שאלות ...

s a l a l a

New member
שאלות ...

שלום לכולם! כרגע אני בסידורים לקראת הטיסה .. דרכון ויזות וכו'. יש לי מספר שאלות ואשמח אם תענו לי מנסיונכם . אני מתכוונת לטוס בערך באמצע אוקטובר תחילת נובמבר , ולקנות כרטיס פתוח לתיאלנד לשנה . ולהלן שאלותי : 1.נאמר לי שלא כדאי לעשות ויזה לתיאלנד אלא אם כן אני מתכוננת לשהות שהם יותר מחודש ברציפות , מה שכן אמרו לי שאני יכולה להיות שם חודש ואז לצאת מתיאלנד להיות בויינאם , לאוס , בורמה וכו' ואז לחזור לתיאלנד שוב לטייל .. אם הדבר נכון ? והאם אני צריכה ויזה למקומות שציינתי ? (לאוס , בורמה , ויטנאם ) ? 2. אשמח אם תסבירו לי באותה הזדמנות איך עובד כל הקטע של הויזות , לפי מה אני יודעת לאיזה מקומות צריך ויזה ולאלה לא ? ומה קורה אם אין לי ויזה למקום מסוים ואני תוך כדי הטיול רוצה גם לשנות מסלול? 3. קצת לגבי עונות : איפה כדאי לשהות מתי ? אני גם מתכוונת לטייל קצת בהודו. 4. אני ממש מרגישה שאין לי מספיק אינפרומציה לגבי מחירים , דרכי נסיעה ממקום למקום , לינה , אני גם קצת חוששת מהאנגלית שממש ממש לא ברמה גבוהה אצלי האם זה יביא לי מכשול ? אז תודה ואשמח לקבל הצעות ועזרה מכל מי שרק יכול לתת.

דותן1

New member
תשובות...

בעיקרון תצטרכי להוציא ויזה לכל מדינה שתרצי לעבור. ויזה אפשר להוציא בתאילנד מס' ימים לפני המעבר (למדינה שתבחרי) או פשוט להוציא ביום המעבר בכניסה לכל מדינה ואז תשלמי מעט יותר כך שאין בעיה,תמיד תוכלי לשנות כיוון ויעד באופן ספונטני. כל יציאה מתאילנד וחזרה אליה תקנה לך ויזה למשך חודש,לכן אין טעם לשלם מראש על ויזה ארוכה. לגבי לינה,שפה ומעברים ממקום למקום- הכל פשוט ונוח מאוד,תסדרי את הכל כשגיעי למקום ללא קושי. אם יש לך עוד שאלות ספציפיות את יכולה לשאול כאן או במסרים. תהני...

s a l a l a

New member
עוד משהו קטן

תודה. מה לגבי חיסונים ? כמה זמן לפני הטיסה צריך לעשות חיסונים ? האם מספיק לי 20 אלף לשנה בהודו , וחודש בתיאלנד ??? לא כולל הטיסה מהארץ לשם. 20 אלף נטו . יש איפה להפקיד שם כסף או כול הזמן צריך להסתובב אם הכסף עליי ?

למעלה