שאלות..

MaNcHi 135

New member
שאלות..

היי! קודם אני חדשה אז שלום! והשאלות: 1. מה קרה לג'ואן שהיא מסרבת לעזור לאלוהים יותר ועל איזו מחלה הם מדברים שהיא חלתה בה? 2. איך משפחת בייקר יכולה לתבוע את המשפחה של ג'ואן אם בכלל הבן שלהם הוא זה שנהג והפך את אח של ג'ואן לנכה?

BUG LOVE

New member
גם לי יש שאלה

איך קוראים לשיר שהיה היום ברקע שאלוהים ניגש לג'ואן בפארק בדמות הילדה הקטנה

Chandler Bing

New member
תשובות:

בשביל MANCI 135: 1- ג'ואן מסרבת לשמוע לה' אחריי שהבינה שכול מה שעבר עליה זה רק הזיה ממחלה שהייתה לה שגורמת להזיות... היא מרגישה שה' בגד בה...! 2- משפ' בייקר תובעת את משפ' ג'ירארדי מכיוון על כך שלאנדי "רע" ו"קשה" להתמודד עם הטרגדיה שעבר.. אחריי התאונה! "ממש מסכן"!! ובשביל BUG LOVE, אני מצטער אבל אנלא יודע... סורי!

MaNcHi 135

New member
אבל אין להם עילה לעשות זאת!

כאילו בית המשפט בחיים לא יזכה אותם! כי בעצם מי שנהג היה הבן שלהם ולאח של ג'ואן אין קשר לזה...זאת לא אשמתו שהוא נהייה נכה לאחר התאונה! ובקשר למחלה של ג'ואן עדיין לא הבנתי...מה זאת אומרת שהיא הבינה שהכל הזיה? ושה' בגד בה? מה הכוונה בגד בה? ותודה על התשובות!

OrdinaryDay

New member
אבל קווין לא שתה באותה מסיבה

והוא היה יכול לנהוג במקום זה שנהג ושתה. הרי שקווין ידע שחבר שלו שתה ובכל זאת הניח לו לנהוג במקום לקחת את המפתחות ולנהוג בעצמו. היא לא הבינה בעצמה שהכל הזיה. מצאו אצלה מחלה שאחד מהמאפיינים שלה זה הזיות. אז היא הניחה שהכל היה מהמחלה, שהיא ראתה את אלוהים בגלל החידק שהיה לה...

elindith

New member
זה לא מדויק

גם כשהיו לה הזיות היא המשיכה להאמין שאלוהים קיים. מה ששבר אותה היה שאדם לא האמין לה, ואפילו ההורים שלה שלחו אותה לקייטנה של פסיכים... היה לה מבחן אמונה. היא חשבה שהיא ראתה את אלוהים רק בגלל המחלה רק אחרי שאף אחד לא תמך בה או האמין לה. בקיצור, היא לא מעוניינת להיות פסיכית בעיני אף אחד ובמיוחד לא בעיני האנשים שהיא אוהבת וזקוקה להם.

elindith

New member
האמת שבמובן מסוים

זו כן אשמתו שהוא נהיה נכה לאחר התאונה. הוא יכל לנהוג ולמנוע את התאונה. השאלה המשפטית היא האם הוא מחויב היה לעשות זאת? בכל מקרה ההורים של אנדי חזירים חסרי לב, כי לא משנה איזו "אי נוחות" נגרמה לאנדי כתוצאה מהתאונה, לתבוע אדם שהבן שלהם הכניס לכיסא גלגלים זה פשוט נבזי בצורה בלתי נתפסת.

MaNcHi 135

New member
עדיין אף בית משפט לא יזכה אותם על

זה.... רק בגלל מצבו של קווין.... כאילו מילא אם היה קורא משהו לאנדי וקווין היה יוצא מהתאונה ללא פגע אז אולי.... וחוץ מזה מה זאת החוצפה הזאת ש"הוא לא לקח ממנו את המפתחות ולא נהג?!" למה מה הוא אבא שלו שצריך לדאוג לו?! זה היה האוטו של חבר שלו וכנראה לא היה בראש שלו להתחיל להתווכח עם אנדי על האוטו והמפתחות אז הוא נתן לו לנהוג.... היה צעיר וחסר שיפוט ולא כל כך ראה לנכון לקחת לו את המפתחות...לא כולם בוגראים בגיל הזה..מה לעשות... אני אחרי קבלת התביעה הזאת הייתי זורקת להם תביעת נגד על זה שבגלל הבן שלהם הבן "שלי" נכה לכל החיים בנוסף לכל העוגמת נפש שהוא עבר בגלל מצבו הפםיזי+ כל הכסף שהיה צריך להשקיע בטיפולים.... אני חושבת שאחרי הגשת תביעה כזאת נגדם הם היו שותקים טוב מאוד...

elindith

New member
אם זה מוצא חן בעינינו או לא

לקוין יש חלק באחריות לתאונה מבחינה משפטית ואנדי טוען שכן נגרם לו נזק, גם אם נפשי. כל שופט שפוי בדעתו היה כמובן מחייב את אנדי לשלם לקווין פיצויים ולשאת בהוצאות המשפט, אבל מי יודע מה יהיה כאן?

Led sky

New member
לדעתי ה' כן מדבר איתה דרך המחלה

כלומר, הוא משתמש בה כדי לתקשר... אבל זו רק דעה שלי

BUG LOVE

New member
מה עם השאלה שלי?

אף אחד לא יודע איך קוראים לשיר שהיה בפרק?

Led sky

New member
../images/Emo3.gifכניראה שאף אחד לא יודע

מישהו רוצה לחלוק על כך?

dalida1988

New member
../images/Emo176.gif

הי יש לי תשובה.. תחפשי את הפרק באתר שלמטה שם פרק ויש שם שמות של שירים מקווה שעזרתי http://www.cbs.com/primetime/joan_of_arcadia/tunes/index.shtml

למעלה