שאלות

FaithNoMore

New member
שאלות

האם יש כאן אנשים (כמו אייל שינדלר למשל...
) שעובדים ברדיו (בעבר או בהווה)? שדרנים, עורכים מוסקליים ושכאלה? פשוט תהיתי (בתור בחורה שלשדר ברדיו הוא חלום בלתי ממומש שלה מימים ימימה... אךךךךךךך, התיסכול
) איך מגיעים לעבודה שכזו? חוצמייסה: אם הייתה לכם אפשרות להנחות תוכנית רדיו איזו סוג של תוכנית זו הייתה? מה היה הפורמט שלה? אני אישית הייתי רוצה תוכנית שתעסוק במוסיקה + זיוני זכל וצחקות בין השירים + אירוח של להקות חדשות וחדשות פחות באולפן... שילוב הזוי של ג'קי שרגא ועסק שחור (מבחינת גישה, לא מבחינת המוסיקה השחורה)... רק שהמוסיקה תהיה איכותית יותר ממה שג'ק שם בדרך כלל - בסגנון 88 FM... אלטרנטיב, גראנג', אינדי, רוק ישראלי... מה שנעים לי באוזן ואני חושבת שגם אחרים צריכים להכיר :).

תשובות ../images/Emo142.gif

נתחיל בשאלתך הראשונה... בהחלט. בפורום הזה משתתפים (כ- "כותבים קבועים", "כותבים פחות קבועים" ו"אנשים שקוראים ולא משתתפים") אנשים רבים בתעשיית הרדיו בארץ. שיטוט קצר בפורום, כמו גם השתתפות פעילה בו, בוודאי תחשוף אותך לשמות ידועים מהתעשייה.
שאלתך האחרת דווקא מאוד מסקרנת ומעניינת, אני לא חושב שעסקנו בשאלה הזאת עד היום... אני הייתי שמח להגיש תוכנית שהיא שילוב של שי ודרור (מבחינת התכנים וההומור) ועסק שחור (מבחינת ההגשה). אם רק הייתי מוצא פרטנר/ית מתאימ/ה ותחנת רדיו שתארח "תוכנית ללא-גבולות", זה היה קורה...
אולי זה עוד יקרה יום אחד

FaithNoMore

New member
אני אשמח

להיות פרטנרית
אבל פוליטיקה זה קצת בעיה אצלי... נושא מתסכל... אני חייבת תכנים מוסיקליים בולטים.

DorDassa

New member
אם הייתה לי אפשרות

הייתי עושה תכנית בסגנון של שי ודרור. יש לי פרטנר שפשוט אני והוא זה החצי אחד של השני. תנו לנו שעתיים ברדיו FM. ואנחנו פשוט נותנים למאזינים להנות ממה לא.. אורחים, צחוקים, דיבורים ככה סתם... (כמובן שעד גבול הטעם הטוב) כמובן שחשבתי לעשות את זה גם בתחנה שאני משדר בה היום אבל אני עדיין עוד צריך לדבר עם כמה אנשים ולסדר דברים.

למעלה