שאלות...

• פותח הנושא ISpy
  • פורסם בתאריך

ISpy

New member
שאלות...

1. האם יש חברות\אנשים שמתעסקות בהתקנת אנטנות של מכשירי קשר (של חובבים)? אני לא מצליח להתקין UHF קונקטור כמו שצריך
(יודע שזה נשמע די עלוב...) 2. האם יש מקומות אליהם ניתן לשלוח לתיקון הנדיי של קנאוד שהמחבר אנטנה שלו שבור?

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא עלוב בכלל שאני התחלתי אם זה הרסתי איזה 3 או 4 לפני שהתחלתי לחבר אותם טוב
מה הבעיה במה אתה מיסתבך {באיזה חלק} לאיזה כבל אתה מנסה לחבר את הקונקטור
בקשר לקנווד יש את היבואן {מאיר חברה למכוניות ומשאיות בע"מ} אתה יכול לנסות שם או פתח דפי זהב תחת מכשירי קשר ויש שם הרבה חנויות שמוכרות ומתקנות מכישירים יש גם בקישורי הפורום {משום מה האתר של יהודה טל לא פעיל כרגע אבל יש את זה של מוטורולה}

ISpy

New member
RG-213

את הקונקטורים אין לי בעיה להרוס.. חבל לי לשרוף את המכשיר קשר. אני גם לא בטוח שאת האנטרנה חיברתי טוב (זה X-30 של דיאמונד המורכבת מ2 חלקים). לא מאמין שב"מאיר" מתקנים מכשירים כל כך ישנים.

4Z7GBA

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

תשובה לא ברורה מה הקשר חמכשיר אם אתה מחבר את הקונקטורים לכבל קודם חבר את הקונקטורים לכבל תיבדוק שלא עשית קצר ואז חבר למכשיר האם זה האנטנה שלך
"מאיר" הוא יבואן הוא צריך לתת שירות לכל המוצרים שלו ולא משנה בני כמה הם אם אתה חובב ובעל אות קריאה יש את 6GO הוא גם מתקן מכשירי קשר

ISpy

New member
הסבר

אין לי פשוט דרך לבדוק שלא חיברתי אותם בצורה שתקצר... אכן זו האנטנה - בערך, לא רואים בתמונה שבאמצע האנטנה יש חיבור בין שני חלקיה. אני לא בטוח שאת חיבור זה חיברתי כמו שצריך. יש קונקטורי UHF שמחברים ללא הלחמה?

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

או קיי עכשיו הבנתי אתה יכול לנסות ליבדוק את זה אם רב מודד קיימת פונקציה שבודקת אם יש קצר בחוטים בקשר לאנטנה יש איזה סוג של באנד על האנטנה במחבר את שני החלקים באופן תאורטי אתה צריך לחשב את גודל האנטנה לפי סוג התדר ואז אתה מתאים את גודל האנטנה לתוצאה שקיבלת בעזרת הבאנד הזה בטח יש חלק אחד דק שניכנס לחלק יותר עבה שהבאנד עליו כמו בתמונה קימיים קונקטורים שמחברים אותם ללא הלחמה אבל מניסיון אלו שמחברים אם הלחמה הרבה יותר נוחים

למעלה