שאלות

שאלות

1) נכון כל הקטע הזה שאלאניס שרה את im a bitch? אז זה מה זה הרחיק לכת ... כאילו עזבו שזה מופיע בקאזה ובכל מיני תוכנה הורדה אחרות בשם של אלאניס אבל עכשיו מצאתי את זה גם באתר של הלייריקס הבין לאומי(לא זכרתי אם מותר לשים פה קישורים או לא.. אז לא שמתי. אז אולי .. אלאניס עשתה חידוש לשיר? או שרה אותו פעם? או משהו ... כי זה פשוט לא נראה לי הגיוני שאפילו באתר ההוא הוא מופיעה בתור שיר של אלאניס. 2) למישהו יש את הגירסא הספרדית של ironic שאלאניס שרה? נשמע מעניין ... הייתי רוצה לשמוע אותה ...

Rוית

New member
תשובות

1) אלאניס מעולם לא שרה את השיר הזה. הבעיה היא שבכל האתרי ליריקסים כאלו ואחרים לרוב הגולשים הם אלו ששולחים את המילים לשירים, אז מספיק שיש לך בעל אתר של מילים שלא יודע לעומק מי שר מה ונוצר לך בלאגן שכזה במילים.. זה קורה המון.. 2) לא זכור לי בוודאות על מה אתה מדבר אבל בכל זאת חיפשתי אצלי ולא מצאתי, אז אני מניחה שמתי שאמיל יגיע הכל יהיה טוב

Jagged chaos

New member
2 - בחיים לא היה אירוניק בספרדית...

אבל אם את מחפשת משהו שונה ב-אירוניק, אז יש את הגרסאות האלה- 1 - Fucking Knife = רק מוסיפה פאקינג, זה כל הסיפור 2 - גרסת הבלוז = בקטע מעבר של life has a funny, אלאניס שרה את זה באיטיות ובקצב של ג'ז-בלוז 3 - השיתוף פעולה עם אבריל לאבין 4 - פאדיחה ענקית - שזה קצת אירוני
זה משהו ככה==> "and isn't it ironic... don.." ||נכנסו התופים בטעות - אלאניס לא מבינה, אלאניס מפסיקה לשיר, הקהל צוחק|| ||אלאניס צוחקת, ושרה שוב את השורה הזאת||

Rוית

New member
אמיל, הגירסה הזאת היא אותה אחת

שמופיע בsomething to share נכון? (הגירסה עם הבלוז) אם כן אז זאת גירסה ממש ממש מקסימה!!! ששמעתי אותה פעם ראשונה נדלקתי עליה בשניה!

למעלה