שאלות..

../images/Emo24.gifאם רק היית יודעת ...

אני קוראת את מה שאת כותבת ואני פשוט לא יכולה להאמין, איך ההורים שלך מעבירים אותך סבל שכזה ... אבל בואי לא ניתן להם לנצח אותך ! אני בעד שתהי חזקה, איתנה שתנסי עד כמה שאפשר לפחות בזמן הקרוב לא לייחס לזה משמעות, יש לך את כל הזמן שבעולם לשכב, לבלות, להכיר ומה לא ?! ותאמיני לי אף פעם לא מאוחר יותר ואני כותבת מתוך ניסיון יקירתי... אט אט הכל יבוא על מקומו בשלום...

Anywere is

New member
אני לא התכוונתי לשפוך עליכם את

המררה שלי..מצטערת..פשוט סוף סוף מישהו הקשיב...את צודקת...יום אחד אני אפרח..ואהיה בזכות עצמי..אני מאד אוהבת את משפחתי..אבל אני יודעת שאם כל האהבה הזאת..עליי בעתיד הם לא יוכלו לסמוך לעת צרה..אני אפילו חסכתי 30 אלף שקל מעבודות גיהוץ ודמי כיס מגיל 9..הם לא יודעים על הכסף למזלי וגם לא על המילגה...

להיפך יקירתי!../images/Emo140.gif

בתענוג שלי לעזור, אפילו רק בהקשבה אם זה עוזר לך
תרגישי בנוח גם לשלוח מסר אם את רוצה !

Anywere is

New member
תודה רבה!

אני מפחדת להפיל את הצרות שלי..אני מעדיפה לשתוק ולא להציק, הצקתי מספיק..

yarivos

New member
אחלה שאלה - חרא של תשובות.

לא מבין איך זה שבפורום סקס בחרו להתייחס לעניין החדירה לפרטיות במקום להתייחס לעניין החדירה לפי הטבעת
הרבה יותר מעניין לדעתי

Anywere is

New member
אני רק רוצה להגיד תודה לכולכם

הן על ההקשבה המקסימה והן על התשובות והעצות..תודה גם על הדאגה..נתתם פה יותר אפקט עזרה יותר מכל מקום שביקשתי עזרה..תודה. נ.ב..אני באמת לא אחת שצועקת..מי שמכיר את אניה (ENYA) יש לי קול מאד דומה לשלה..אי אפשר לצעוק...

Octopussy

New member
אפשרות נוספת

נסי ללכת בדרך של הורייך. חשוב להם מאד שמם, ובהתאם לכך יחס הקהילה שלהם אליהם. על כן, תוכלי לאמר להם, כי אם אינם רוצים שתכתימי את שמם ברבים - שיעזבו אותך לנפשך, יפסיקו החקירות, הבדיקות הגניקולוגיות, ההטרדות והאיסורים. את בתמורה לא תעשי בפרהסיה מעשים שהסביבה שלהם אינה מקבלת, אלא בצינעה ולא בגלוי. הסכם הוגן לטובת שני הצדדים. לכל צד יהיה מה להרוויח והרבה להפסיד באם לא יתקיים. על כן יכול להיות מכובד בצורה טובה. מקווה שיתקבל על דעתך ודעתם, ויפסיק את ההטרדות הבלתי אנושיות שאת עוברת.

Anywere is

New member
איזה רבים?

אנחנו הבית היחיד שמתנהג ככה..כולם שוכבים בגיל 14..יש גבול לדעתי..אבל אם בעוד חודשיים אני בת 18 ואני כבר רוצה מינית להתקדם אני לא רוצה שהם יעצרו אותי..דמיין את זה ככה: אתה גבר ויש לך במשך שנתיים כמעט חברה..אתם לא עושים שום דבר חוץ מנשיקות, למרות שאתה רואה שהיא רוצה יותר מזה והיא סובלת מזה..אתה גם סובל כי יש ימים שהיא ואתה `חרמנים` ואתם כל כך קרובים..אתה מוכן, למטה גם הוא מוכן..ופתאום היא מתחילה לבכות על זה שאסור לה..איך אחזיק את האהבה הראשונה שלי? למרות שהוא מבטיח לי שזה לא מפריע לו, אני רואה שהוא עומלל מזה..וגם אני! יש לי חשקים מיניים..אבל נמאס לי לקבור אותם!

מורידה את הכובע בפנייך

חיים לא קלים. לאחר קריאת השרשור, חייבת להגיד שהפתרון הוא לא לצאת נגד ההורים, אלא לנסות להסביר להם במה את מאמינה ומה את רוצה. נסי לגייס את אמא שלך לצדך בעזרת שיתוף ומה שעובר עליך.תאמרי לה שבגיל 18 את יכולה לעשות מה שאת רוצה, וחבל לך לעשות את זה מאחורי גבה. תגידי שאת רוצה שתשארו בקשר וביחסי שיתוף ושלא תאלץ אותך להתנגד. חושבת שזה יכול לעזור. ובקשר לשאלות שלך, ענו לך כבר יפה. בהצלחה

Anywere is

New member
אני אף פעם לא אצא נגד הורי..

אני מכירה את אימא שלי..היא ישר תגיד שאלוהים העניש אותה בבת כמוני מרדנית..אבא יקרא לי זונה ויזרוק אותי מהבית הייתי בסרט הזה עם דודה שלי..שהיא יצאה נגד וחטפה..אסור לי לדבר איתה..למרות שהיא כמוני..היא גם כיבשה שחורה כמוני..אבל היא השתחררה ואני לא. המצב הוא כל כך רע..שיש פה פרימיטיביות דוחה..אף פעם לא הייתי נשית..מידי..היה לי שער ארוך מאד ולא מעוצב..היה לי קשה לטפח אותו..כשביקשתי ללכת לספר הם עיקמו את האף ואמרו שאין כסף ושאני לא צריכה..עד שיום אחד נסעתי לתל אביב בכסף שחסכתי והסתפרתי מדורג קרה..וסידרתי את עצמי..קניתי לי דברים שרציתי..כשחזרתי הבייתה חטפתי בראש..אז אני לא רוצה לדעת איך אחטוף בראש כשאספר להם את מה שהצעת..אני יותר מידי מפחדת..ושוב סליחה שהוצאתי עליכם את זה..עכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב כששיחררתי את זה מהבטן..מצטערת שהצפתי :(

תרגישי חופשי, בשביל זה אנחנו פה ../images/Emo13.gif

יכולה בינה אותך. זה לא קל, מאוד מפחיד. אני בטוחה שתמצאי את הדרך שנראת לך הכי נכונה לחיות בשלום בבית עד שתעזבי ותהיי עצמאית. בהצלחה.

Anywere is

New member
ואכן מצאתי :)

המילגה למילאנו..זה בגלל שזיכתי בתחרות בבית הספר לעיצוב סט בגדים..חח..

PARAG

New member
אני שמחה שאת בגיל שכבר קרובה לחופש

אם היית פונה לפה עם השאלה כשהיית בת 16, היה כואב לי עליך, כי יהיו לך עוד שנים רבות לסבול.. אבל את לפני סיום הלימודים וגיוס (נותנים לך בכלל להתגייס?!) ותצליחי מאוד בכוחות עצמך - תגשימי את עצמך ואני במקומך הייתי פונה לבד לקניקולוג ושואלת את מה ששאלת. האם בבדיקה גניקולוגית אפשר בכלל לראות אם את כבר לא בתולה.. כי הרי לא ממש רואים שקרוע שם משהו.. שייתן לך גם גלולות למקרה הצורך והייתי כמובן משתמשת בקונדום, וכל הכבוד לחבר התומך שלך.

Anywere is

New member
תודה:)

בטח שאני מתגייסת..או למודיעין או לצנחנים ללמד צלפים איך לצלוף..

king211

New member
אז ככה..

כבר ענו לך פה יותר מידי אנשים אז אני לא יחפור תנסי להעמיד את ההורים שלך בפני ברירות תפסיקו לחקור אותי תפסיקו להציק לי תנו לחיות את חיי בשקט כמו כל החברות שלי. אתם לא רוצים סבבה? יש לי מלגה במילאנו לכו לקיבינימאט אני לא צריכה אותכם אני יגדל לבד ויתפתח לבד. לעצור בעדך הם לא יעצרו וגם הם לא יכולים שתהיי חיילת מעכשו תגידי לצבא שאת חיילת בודדה תמנעי כבר את כל הדברים המכאיבים שיכולים להיות לך אני גם היה לי אותו קטע עם ההורים וקבלתי אחלה דירה מהצבא ל3 שנים תעשי את זה גם מאמי תתפתחי בזכות עצמך ואל תתני לאף אחד אפילו שהם הורייך למנוע זאת בעדך ומאחל לך המון הצלחה בצבא ובכל מקום אחר שתהיי בו

למעלה