שאלות

באסטר1

New member
שאלות

טוב אני בן 16 וחצי והתחלתי ללמוד עכשיו תאוריה כמה זמן שעורי הנהיגה? עד גיל 17? או שניד ואני עוה תאוריה עובר ומתחיל למוד נהיגה נגיד 28 שעורים ברגע שסיימתי אני יכול לעשות טסט אפילו שנשאר לי חודשיים לגיל 17? ב1.1.06 יהיה 60 שאלות וחצי שנה מלווה? אני לומד לפי האתר http://lamed.dapim.co.il ויש שם בערך 400 עמודים לא כולל התמרורים שצריך ללמוד. זה באמת נחוץ כל העמודים האלה? כי יש שם דברים שכבר ברורים אני חושב לכל ילד בן 10.. מה זה טסט פנימי וחיצוני? אהמ שאני לומד שיעורי נהיגה אני יכוללבוא עם חבר שישב מאחור או שאני חייב לבד? תודה

Superdror

New member
לדעתי אין סיבה להתחיל חצי שנה לפני

גיל 17, חודשיים שלושה זה בסדר גמור. בנוגע לחומר באתר למד - את הכל אתה צריך לדעת, אחרת זה לא היה באתר. אם יש משהו שאתה חושב שברור לכל ילד בן 10 וגם לך, תרפרף קלות, רק בכדי לוודא שאתה אכן בקיא בנושא - ותדלג. טסט פנימי - כל מורה לנהיגה שייך לבית ספר לנהיגה. טסט פנימי הוא טסט שמנהל בית הספר מעביר לתלמידים. רק לאחר שעברת טסט פנימי תוכל לגשת לטסט חיצוני. הטסט הזה מהווה הכנה לטסט החיצוני - בו אתה נבחן על ידי בוחן מטעם משרד הרישוי שיחליט אם אתה ראוי ומוכן לקבל רשיון ולעלות לכביש. למורה לא אמורה להיות שום התנגדות שתביא חבר לשיעור נהיגה, כל עוד שיש מקום באוטו ושהחבר עולה ויורד איתך באותה הנקודה. בכל מקרה, לשאול את המורה כדי למנוע אי נעימויות. בהצלחה.

באסטר1

New member
למה לא ללמוד לפני?

מותר מגיל 16 וחצי , נגיד אני לומד תאוריה חודש לפני המבחן , עובר תמבחן ואז מתחיל ללמוד נהיגה שיש לי 5 חודשיים אז אני יכוללעשות שיוער אחד בשבוע לא?

Superdror

New member
אני הצגתי את דעתי.

ולדעתי חבל "למרוח" את לימודי הנהיגה על פני חצי שנה - אלא אם יש סיבה שמחייבת את זה, למשל, בעיית כסף. זה גם עניין אינדיוידואלי. יש כאלו שיתקדמו יותר טוב אם ילמדו בצורה אגרסיבית ויקחו שיעורים בתדירות גבוהה, מצד שני , יש כאלו שצריכים זמן בכדי "לעכל" את הנלמד, כלומר, שיעור כל שבוע ולא יותר.

באסטר1

New member
תאמת שאני יודע באוטומטי לנהוג

אני נוהג בשטח פתוח לפעמיים עם אוטו אוטומוטי וניראה לי שאני אבין הילוכים די מהר אבל אני רוצה כמה שיותר מהר להוציא רשיון

munge88

New member
זה לא יעזור לך ללמוד יותר מהר

אתה יכול להוציא רישיון מיום הולדת 17, ואם נראה לך שתתפוס את זה מהר חבל שסתם תמרח את השיעורים, וחבל שתעשה עכשיו הרבה שיעורים תחכה כמה חודשים ואז תיגש לטסט.

רן88

New member
../images/Emo45.gif לעשות שיעור בשבוע זה ממש לא

אפקטיבי, לטעמי. כדאי להתחיל חודשיים-שלושה לפני ולעשות משהו כמו 3 שיעורים בשבוע (ויותר). אגב, נהיגה בשטחים שאין בהם כלום לא ממש זהה לנהיגה בכבישים...

למעלה