שאלות

שאלות

1.מדוע לא מומלץ לבצע טיפול בעת הווסת? 2.שמעתי שניתן להפיל הריון צעיר בטיפול רפלקסולוגי(הכוונה לכמה ימים לאחר ביוץ..)אם כן מה היא הנקודה ברגל שקשורה לכך? 3. יש מפות כף הרגל באתר?

csh018

New member
ברוכה הבאה גלית גיר תשובות

1. אני דווקה כן מופל בזמן מחזור זו תקופה של התחדשות ניקוי ומעולה לתחילת שינוי. אלה שנמנעים מלטפל כנראה הגוף של האישה מאד רגיש כל לחיצה כואבת קצת יותר ולכן עלולה להיות "תקלה" באבחנה!!! ונוסיף על כך את כל הרעיונות שבאו ממקורותינו על האישה בזמן ווסת. 2. כאשר אני עושה את סידרת הטיפולים הקשורים בתהליחך ההפריה אני כן מטפל בטרימסטר הראשון. אני יודע שמטפלים נמנעים לעשות זאת ולו בגלל החשש שיגרמו להפלה לכן הם מוצאים מהטיפול את כל אזור הקשור לסיגמנט אדמה + מערכת הורמונלית. 3. מפות יש ברשימת המאמרים של הפורום. ערב טוב שלומי

תודה

אני לא מבינה איך יכולה לקרות הפלה מלחיצה בכף הרגל... ואיפוא המקומות האלה שדברת עליהם? בעקב?

csh018

New member
כוחה של לחיצה.

זה כמו כוח המשיכה אנו יודעים שהוא קיים אנחנו מרגישים אותו וניסוי פשוט מראה לנו את הדרך למטה. כנ"ל כוחה של לחיצה אנו יודעים שכאשר אנו לוחצים באזורים מסוימים ( אזורי הרפלקס) יש תגובות בגוף, או יוצרים גירויי שמפעיל את מערכת העצבים ובהמשך או במקביל את המוח לבצע הפרשות של הורמונים או להפעיל בלוטות שונות שגורמים לתגובת בגוף. האימפקט של הלחיצה שונים מי מטפל למטפל בהתאם לרמת האנרגטיות וכוחות הריפוי של המטפל, בנוסף יש את עניין הכוונה שגם הוא מאד חשוב למבחן התוצאה. לכן האם לחיצה במקום מסוים יגרום להפלה? יכול להיות !!! עד היום רק שמעתי על זה, לא פגשתי מישהו /י שגרמו להפלה, ולא פגשתי משהי שטיפול רפלקסולוגי גרם להפלה. וכמטפל שעוסק בבעיות פריון , אני כן מטפל באזורים אלו, ובניתים גם בהצלחה. האזור שנזהרים בו בטיפול כאשר יש סבירות או יודעים שהמטופלת בהריון, הוא בגדול כל אזור הקרסול. אני לא מפרסם את המפה שאני עובד איתה מפני שי איש יקר שזה חלק מפרנסתו. בהצלחה שלומי

למעלה