עם גבך אז זה יהיה קרוב יותר ובזכות או בעקבות אותה זוית שונה, הידיים והאצבעות של חברך חופשיות יותר וקל ולכן גם מגיעות עמוק יותר ובעצמה שונה ממה שאת מגיעה מעבר לזה שמלטפות אותך ידיים שמחוברות למישהו שמדליק את חושייך ומרטיטים את ליבך, רק עצם המחשבה על הידיים הטובות האלה יכול, לגרום לך להיות לחה אולי לא לגמור, אך בהחלט להיות חרמנית
עזבי אותך מחשבונות ומשוואות, תהני מהמגע מהתחושות מהאינטימיות, נסי כמובן לשפר מגעים אבל לא להכנס לסרטים ולהציג יעדים זה הופך את מעשה האהבה למן תחרות או מבצע שלא תמיד עומד בציפיות
, בהצלחה והנאה מרובה שגיתא

היי ליאת ../images/Emo140.gif

כנראה שקל לך יותר לגמור לבד כי את מכירה את עצמך טוב יותר, ואולי גם כי את משוחררת יותר לבד ויותר ככה מודעת לעצמך ליד בן הזוג? את ממש מוזמנת להראות לו איך לעשות לך ולהדגים אפילו בפניו איך את מאוננת. כך גם תרגישי נוח יותר וגם הוא ילמד... ולגבי השאלה השניה, זה אך טבעי שכשמדובר באדם נוסף מלבדך, הריגוש יהיה גבוה יותר, מהרבה בחינות. זה מרגש, עוצמה של אדם נוסף, שרוצה אותך, שנוגע בך, התשוקה שלו, הנוכחות שלו, הריח ועוד... איזה כיף לשמוע שאת נהנית

למעלה