שאלות : 1. איך פותחים משחק ? 2. האם יש Head Coach שחור ?
Yo-man New member 7/11/05 #2 תשובות: 1. בעיטת פתיחה 2. יש כמה. דניס גרין היה המאמן של מיניסוטה על לפני כמה שנים, טוני דאנג'י, המאמן של אינדיאנפוליס הוא חצי שחור (לא הגעתי למסקנה מה הוא). בטח יש עוד, אני לא זוכר כרגע.
תשובות: 1. בעיטת פתיחה 2. יש כמה. דניס גרין היה המאמן של מיניסוטה על לפני כמה שנים, טוני דאנג'י, המאמן של אינדיאנפוליס הוא חצי שחור (לא הגעתי למסקנה מה הוא). בטח יש עוד, אני לא זוכר כרגע.
R royfr New member 8/11/05 #9 מרווין לואיס ויש גם את לאבי סמית משיקאגו. אגב כשדטרויט החתימו את מריוצ'י, הם נקנסו ע"י הנהלת הליגה על זה שהם לא ראיינו מאמנים צבעוניים.
מרווין לואיס ויש גם את לאבי סמית משיקאגו. אגב כשדטרויט החתימו את מריוצ'י, הם נקנסו ע"י הנהלת הליגה על זה שהם לא ראיינו מאמנים צבעוניים.
I ih10 New member 7/11/05 #5 דניס גרין מאמן עכשיו לא? נדמה לי שראיתי אותו על הקוים באיזה משחק ויש גם את רומאו קרנל, המאמן החדש של קליבלנד
דניס גרין מאמן עכשיו לא? נדמה לי שראיתי אותו על הקוים באיזה משחק ויש גם את רומאו קרנל, המאמן החדש של קליבלנד
L lambdeus New member 7/11/05 #6 דניס גרין מאמן את אריזונה. טוני דאנג'י של הקולטס נדמה לי שחור. לובי סמית בשיקגו.
A asaf a המקורי New member 9/11/05 #12 תלוי בהטלת מטבע ושמים את הכדור על קו השלושים של הקבוצה של בועטת, בועטים אותו כמה שיותר לקיבינימט... וזהו בערך :/
תלוי בהטלת מטבע ושמים את הכדור על קו השלושים של הקבוצה של בועטת, בועטים אותו כמה שיותר לקיבינימט... וזהו בערך :/