שאלות
ננניחש ה' קיים(אני מדבר על התייחסותם של הדתיים כה' -דבר שגדול מאיתנו חזק והרבה יותר משכיל) בבראשית ( כך הסקתי ) ה' ברא את העולם ,למה בבראשית מוזכרת רק השמש, הירח ,והכוכבים למה לא מוזכר על דברים שמעבר לראייה של האדם, הרי ה' הרבה יותר חכם לא ?( חורים שחורים גווגל שמשות ,אבק גלקטי ( שלא להזכיר את המערכת השמש שלנו ) לא מוזכרים פשוט ומה שהכי מוזר איך הוא ברא ( נראה לי הוא ברא את זה ראשון )את ה אור ואת ה חושך ( למרות שחושך זה חוסר אור אבל נתעלם מזה ) מבלי "לבנות " מאור גודל -סליחה שמש ומאור קטן סליחה ירח  
אגב ירח לא מאיר, נכון שפעם ( אולי) שררו בו אמבות או יצורים קטנים יותר. אך אף פעם הוא לא היה מקור אור -זה לא שהוא מאיר אור מוחזר מן השמש ). ..." את המאור הקטן לממשלת (?) הלילה ו את הכובים ..." .." ויעש ה' את שני המארת הגדלים את המאור הגדל לממשלת(?) היום ..." רגע אז השמש לא נמצאת ב"לילה " ו ירח לא נמצא "ביום " ( אני לא רוצה להוסיף יותר ) אז למה כל הדברים האלה מוזכרים כיאלו שבן אדם "רואה " את זה ולא הדבר שיותר חכם ועליון מאיתנו המציא את זה ,ברור מאליו שרוח שיודעת הכל ( ה' ) צריכה לפחות לא לשקר ( או שהיא לא משקרת אולי בגלל שהיא רק יודעת מה שפעם האנשים שחיו לפני 5000 שנה חשבו ( למרות שפה צריך לתת נקודת יתרון למצרים וליוונים שכבר חקרו את הגלקטיקה ו המציאו את האנליזה (חשבון) ) אז יוצא שכל הדברים מוזכרים ( אין לי כוח למנות את כולם ) הם אך רק ראייתו של הבן אדם שלא יודע כלום לגבי העולם , למה ? למה? כי לא ה' ברא את האדם אלה האדם ברא את ה' ( והאניש אותו ) כדי שתיהיה לו תקווה ,בסיס להישען עליו כדי שלא יפחד וידע שההמצאה שלו תגן עליו . סוף.
ננניחש ה' קיים(אני מדבר על התייחסותם של הדתיים כה' -דבר שגדול מאיתנו חזק והרבה יותר משכיל) בבראשית ( כך הסקתי ) ה' ברא את העולם ,למה בבראשית מוזכרת רק השמש, הירח ,והכוכבים למה לא מוזכר על דברים שמעבר לראייה של האדם, הרי ה' הרבה יותר חכם לא ?( חורים שחורים גווגל שמשות ,אבק גלקטי ( שלא להזכיר את המערכת השמש שלנו ) לא מוזכרים פשוט ומה שהכי מוזר איך הוא ברא ( נראה לי הוא ברא את זה ראשון )את ה אור ואת ה חושך ( למרות שחושך זה חוסר אור אבל נתעלם מזה ) מבלי "לבנות " מאור גודל -סליחה שמש ומאור קטן סליחה ירח