שאלות..

Anywere is

New member
והיא מצליחה! כי עובדה כשהייתי אצל

חבר שלי (אמרתי שאני ישנה אצל חברתי) אז כמעט שכבתי איתו..הייתי מוכנה..וגם הוא..אבל אז בא לי פלאש של אימא מציקה..אז ברחתי :( וחוץ מזה אני דואגת..החבר שלי כן מבין אותי, אבל הוא סובל..כמה אפשר לספק אותו רק בנשיקה?

תקשיבי .. לא נראה לי הגיוני :)

אמרת שאמא שלך לוקחת אותך לבדיקות ורק היא מקבלת את התוצאות. איזה בדיקות עשית עד עכשיו ? לא מסתדר לי. לא חייבים להסתפק בנשיקה. יש דברים נוספים שניתן לעשות ויחד עם זאת,לשמור על קרום הבתולים <במידה ואת רוצה>. תעשי מה שאת חושבת לנכון רק תשמרי על עצמך<קונדום>.

Anywere is

New member
אני כבר לא יודעת מה נכון.

אלוואי שאני אכנס לקומה וזהו..הכי טוב.

כל עוד את מתחת לגיל 18 מותר לו לספר

לאמא שלך. נסי לתפוס אותו בטלפון לפני שאתן מגיעות לשם, הסבירי לו שאת לא רוצה שאמא שלך תדע שאת פעילה מינית ואם זה יתגלה את תסתבכי, בקשי ממנו שאם יש משהו שהוא רוצה להגיד לך שאמא לא אמורה לשמוע שיבקש ממנה לצאת שניה החוצה כי הוא רוצה לדבר איתך לבד. מיוני יש לך את כל הזכות שבעולם לדרוש שאמא לא תקבל את התוצאות לפי חוק הגנת החולה.

בית מסורתי?!!

אני חושב שזה בית יותר מידי שמרן מותקק את מבינה לכי על הכל ביבי ותזרמי כן תזרמי. תני לגבר שלך לספק לך את כל מה שאת צריכה הבנת אותי . המישפחה לא קובעת עליך תפסיקי אם השטויות האלו .

Anywere is

New member
חח..אני לא רוצה לחטוף

בראש על זה..כנראה אשאר להיות בתולה עד גיל 40 :(

Anywere is

New member
אני לא דתייה! מסורתית!

אני עליתי למעלה..ברחתי מהאורחים שהתחילו *שוב* להציק לי על זה לא אוכלת הרבה..זה מציק.

Anywere is

New member
אני לא אוהבת לאכול.

האוכל טפל ולא טעים. אז אני אוכלת סלט בפרוסת לחם/מצה במקרה שלנו...

Anywere is

New member
תכאל את כל יום אורז שרוף במצע

עוף שרוף שיש לי חשדות שהוא נגוע בשפעת העופות, כי אין מצב שחומרים טובים אחרי בישול של אימא יצאו מגעילים..מפליא אותי מהחדש איך היא הורסת כל אוכל..אז עברתי לסלט ופרוסה..הכי טוב..

קודם כל ../images/Emo24.gifממני אלייך../images/Emo140.gif

טוב, אני קוראת הרבה את מה שכותבות פה בנות והסיפור שלך קצת עשה לי רע בבפנוכו... קודם כל החדירה הזו לפרטיות בכוונה תחילה מעלה בי רוגז נורא ויחד עם זאת הרצון של אימך לשלוט בחיים שלך , תוך כדי שימת דגש על שלך !!! אבל זו המציאות ועלייך להתמודד איתה עד הרגע בו תוכליל המריא יקירתי... אני, שלא כמו רוב חברי הפורום שכתבו , בכלל לא בעד מרדנות ... בטח שלא בצעקות וכ'ו , אלו ההורים שלך , תכבדי אותם כמו שהם עד הרגע בו תוכלי כבר להיות עם קורת גג משל עצמך ותוכלי להחליט על דרך חייך... האומנם, לא באתי ממשפחה מסורתית, אבל אני מכירה מקרוב משפחות מעין אלו, מפאת העובדה שחברות טובות שלי כאלה ואף אחת מהן דתייה ... תהי חזקה בשביל עצמך! זה קודם כל ! ותלמדי לחיות בשלום ... שכן מלחמות עדיין לא פתרו דבר ויש לנו היסטוריה שלמה על כך ... אני לא אומרת שדרך ההסתר הינה טובה לצד כלשהו, אבל אני כן אומרת שכרגע זו המציאות שלך יקירתי ותלמדי לחיות איתה טוב עד כמה שאפשר ... בקשר לשאלות שלך ! 1. תתקשרי בטרם תגיעי למרפאה על מנת לוודא שאת התשובות רק את מקבלת ביד, שכן אם אימך רוצה לקבלן את צריכה לחתום על מסמך הסרת חיסיון רפואי ... 2. בודקים אך ורק את הואגינה ולא חלקים אחרים ... 3. חומרי סיכה הינם חומרים שמרככים את המגע ... 4. איידם? במידה ולא תשתמשו בקונדום קיימת סבירות לכך ...

Anywere is

New member
צודקת לחלוטין..

אבל המציאות הזאת מעיקה..אני בכלל ללא פרטיות..ההורים העבירו את אחי לחדר שלי כך שאין לי פרטיות בכל גיל ההתבגרות..כל החברות שלי חופשיות: יוצאות עם בנים מגיל 14 מול ההורים,מתנשקות,שוכבות, מבלות..רק אצלי זה כלא! רק לצאת למכולת זה חקירת מוסד! ואני כבר לא רואה שמש בגלל שאני לא יוצאת! בקיץ אני בכלל לא רואה ים,ברכה או כיף..כולן חוזרות מהחופשה שזופות ואני חיוורת כמו סיד ואני מרוקאית עם גנים שחורים! אז גם הגנים הפכו ללבקנים..נמאס לי לבכות ולהיות בחוץ..אין לי כמעט חברות כי כדי שיהיו לי אני צריכה לצאת אבל כדי לצאת אני צריכה לעבור חקירה בת שבוע..קשה לי...

למעלה