שאלות:

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
שאלות:

מי צריך להגיד קודם שלום? זה שעולה או זה שיורד? אתה נוסע בלילה, ממולך שני אורות, איך אתה יודע אם זה משאית או שני אופנועים? מה נשאר להעמיס, מה שלא העמסנו, שהיינו צריכים להעמיס, ולא העמסנו? הייתי שמח מאוד אם מישהו היה מסביר לי מהוא היעד? מה המטרה? מי האויב? ואיפה תתקיים חתונת הדמים הזאת? (פולי) שר האוצר נכנס למסעדה רומנית ואוכל צ'ורבה, פתאום נכנס שר הפנים אז שר הפנים שואל אותו (שייקה)כמה? (פולי) אז שר האוצר אומר לו (גברי) שבע (פולי) מה שבע? (גברי ושייקה) מה כמה? סמי עזוב הכל סגור איתו חשבון מה היה לנו שם? אני שרתי שיר שלם, למה ציון כזה נמוך? אתה שכבת עם היועצת הפטגוגית? ואם אני אגיד לך שהקופאי שלקחת הוא קטן נמוך קירח עם משקפיים? אם יודע לכתוב, אז הוא יודע לקרוא, לא? למה אתה לא יושב? מי דיבר על נוזלים? איזה חולי? (חולי שלא כתוב בתורה) מה? אותי לקחת לאמבטיה שלך? כשהגיע ארצה הזמר המהולל אלטון ג'ון ירום הודו, מישהו קפץ לבריכת הניצחון, בכיכר מלכי הערייה, בשביל לתת לו קצת כבוד? (גברי) אני יכול ללכת? (שייקה) מה ללכת? אתה צריך להיות בכלא רמלה, לא? (גברי) כן, אבל ברחתי. (שייקה) למה ברחת? אני שחכתי מניה באגד?

D o r o t h y

New member
תראה ...

א. רוב הש/אלות קלות מדי לחברי הפורום הזה (לא מנסה לפגוע) ב. כמות כזו של שאלות בו זמנית מרתיעה - למי יש זמן לשבת לענות (או שלא התכוונת לקבל תשובות?)

popp

New member
תקראי...

א. לא פגעת, אני מאוד מעריך כנות. ב. רציתי סתם לעשות משהו נחמד בפורום, מי שיודע שיענה על התשובות ויגיד מאיזה מערכון זה נלקח, אבל אם השאלות באמת קלות מאוד... חבל... ניסיתי שיהיה קצת מחמד
לפחות הכוונה טובה

D o r o t h y

New member
בהחלט נחמד

הצעת ייעול לפעם הבאה - שים בכותרת את המילה חידה, או חידון. אנא אל תתייאש.

למעלה