שאלות

Nihau

New member
פיחס!!!!!!!!!!!!

מה גם שיש לנו אותם כבר. איזה עוד בידור יש לך? Apple seed?

BluePrint

New member
../images/Emo2.gif

הפעם תורי לומר: "למה לא סיפרו לי?!" Apllseed, כמובן. אבל המקורי והישן. Wonderful Days יש לי חדש, ואולי גם Returner אם יבוקש.

BluePrint

New member
לא, אורך מלא.

אבל סרטים מהמזרח תמיד מעט קצרים יותר. בעצם... לאחרונה השגתי את Tripping the Rift. התוכנית אולי לא מתאימה לצעירים, אבל מבדרת במיוחד.

Dror Bar

New member
שלא החדשה

1. האם אפשר לעשות עיר שכוח קסום מונע הריגות בעיר הזאת. 2. מה ההבדל בין חץ וקשת ארוכה לקצרה חוץ מזה שאחד ארוכה והשניה קצרה.

עם קסם

אפשר לעשות הכול, כל עוד זה תואם את העולם. זה צריך להיות השיקול היחיד שלך. קשת קצרה פחות חזקה (קרי, פחות נזק) ויש לה טווח קצר יותר. במו"ד דמות יכולה לירות בזמן רכיבה רק בקשת הנמצאת בסיווג הגודל שלה, או בקשת-מורכבת בסיווג בגודל אחד מעליה. לדוגמה: אדם (גודל בינוני) יכול לירות בשעת רכיבה בעזרת קשת קצרה (גודל בינוני). הוא לא יכול לירות בקשת ארוכה (גודל גדול), אך הוא יכול לירות בקשת ארוכה מורכבת (גודל גדול).

תשובות

1) למה כוח קסום? אין משטרה? יש לך שחקנים שכל הזמן אומרים "אני מתקיף"? תפגיש אותם עם השריף המקומי שישלח אותם להתנדנד בקצה החבל או לבלות בתא כלא יחד עם טרול גדול שרוצה לשחק באבא ואמא. 2) קשת ארוכה היא בגובה של אדם גדול (מטר שמונים), עשוייה מעץ טקסוס ויורה חיצים כמעט באורך מטר. קשה למתוח אותה, וקשה לכוון איתה, אבל יש לה יופי של טווח וכושר חדירה מצויין, כפי שהצרפתונים גילו בקרבות קרסי ואז'ינקור. קשת קצרה לא הרבה יותר קצרה - בסביבות מטר וחצי, והיא בעלת ביצועים קצת יותר פארשיים. הקשת הארוכה, בעיקרון, התפרסמה בעיקר בזכות הקשתים הוולשים ורובין הוד. והיא "פטנט" די מאוחר. הקשת הקצורה ומקבילותיה, לעומת זאת, נמצאות עמנו די הרבה זמן. יש גם קשת מורכבת - אבל כאן אני מציע לך ללכת ישר למקור, "תורת המלחמה בארצות המקרא" של יגאל ידין, ולא לבולשיט שכתוב בספר השחקן.

למעלה