שאלות..

lolo9

New member
שאלות..

1."שני גברים וחצי" זו עונה ראשונה?זה שודר פעם בערוץ 10..איזה עונה זו הייתה? 2."אוורווד"-עם זו עונה שלישית , איפה שודרו השתיים הראשונות בארץ אם בכלל?ואם לא אז למה יס לא קנו את העונות הראשונות? 3."יורדים בגדול"-למה רשמו פרק אחרון עם זה לא?!

shawn 1

New member
תשובות:

1- עונה 1 שודרה בערוץ 10, העונה ה2 כרגע בYW. הסדרה בעייני מגעילה ומפגרת בטירוף! 2- אוורווד, כן זו עונה 3 בYW, 2 העונות הראשונות שודרו בערוץ 2, ויס החליטה שלא תשדר תראשונות..ככה.. 3- שמעת על "טעות" ?

lolo9

New member
תירגע עם הסגנון כתיבה שלך..

ולא טעות כזאת לא צריכה לקרותתתתתתתת\ בעעעעעעעעע

TheCharm

New member
שון, תראה

נכון כבר הבנת איך הולך עניין הנצל"ש? עכשיו הגיע הזמן שתבין דבר נוסף. וזה לא במטרה פוגעת, זה פשוט מה שאתה עושה נורא מציק לפעמים. יש מקומות שבהם מביעים דעה על דברים ויש מקומות שבהם לא מביעים דעה על דברים. אם למשל שואלים אותך מה דעתך, אתה מביע דעה. אם למשל פותחים שרשור על פרק של סדרה מסוימת, אתה מביע דעה. אבל אם שואלים אותך מתי משודרת סדרה כך וכך או מה שלא יהיה, לא מביעים דעה, בטח לא דעה שלילית, כי זה נורא מפריע לפעמים.

shawn 1

New member
אממממ

אני לא חושב שאני מציק, אני חושב שאני לא מובן... היא שאלה שאלות, אני עניתי עליהם אני חושב בסיפוק רב, והיא בשאלה האחרונה הוסיפה "?!" ואני חשבתי שזה ממש חשוב לה אז בצחוק כתבתי לה , את יודעת מה זה "טעות", וזה לא במטרה להעליב....מי שלא יודע יש לי "מחלה": יתרת ציניות.... אולי בכתב קשה לי להראות את הצד הטוב שבי, אבל אני מצטער... שוב אני מצטער בשביל LOLO9, זה לא בא במטרה להעליב...אבל 'שתחררוו... או ליתר דיוק "יעקוב תשתחרר, יעקוב תשתחרר...." חחח!!

JTיXל

New member
מוזר שדווקא אתה אומר לנו להשתחרר...

לפי מה שאני מכיר אותך....אתה הבן אדם הכי לחוץ בתפוז..!

lolo9

New member
זה לא הקטע שנעלבתי...כי לא נעלבתי..

פשוט לדעתי קח את הדברים של TheCharm לתשומת ליבך..שאלתי שאלה אתה יודע תשובה תענה אבל לא שאלתי מה דעתך על הסידרה - "הסדרה בעייני מגעילה ומפגרת בטירוף!" התשובה שלך נראית כאילו אתה עושה טובה שאתה עונה...אתה לא חייב!!

למעלה