שאלות...

esterik24

New member
שאלות...

1.אם אני משתמשת בכבל USB1 האם זה פוגע באייפוד? לפי איך שזה נראה ההעברה מתבצעת באופן איטי יותר, אבל זה ההבדל היחידי. 2. אם אני אתקין את התוכנה במחשב חדש (ולפיכך בעצם הספרייה של הITUNES תהיה שוב ריקה), האם כשאני מחברת את האייפוד בפעם הבאה לעדכון, כל הקבצים באייפוד יימחקו כי הוא לא יזהה אותם הספריה?

Shreky

New member
תשובות

1. לא פוגע. כמו שאמרת, ההעברה יותר איטית פי כמה וכמה. 2. הקבצים יימחקו, אלה אם כן את מגדירה שהסנכרון יבוצע ידנית [אני לא יודע אם יש אפשרות להגדיר את זה לפני החיבור הראשוני של האיי פוד... אפשר?]

esterik24

New member
זה יכול להיות קטלני

אני ממש לא בטוחה. אז בעצם כל בן אדם שנניח נופל לו המחשב מאבד את כל מה שהוא כבר הוריד? לאלו מביננו שממירים דיסקים רגילים ל-MP3 זה קטלני. ועוד שאלונת: האם רשימת ה SHUFFLE באייפוד היא קבועה, או שמע יש דרך כל פעם כאילו לעשות ערבוב מחדש כך שנקבל שירים בסדר שונה?

Shreky

New member
אכן קטלני, והרשימה לא קבועה

כל הזמן השירים נשמעים בסדר שונה.

בשלב התקנת התוכנה

האי טיונז תשאל אותך אם לסנכרן אוטומטית או ידנית, אז שימי לב ואל פספספי את השלב הזה. את יכולה לחליפין קודם כל להעתיק את כל השירים מהפוד להארד דיסק באמצעות אחת התוכנות שהחבר'ה פה המליצו (אי פוד אייג'נט, פוד יוטיל וכיו"ב) וליבא אותם שוב לאי טונז ולפוד במקרה של מחיקה בטעות

weird dust

New member
כמה דברים

בעבר דנו על זה ונאמר שיו אס בי 1 פוגם במכשיר לטווח הארוך. כרגע זה רק עובר לאט בעתיד זה פוגם, באמת שאני לא זוכר למה אבל זאת הדעה הרישמית שאני נותן מהפורום. ברגע שמחברים אי פוד למחשב האי טונז שואל אם לסנכרן את האי פוד ואז כותבים לא. יש איזה קטע שאפשר להגדיר שישאר ככה אבל אני לא זוכר אותו אף פעם מצטער.

JustThomas

New member
הוא פוגם כי...

לוקח המון זמן להעביר שירים, והמכשיר מתחמם בינתיים. מאוד לא בריא...

למעלה