שאלות

user888

New member
שאלות

1.לאיזה עונה חדשה ביס סטרס אתם הכי מחכים? 2.איזה סדרה חדשה אתם חושבים תהיה הכי מעניינת? 3.איזה פרומו הכי אהבתם?

adi121

New member
עונה../images/Emo60.gif

1.O.C (רציתי לרשום הישרדות 12 אבל רק נגמרה העונה.. זה עוד לא כל כך חסר לי) 2.נמלטים 3. נמלטים למרות שלא ראיתי הרבה פרומואים

Ulong

New member
עונה ../images/Emo199.gif

1. העונה ה-3 של מגרש ביתי. (למרות שכבר ראיתי את רובה) 2. אני אלך על נמלטים. (כי את האנטומייה של גריי ראיתי) 3. גבירתי הנשיא ונמלטים.

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1.לאיזה עונה חדשה ביס סטרס אתם הכי מחכים? סמולוויל ו-The O.C 2.איזה סדרה חדשה אתם חושבים תהיה הכי מעניינת?כנ"ל 3.איזה פרומו הכי אהבתם?כנ"ל

עונה../images/Emo163.gif

1. ל"גבירתי הנשיא" ו"סקראבס". 2. גבירתי הנשיא. 3. שוב, גבירתי הנשיא..

psychojr

New member
עונה

1. נמלטים, הישרדות 12 והחיים הפשוטים 3
2. נמלטים 3. מה זה פרומו ?

G Baby

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. או.סי והישרדות 12 (כי מגרש ביתי כבר ראיתי חצי מהעונה השלישית). 2. נמלטים וסקראבס. 3. נמלטים ומגרש ביתי.

invAsion

New member
למה כולם מחכים לOC 3? ../images/Emo103.gif

העונה השלישית של או.סי היא באמת אחד הדברים היותר משעממים שיצא לי לראות.

Aviad1987

New member
עניין של טעם

אני חושב שהעונה השלישית מתעלה בהרבה על העונה השניה ועוד קצת יכולה להיות מתחרה ראויה לעונה הראשונה.

fireman

New member
עונה

1. הופ ופיית' (החלופה ההולמת היחידה ל8 כללים פשוטים) 2. לא יודע 3. לא התעמקתי בהם (לא יכול להרשות לעצמי להתמכר כרגע)

Fiona Florczak

New member
../images/Emo142.gif

1.לאיזה עונה חדשה ביס סטרס אתם הכי מחכים? אוסי 2.איזה סדרה חדשה אתם חושבים תהיה הכי מעניינת? אוסי 3.איזה פרומו הכי אהבתם? אוסי אין מתה על אדם!!!!!!!!

ploy

New member
../images/Emo221.gif תשובות

1. העונה החמישית של סמולוויל 2. על-טבעי !! ראיתי את הפרק הראשון מהאינטרנט מלפני חצי שנה בערך!! זאת סדרה ע-נ-ק-י-ת!!!! רק בשבילה אני הייתי עובד לייס( אני כבר שם הרבה זמון אז לא משנה כבר) 3. אממ.. הפרומו של כל הסדרות נראה לי

vand

New member
../images/Emo98.gif

1. the oc 2. נמלטים 3. הפרומו של על טבעי ממש מגניב

קובי221

New member
איל לא יצא לי לראות את על טבעי?

זה משודר גם במסך הקטן של יס סטארס ביס וויקאנד?

vand

New member
ראיתי אותו רק פעמיים...

בפעם הראשונה שראיתי אותו (שלשום) נדמה לי הוא היה אחרי התוכנית של 21:00 כלומר בפרסומות שלפני 21:30. בפעם השנייה שראיתי אותו (אתמול) אני בטוח שהוא הופיע בפרסומות שלפני 21:30. ההימור הכי טוב שלי שיראו אותו שוב באותה שעה.

קובי221

New member
אה...

אז זה לא במסך הקטן... טוב, אני אנסה להיות בטלוויזה בסיומי הסדרות...

vand

New member
הפרומו לעל טבעי אכן שודר ב-21:30

אגב ראיתם את הפרסומת החדשה של יס למהפכת הסדרות? אני ממש אהבתי

קובי221

New member
לא, לא יצא לי...

שכחתי
, ראיתי נולד לרקוד<אני מקליט לידיה שלי
> אז הפסדתי... אני אנסה לצפות בסיום...

למעלה