שאלות...

שאלות...

למה אתם לא מעדכנים את הויאודי למל כבר מזמן אמרתם שתעדכנו את קיץ חינם לילדים ששום דבר לא מתעדכן בו בזמן האחרון וגם כבר ממזמן אמרתם שתשימו את משחק החיים מה קורה עם זה ??. ועוד שאלהה... כשאתה רוכש את הויאודי עצמו אתה משלם 10 שקלים ואז אנשים חושבים שלא צריך לשלם עוד על הסדרות וזה רק על הסרטים אזז למה הקטוגריה גוניור בתשלום של 10 שקלים לחודש והקריוקי 10 שקלים והערוץ הזה טרוול של העולם עוד 10 שקלים ואם אני רוצה אותם רק הויאודי עולה לי ארבעים שקל למה כזה יקר אני חושב שכדאי להוריד את המחיר ולא מחיר כזה גבוהה מקווה שתענו לי

מה אתה רוצה שיגדו לך מה הם עובדים

בהוט שהם אמורים לדעת למה זה לא עובדד?!!?

liadoosh

New member
יואו אני איתך

מסכימה עם כל מילה שלך והלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי שישימו את משחק החיים!!!!!

HOT VOD

New member
תשובות וככה

קודם כל, סליחה על העיכוב במתן תשובה. לגבי עדכון תכנים בקיץ חינם, השבוע עלו בלאקיץ וצבי הנינג'ה לג'טיקס. עדכונים נוספים יגיעו עם חלוף הימים. לגבי תשלומי אקסטרה, זה מה שנקרא מנוי חודשי, ובגדול זה משתלם, שכן לפי דרישות הספקים שלנו, אם לא זה, הייתם צריכים לשלם על כל פרק בנפרד (אי אפשר הכל בחינם, יש עלויות שונות שלא זה המקום לפרטן) כך שהמנוי החודשי בראייה רחבה יותר הוא משתלם ביותר.

HOT VOD

New member
משחק החיים

כבר כתבתי שכמה זמן לאחר ירידת טלנובלה בע"מ נעלה את משחק החיים. למה אתם מתעקשים להמשיך ולבקש את זה?

KiShKooSh

New member
אתה חושב שתהיה אפשרות לעלות את

הסדרה פרק פרק? ולא את ה120 ביחד? שזה יהיה כמו לראות את הטלנובלה מחדש פרק ליום

maxex

New member
מסכים!

גם אני חושב שזה 'צת מוגזם לשלם עוד עשרות שקלים על כל קטגוריה בקצב הזה שמוסיפים קטגוריות זה יכול עוד להגיע ל-100 שקל.

Dימה

New member
לגבי שאלה שנייה!

כל התכנים שיש ב-VOD הם לא הופיעו שם סתם. הוט רכשה אותם שמאות אלפי דולרים. חלק מאותם תכנים שהוט שילמה עליהם אתה אפילו לא משלם(כמו משחק מכור, כוכב נולד וכו') וחלק אחר כן רק בשביל שהוט לא תפסיד סתם ככה כסף. האמת, אם אתה אוהב לדוגמא טיולים בחו"ל, אז אין סיבה שלא תזמין את TRAVEL ב-10 ש"ח. לי זה נראה מחיר הגיוני. חוץ מזה אתה לא חייב לקנות שום דבר. אם אתה לא מרוצה אתה יכול פשוט לא להזמין את ה-VOD. דימה

HOT VOD2

New member
אסור לכם לשכוח שלמעלה מ-

65% מהתכנים הם בחינם (ז"א כחלק מדמי המנוי).

למעלה