שאלות

morning star

New member
לא רק בקריון

ישנו סניף (גדול יותר) בגרנד קניון בחיפה. החנות עצמה אינה מקושרת למאגיה, אבל יש בה דברים אשר יכולים לשמש גם במאגיה (וגם סתם דברים יפים ושמנים מצויינים). אבל זו לא חנות שהייתי נוסע במיוחד בשביל לבקר בה יותר מ-20 ק"מ (וגם זה רק ברכב פרטי) - כך שרק אם מישהו כבר ככה מסתובב בחיפה/קריות אז שיקפוץ לבקר... שלך הנווד

shabaz

New member
אני עכשיו בחיפה...

מבקר את חברי. אבל שהלכתי לגרנד קניון לא ראיתי תחנות הזאת... תסביר לי איך להגיע ואני יקפוץ לשם שבז

morning star

New member
החנות נמצאת

בקומה השלישית של הגרנד קניון, צמודה מצד אחד לסופר-פארם ומצד שני למאפיה/קונדיטוריה (פשוט תשאל את השומר בכניסה הראשית שבקומה השלישית ליד טאוור רקורדס). יש שם גם פנטגרמים נחמדים ומעט תליונים מעוצבים בסגנון קלטי (בארון תצוגה שעליו עומדת הקופה - הם ממש יפים לדעתי) ופגיונות מאוד מסוגננים (וזולים יחסית). שלך הנווד

nepthys

New member
הסניף בקיריון ממש עלוב

ראיתי חנויות הרבה יותר מוצלחות. העשב היחידי שהם מוכרים שם זה תחליף מריחואנה, הספרים כולם ספרי מיסטיקה מהסוג הכי עלוב, והשמנים עצמם הם, עד כמה שהבנתי, סינטטים. חוצמזה, הם תוקעים מחירים ענקיים לדברים שאני יכולה להשיג בצורה הרבה יותר זולה..

morning star

New member
אני מעדיף

את הסניף בחיפה. יש שם סדרת שמנים של פרימוורה לייף - שמנים מקצועיים לארומתרפיה...

Justin Angel

New member
ווו ווו

*ג´סטין מוחא כפיים באופן נמרץ לנווד* חן חן, על התשובות המדויקות והנכונות.

morning star

New member
לא קשור לנושא

בנט לא ניתן למצוא את מה שהזכרת (בקשר לחוברות). מהיכן השגת את שלך? שלך הנווד

למעלה