שאלות!

שאלות!

1. האם אגדת 5 הטבעות קשורה ליפן? 2. אם כן, איך נראים ואיך כותבים כל סימן?

CountDust

New member
לא ברור לי אם זאת הכוונה, אבל

ספר חמש הטבעות (או ביפנית GO RIN NO SHO) נכתב בשנת 1643 ביפן ע"י מיאמוטו מוסאשי, אחד הסמוראים המפורסמים ורב אמן בלחימה בחרב (למעשה שיטתו כללה שימוש בשתי חרבות). הספר הוא למעשה מעין מדריך ללחימה בחרבות. יתכן שהתכוונת למשהו אחר לגמרי, כי לא ברורה לי השאלה לגבי "סימנים"...

זהו, שסידרת לי כמה דברים!!

ראיתי תוכנית בנשיונאל ג'אוגרפיק על סמוראים , ותמיד התעניינתי בסמוראים, והזכירו את הספר על 5 הטבעות שכתב מיאמוטו מוסאשי. חיפשתי אותו באינטרנט וזה מצא לי ספרים על אגדת חמשת הטבעות,כנראה היסודות,(מים,רוח,אש,אדמה ועוד משהו) והספרים הללו מספרים על סמוראים עם כוחות ועל משחק עם הכוחות הללו(שמתברר שחצי מהסדרות האנימציה היפניות מבוססות על זה). ועכשיו סידרת לי הכל זה ספר שחיפשתי, תודה!!!

raisingod

New member
טוב

אני חושב ש5 הטבעות הוא אחד הכתבים היותר מפורסמים של יפן בתקופה שבין המאה ה15 למאה ה18 בכל מקרה הוא כל כך מפורסם שעשו לו משחק קלפים( אוקי עכשיו את זה בטוח לא ידעתם האהה?)

עוד בקשה!!

יש פה למישהו צירופי מילים שיוצרים ברכות או מילים שהם בעצם ברכות(עדיף תמונה של הכתוב)??? תודה מראש!!!

אילו ברכות בדיוק אתה מחפש?

יפנים נורא מנומסים...
יש מבחר גדול.

GnomeBubble

New member
סגנון יותר דתי... כלומר שינטו?

היפנים הם יחסית עם די חילוני במובן שאין להם הרבה ברכות, פתגמים וביטויים שמושפעים מדת, למרות שאפשר למצוא השפעה גדולה של הפילוסופיה הניאו-קונפוציאנית, אם אתה מחשיב אותה כדת. בכל מה שנוגע לברכות שינטו, אני לא מכיר אף אחת (למרות שאני מניח שיש).

למעלה