קודם כל ../images/Emo24.gifממני אלייך../images/Emo140.gif
טוב, אני קוראת הרבה את מה שכותבות פה בנות והסיפור שלך קצת עשה לי רע בבפנוכו... קודם כל החדירה הזו לפרטיות בכוונה תחילה מעלה בי רוגז נורא ויחד עם זאת הרצון של אימך לשלוט בחיים שלך , תוך כדי שימת דגש על שלך !!! אבל זו המציאות ועלייך להתמודד איתה עד הרגע בו תוכליל המריא יקירתי... אני, שלא כמו רוב חברי הפורום שכתבו , בכלל לא בעד מרדנות ... בטח שלא בצעקות וכ'ו , אלו ההורים שלך , תכבדי אותם כמו שהם עד הרגע בו תוכלי כבר להיות עם קורת גג משל עצמך ותוכלי להחליט על דרך חייך... האומנם, לא באתי ממשפחה מסורתית, אבל אני מכירה מקרוב משפחות מעין אלו, מפאת העובדה שחברות טובות שלי כאלה ואף אחת מהן דתייה ... תהי חזקה בשביל עצמך! זה קודם כל ! ותלמדי לחיות בשלום ... שכן מלחמות עדיין לא פתרו דבר ויש לנו היסטוריה שלמה על כך ... אני לא אומרת שדרך ההסתר הינה טובה לצד כלשהו, אבל אני כן אומרת שכרגע זו המציאות שלך יקירתי ותלמדי לחיות איתה טוב עד כמה שאפשר ... בקשר לשאלות שלך ! 1. תתקשרי בטרם תגיעי למרפאה על מנת לוודא שאת התשובות רק את מקבלת ביד, שכן אם אימך רוצה לקבלן את צריכה לחתום על מסמך הסרת חיסיון רפואי ... 2. בודקים אך ורק את הואגינה ולא חלקים אחרים ... 3. חומרי סיכה הינם חומרים שמרככים את המגע ... 4. איידם? במידה ולא תשתמשו בקונדום קיימת סבירות לכך ...