שאלות

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך

jepe

New member
שאלות

G1 זה בעצם הסדרה ששודרה פעם בערוץ 1 כשהיינו ילדים? והיו לה 98 פרקים וסרט בסוף נכון? אני שואל את זה כי מצאתי בEBAY מארז של כל הסדרה והסרט במארז מתכת מגניב וגם לא יקר.(יחסית כמובן)

DDN

New member
בערך

G1 זן הסדרה שעונות 1-2 שלה שודרו בערוץ 1. היה לה סרט אחרי העונה השנייה, עוד פרקים כעונה 3 ו4 ויחד עם עונה 4 היא 101 פרקים.

תיקון

Jepe צודק, לעונה הראשונה היו 16 פרקיםת לשניה 49. לשלישית 30 ולרביעית 3 - סה"כ 98 פרקים. + סרט קולנוע. כלומר לפי ארה"ב - היו לסידרת האנימציה של G1 כ-98 פרקים. אפשר להחשיב גם את Scramble City כחלק מאותה סידרה (SC) היה סרט שיצא רק לוידאו ביפן המספר כיצד נוצרו טריפטיקון, מטרופלקס והמצילטריקים. אולטרה מגנס והקלטות של בלאסטר גם מופיעים שם. הסרט מסתיים ב-Cliffhanger שאף פעם לא עשו לו סוף. הסרט היה מעין תחליף לסרט הקולנוע שלא שודר ב-86 ביפן משום מה אלא מאוחר יותר

DDN

New member
אבל הסרט לא היה בסוף

הוא היה בין העונה ה2 ל3. והוא גם ממש לא הסתיים במתח. . ..

גלבטרון

New member
הוא התכוון ל-Scramble City

The Last Warrior התכוון שהסרט (שיצא רק לוידאו ביפן) הנקרא Scramble City (עיר בטירוף) מסתיים בסוף מפתיע. לא סרט הקולנוע של הרובוט-טריקים מ-1986.

DDN

New member
ואיך הוא? שווה משהו?

כדאי לנסות להשיג אותו?

גלבטרון

New member
כן

הסרט דיי טוב. יש לי אותו בגירסה היפנית ובגירסה אנגלית שעשו חובבנים מארה"ב - הם עשו את הדיבוב דיי טוב. בכנס הרובוט-טריקים הראשון שהכנו (אני ושאר מייסדי אתר הרובוט-טריקים הישראלי) בפאב הגוזניק בת"א הקרנתי את הסרט הזה. מכיוון שהמפגש הקרוב של פורום היי-פארק עוסק ב-Combiners הצעתי להביא שוב את הסרט כדי שיקרינו אותו שם

גלבטרון

New member
לא מדוייק

G1 זה שם רטרואקטיבי שניתן לכל הרובוט-טריקים שיצאו לפני G2 והם כוללים בין הייתר את "ראשי הכוח", "המתחזים" ו"אדוני הכוח". לכן כדי להיות מדוייק יש להכליל גם את סדרות ה-Headmasers, Masterforce, Victory ו-Zone. לכן בעוד שבארה"ב היו ל-G1 בגירסה המצויירת 98 פרקים ביפן היו לה 215 פרקים (לא כולל הסרט בשתי הספירות).

DDN

New member
היה לי בלבול

תמיד חשבתי שעונות 1-3 היו 98 פרקים, עכשיו אני יודע שזה יחד עם עונה 4. לגבי G1, אני יודע, אבל כידוע לי, כשאנשים אומרים G1 הם מתכוונים בסופו של דבר לעונות 1-4 של הסדרה האמריקאית, לא?

גלבטרון

New member
מי שאומר לך את זה....

אלה שאומרים לך את זה הם רק ישראלים. עבור כל המעריצים בשאר העולם G1 מכוון לכל הרובוטים שיצאו לפני G2. בארה"ב היו שתי מדיות שולטות של הרובוט-טריקים. סידרת האנימציה והקומיקס של מארוול. הסידרה אומנם הציגה בקצרה את "ראשי הכוח" אך הקומיקס הציג גם את "המתחזים" (Pretenders) ו- "אדוני הכוח" (PowerMasters) וכמו כן את הכוח מיקרו (Micro Masters). מכיוון שבארץ הקומיקס לא הופץ, ה"מתחזים", "אדוני הכוח" ו"כוח מיקרו" לא נחשבים כאן כ-G1. אבל זה רק אצלנו. תתפלא לשמוע אבל כשלא כמו כאן, הקומיקס תופס חלק נכבד מעולם מעריצי הרובוט-טריקים. בבריטניה לדוגמא, שם יצא לקמיקס של מארוול גירסה מורחבת, רוב האוהדים אוהבים יותר את הקומיקס מהסידרה ועבורם הקומיקס הוא "הגירסה המקורית" והסידרה הינה "תוסף" לקו. הקומיקס הוא למעשה מה שהחזיק את המעריצים שם כל השנים הללו כמעריצי רובוט-טריקים נאמנים. אני כבר סיימתי את חלק א' של הפורייקט שלי, תירגום הקומיקס הנ"ל לעברית, כך שגם המעריצים בארץ (ותיקים וחדשים כאחד) יוכלו להכיר אותו ולהבין מדוע אוהבים אותו ברחבי העולם. אני מתכוון להריץ אותו ברשת בספטמבר או בתקווה לפני כן.

למעלה