שאלות

שאלות

עשיתי כישוף על מישהי קרובה. היא נורא עיצבנה אותי הרבה מאוד זמן. והתאפקתי הרבה זמן לא לעשות לה כלום. ובסוף זה השתחרר לי. אז כישפתי אותה שהיא תהיה חולה ותמות. פשוט מאוד התרכזתי בשנאה שלי אליה וקראתי לכוחות האופל שיבואו ויעשו שהיא תהיה חולה. שכל פעם שהיא אומרת עלי דברים רעים לאחרים או מדברת אלי מגעיל שהיא תהיה יותר חולה. ממש הרגשתי את כוחות הרוע יוצאים אליה. בכל מקרה העסק עבד והיא נהייתה חולה מאוד. וכל יום נהיה יותר גרוע. אז התפללתי תפילת נגד ועכשיו היא מרגישה יותר טוב. אבל יש לי שאלה עקרונית: א. איך הופכים או מבטלים כישוף ? האם מספיק להתפלל תפילת נגד למיגור הקללה ? ב. האמת שכבר עשיתי לה את זה בעבר. (היא פשוט נורא מעצבנת אותי לאורך זמן רב). ומה שקרה זה שבתגובה אני נהייתי מאוד חולה. כלומר כל פעם שחשבתי עליה דברים רעים, ואני רוצה לציין בפירוש שמדובר כאן רק במחשבות ואולי באיזה תפילה זעירה, אז ישר אחרי זה אני חטפתי מכות. קשות וכואבות. כאילו יש איזה כוח שמגן עליה והוא חזק ממני. וזה חזר על עצמו שוב ושוב. אז פעם אחת חטפתי נקע קשה, ופעם אחרת פטריות, ופעם כוויה, ועוד ועוד. היא פשוט כל הזמן מעצבנת אותי אז זה יצא ככה. בכל מקרה באיזה שהוא שלב קלטתי את הרעיון וניסיתי לא לחשוב דברים רעים אבל לפעמים זה פשוט משתלט עלי מרוב כעס וזעם. בקיצור ממש התחלתי לפחד. יש לציין שגם היא שונאת אותי. אז - איך מבטלים את הקטע שזה חוזר אלי ? ג. איך בכלל הצלחתי לגרום לכל זה לקרות ? מאיפה זה בא כל העניין הזה ? (אני רוצה לציין שבעקרון אני מחשיבה את עצמי כאדם טוב. פשוט -היא - מוציאה אותי לפעמים מהכלים).. ד. פעם יצא לי להיות במקום בו יש מה שנקרא - ביו אנרגיה. היית שם - איתה. ושוב כרגיל נורא כעסתי. כי היא שוב הביאה לי את העצבים (זה קבוע. ובדרך כלל אני משתלטת על זה). אבל מכיוון שהיינו במקום בו יש אנרגיה, זה השפיע עלי. בכל מקרה יצאה ממני אנרגיה שלילית מרוב עצבים. למרות שניסיתי להשתלט על עצמי. ומה שקרה זה שבאמצע הלילה התעוררתי עם כאבי תופת. חצי גוף שלי, כלומר לאורך - יד אחת רגל אחת חצי ראש, חצי בטן - באותו צד, כאבו כאבי תופת. היא היתה מימיני במקום ההוא עם האנרגיה ובלילה כאב לי חצי גוף שמאל (עד כמה שזכור לי ואולי בעצם זה היה ימין). מה הפירוש לעניין הזה ?

hagakora

New member
לפני הכל

אם קשה לך לשלוט בעצמך בחברת אנשים מסויימים, עדיף לך לנתק איתם קשר, בדיוק מכייון שאת יכולה להיות מסוכנת להם. השאלות ששאלת יכולות לקבל תשובה מלאה ואמיתית רק ממך, אנחנו יכולים לשער, אבל את יודעת יותר מכולנו מה עשית, תהרהרי בנושא. ותנסי לעזור לה להגיע למצב טוב יותר עד שתנתקי את הקשר (אם תבחרי לעשות את זה), תגלי שרק הכוונה תפתור לך הרבה בעיות

למעלה