שאלות..

King RooL

New member
שאלות..

1) מה הדרך כדי שיהיה לי רישיון נהיגה? אנלא ממש מבין בזה.. יענו מה צריך לעשות בדיוק לפי הסדר,מה צריך לעשות דבר ראשון, ומה כולל כל שלב.. טססים? תאוריה? ללמוד מהספרים? שיעורי נהיגה? כמה זמן לוקח כל דבר.. אשמח לפירוט 2) אם אני בן 16.8 .. מה אני יכול להתחיל מהדברים בסעיף 1?

תשובות....

א. תסתכל במאמרים ב. עקרונית מה שיש לך לעשות זה: - להוציא טופס ירוק (במ.מ.ס.י.) אם כי נראה לי שעכשיו מעבירים את זה למקום אחר אז תבדוק לאן בדיוק אתה צריך ללכת. - לעשות בדיקת עיניים ולהחתים את הרופא שלך על הטופס הירוק. - לעשות תיאוריה (לפני או טיפה אחרי שאתה מתחיל שעורי נהיגה) - למצוא מורה טוב ולעשות לפחות 28 שעורים - טסט פנימי -טסט חיצוני להתחיל שעורי נהיגה ממש כדאי לא יותר מ-3 חודשים לפני שיש לך 17, אבל אתה יכול כבר להתחיל עם הטופס הירוק והתיאוריה. בהצלחה!

King RooL

New member
לא הבנתי כ"כ מה רשום במאמרים =\

אני יכול כבר עכשיו ללכת להוציא טופס ירוק? ומזתומרת הטופס הזה? ותיאוריה זה המבחן? יענו ללמוד מהספרים והכל? כמה זמן בערך לוקח ללמוד לתיאוריה? וזה קשה?

ChilD SouL

New member
תשובות...

הטופס הירוק
כן, אתה יכול ללכת להוציא כבר טופס. זה טופס שאתה אמור למלא עם רופא המשפחה שלך ואופטמטריסט, שמצב בריאותך תקין והאם אתה זקוק למשקפיים או לא. בטופס הזה גם רושמים לך אם עברת תאוריה או לא, כשתיגש לאחת. תאוריה
תאוריה זה מבחן, בלעדיה אי אפשר לגשת לטסט וכל מי שלומד נהיגה מחוייב לעבור אחת. אין צורך בספרים, יש כולה ספר אחד. אתה יכול לקנות אחד או לקבל ממורה לנהיגה, במידה וכבר החלטת אצל מי אתה רוצה ללמוד. כמה זמן לוקח ללמוד
זה אינדבדואלי [מילה ארורה
], יש כאלה שלוקח לך כמה ימים ויש כאלה שחורשים על זה שבועות. קשה
שוב, זה אישי.

ChilD SouL

New member
אהמ...

באמת שאני לא זוכרת וזה גם לא כ-זה רלוונטי. ללמוד נהיגה זה לא כמו ללמוד למבחן בספרות או תנ"ך - זה החיים שלך. אז גם אם יהיו בספר 500 עמודים [ואין בו 500 עמודים], צריך ללמוד הכל וללמוד טוב.

King RooL

New member
אוקיי

אז אם סיימתי את כל הסידורים של הטופס הירוק.. להתחיל ללמוד תיאוריה נכון? וראיתי במאמרים רשום שלפני שאני עושה ת'מבחן תיאוריה גם להתחיל שיעורי נהיגה.. אז מתי בערך להתחיל ת'שיעורי נהיגה? ואם אני בן 16.8 כמו שאמרתי.. באיזה גיל אפשר להתחיל שיעורי נהיגה?

ChilD SouL

New member
תשובות...

יש כאלה שניגשים לתאוריה לפני שהם מתחילים את השיעורים. אני אישית בעד לקחת כמה שיעורים ואז לגשת לתאוריה, זה נורא עוזר שהחומר שאתה לומד על על יבש בא לגבי ביטוי על רטוב - עוזר לך להבין וללמוד טוב יותר. אבל כל אחד ואיך שבא לו. לדעתי תחכה עוד חודש לפני שאתה מתחיל לקחת שיעורים. עדיף להתחיל כמה שיותר לקראת גיל 17, שלא יווצר מצב שתמשוך שיעורים בשביל להגיע לטסט. [לטסט ניתן לגשת החל מגיל 17] אפשר להתחיל ללמוד נהיגה בגיל 16.5, כלומר אתה יכול כבר עכשיו.

King RooL

New member
עוד שאלה :)

קראתי שצריך 28 שיעורי נהיגה.. יש אפשרות ביום אחד נגיד לעשות 2 שיעורים? או יותר?

למעלה