שאלות

zoomout

New member
שאלות

1) האם אפשר להקליט את אחד האפקטים לקובץ אודיו ? הכוונה שלי יש לי ערוץ מידי,אני מוסיף לו אפקט של רוורב למשל,ואני רוצה להקליט רק את יציאת האפקט בלי המקור.איך אני עושה את זה ? 2)איך לעשות את האפקט של הד הפוך,יענו שההד בא לפני הסאונד ולא אחר כמו בטבע. לדוגמה יש את זה בתחילת השיר overprotected של בריטני ספירס תודה

תשובות

אהלן לגבי הקלטת תוצאת האפקט עצמו , לפי דעתי אם תשלח את הערוץ (send) ל group channel או ל FX Channel ב bypass על הערוץ המקורי , אז סביר להניח שאם תשים אותו סולו תוכל להקליט רק אותו. לגבי השמעת ההד לפני ה sound - פתח את הקובץ אודיו ב wavelab או soundforge - תעשה לו reverse , אחרי ה reverse תשים לו fade out בסוף הקטע של reverse - אחרי זה שים עליו reverb עמוק ותריץ עליו reverse שוב פעם.

ehuk

New member
תשובה לשאלה הראשונה

אתה יכול לפתוח ערוץ GROUP לחבר לו אפקט ב-INPUT לשלוח אליו את הערוץ המקורי דרך ה-SEND שלו ב-PRE-FADE (יש כפתור כזה) ואז תשמע רק את האפקט בערוך GROUP אתה יכול לעשות לו EXPORT ל- AUDIO.

zoomout

New member
תודה ! אבל מה זה בעצם

group channel ? מה תפקידו ? והאם את האפקט של הד אפר לעשות בקיוסייס עצמו בלי תוכנה חיצונית ? שוב פעם תודה !

מכללת bpm

New member
GROUP CHANNEL

הוא ערוץ אליו ניתן לשלוח ערוצים נוספים ובדרך זו "לאחד" אותם, לשלוט בווליום שלהם או לעשות פרוסס על כולם ביחד. דוגמא: הקלטת 4 קולות רקע, אתה פותח ערוץ GROUP ושולח אליו את ארבעת הערוצים, ואז אתה יכול להתייחס לGROUP כערוץ של קולות הרקע.

HeavenlyB

New member
תשובות

1) כשאתה מייצא Audio Mixdown, כ-Output תבחר את ערוץ האפקט אותו אתה רוצה לייצא. 2) יש אפקטים שמגיעים עם פריסט מוכן לריוורב הפוך.

למעלה