לא עלוב בכלל שאני התחלתי אם זה הרסתי איזה 3 או 4 לפני שהתחלתי לחבר אותם טוב
מה הבעיה במה אתה מיסתבך {באיזה חלק} לאיזה כבל אתה מנסה לחבר את הקונקטור
בקשר לקנווד יש את היבואן {מאיר חברה למכוניות ומשאיות בע"מ} אתה יכול לנסות שם או פתח דפי זהב תחת מכשירי קשר ויש שם הרבה חנויות שמוכרות ומתקנות מכישירים יש גם בקישורי הפורום {משום מה האתר של יהודה טל לא פעיל כרגע אבל יש את זה של מוטורולה}
את הקונקטורים אין לי בעיה להרוס.. חבל לי לשרוף את המכשיר קשר. אני גם לא בטוח שאת האנטרנה חיברתי טוב (זה X-30 של דיאמונד המורכבת מ2 חלקים). לא מאמין שב"מאיר" מתקנים מכשירים כל כך ישנים.
אין לי פשוט דרך לבדוק שלא חיברתי אותם בצורה שתקצר... אכן זו האנטנה - בערך, לא רואים בתמונה שבאמצע האנטנה יש חיבור בין שני חלקיה. אני לא בטוח שאת חיבור זה חיברתי כמו שצריך. יש קונקטורי UHF שמחברים ללא הלחמה?
או קיי עכשיו הבנתי אתה יכול לנסות ליבדוק את זה אם רב מודד קיימת פונקציה שבודקת אם יש קצר בחוטים בקשר לאנטנה יש איזה סוג של באנד על האנטנה במחבר את שני החלקים באופן תאורטי אתה צריך לחשב את גודל האנטנה לפי סוג התדר ואז אתה מתאים את גודל האנטנה לתוצאה שקיבלת בעזרת הבאנד הזה בטח יש חלק אחד דק שניכנס לחלק יותר עבה שהבאנד עליו כמו בתמונה קימיים קונקטורים שמחברים אותם ללא הלחמה אבל מניסיון אלו שמחברים אם הלחמה הרבה יותר נוחים