שאלות
מ מדהימאיה New member 6/5/06 #2 ../images/Emo79.gif במכתב רשמי (לאנגלית) לכבוד, ישראל ישראלי איך מתרגמים את ה"לכבוד" פשוט For? וגם: ישראל ישראלי שלום רב, Greetings או שמקובל Dear so and so גם במכתב רשמי? תודה
../images/Emo79.gif במכתב רשמי (לאנגלית) לכבוד, ישראל ישראלי איך מתרגמים את ה"לכבוד" פשוט For? וגם: ישראל ישראלי שלום רב, Greetings או שמקובל Dear so and so גם במכתב רשמי? תודה
H hazelnut New member 6/5/06 #3 אם זה באנגליה, Dear עדיין נפוצה, גם במכתבים רשמיים. אם זה בארה"ב, נדמה שלי ש- To עדיפה. אפשר גם לכתוב To the Attention of או פשוט Attention (עם נקודתיים בסוף)
אם זה באנגליה, Dear עדיין נפוצה, גם במכתבים רשמיים. אם זה בארה"ב, נדמה שלי ש- To עדיפה. אפשר גם לכתוב To the Attention of או פשוט Attention (עם נקודתיים בסוף)
A august west New member 6/5/06 #5 Dear בכולם אלא אם כן הנמען לא ידוע אז מותר To whom it may concern אבל זה מאד לא רשמי לא לדעת למי כותבים
Dear בכולם אלא אם כן הנמען לא ידוע אז מותר To whom it may concern אבל זה מאד לא רשמי לא לדעת למי כותבים
S ST New member 8/5/06 #13 לא כותבים משהו כמו Dear Sir/Maddam ? זכור לי משהו כזה מהתיכון - זה מקביל ל-אג"נ. למרות ש"לכל מאן דבעי" בעברית תמיד נשמע לי מאוד רשמי. אז באנגלית זה לא? או שבכלל זה לא רשמי לא לדעת למי כותבים?
לא כותבים משהו כמו Dear Sir/Maddam ? זכור לי משהו כזה מהתיכון - זה מקביל ל-אג"נ. למרות ש"לכל מאן דבעי" בעברית תמיד נשמע לי מאוד רשמי. אז באנגלית זה לא? או שבכלל זה לא רשמי לא לדעת למי כותבים?
מ מדהימאיה New member 6/5/06 #6 ../images/Emo79.gif כל אחד יופנה לשאלון הרלוונטיח לו each one will be reffered to the questionnaire relevant to them או him?
../images/Emo79.gif כל אחד יופנה לשאלון הרלוונטיח לו each one will be reffered to the questionnaire relevant to them או him?
A august west New member 6/5/06 #7 or directed each person will be referred to the questionnaire relevant to him each person will be directed to the questionnaire relevant to him
or directed each person will be referred to the questionnaire relevant to him each person will be directed to the questionnaire relevant to him
מ מדהימאיה New member 6/5/06 #10 ../images/Emo79.gif מצורף טופס אישור הצעת המחקר the research proposal approval form is attached? יש הצעות יותר טובות?
../images/Emo79.gif מצורף טופס אישור הצעת המחקר the research proposal approval form is attached? יש הצעות יותר טובות?
מ מדהימאיה New member 6/5/06 #11 ../images/Emo79.gif באישור עצמו: שם המאשר name of approver תפקיד המאשר position of approver הצעות?