שאלות

טיקטי1

New member
שאלות

1)איך אפשר להוריד קבצים מהאינטרנט? כלומר איך במסגרת תוכנה אפשר להוריד קובץ מהאינטרנט? 2) יש אתרים שבהם כאשר מורידים קובץ ואח"כ סוגרים את ההורדה ומתחילים להוריד שוב, תהליך ההורדה מתחיל מאיפה שההורדה עצרה בפעם הקודמת, איך אפשר לממש את זה? תודה מראש

gilad_no

New member
דוגמא:

URLDownloadToFile(NULL,_T("http://www.test.com/file.exe"),_T("c:\\file.exe"),0,NULL);​

justme5

New member
למה?

למה, עבור כל API נתון, שבו x ארגומנטים, רבע מהם NULL-ים ורבע נוסף אפסים?

gilad_no

New member
אתה לא חייב

השדות הנוספים יש להם משמעות (כמו מצביע לCALLBACK וכו'). זאת פשוט דוגמא לשימוש הכי בסיסי של הורדה ללא שום דבר נוסף.

טיקטי1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

המקף תחתון T הוא בכוונה? והשם:
c:\\file.exe​
אומר שהוא מכניס את הקובץ:
file.exe​
לתוך התקייה c ? ואתה יודע במקרה את התשובה לשאלה השנייה? ותודה מראש

gilad_no

New member
תלוי בשרת

מכיוון שהפונקציה הנ"ל משתמשת במנגנון של IE, גם ההורדה תמשיך מהיכן שהופסקה (במידת האפשר ובמידה והשרת תומך בכך)

טיקטי1

New member
תודה, אז אי אפשר כל כמה זמן לקחת

את הקבצים מהתקייה הזאת ולשמור אותם וכך ליצור אפקט דומה?

DadleFish

New member
מזתומרת?

אתה צריך לגרום להם להופיע ב-TEMP DIRECTORY בתור התחלה. איך תעשה את זה? וחוץ מזה, אתה לא יכול לסמוך על תוכן הספריה הזו. היא מנוהלת על ידי WINDOWS ולכן לא בהכרח תיתן לך את מה שתצטרך.

טיקטי1

New member
מזה temp directory ?ומה כל כך מיוחד

ב-temporery internet folders שאי אפשר להשתמש/לשמור בו קבצים הרי המידע שמור על המחשב עצמו לא?

DadleFish

New member
זו ספריה מיוחדת עם התנהגות

שונה מהמקובל בספריות אחרות. כמו כן, קבצים יכולים להימחק משם ללא שום התראה, לפי החלטת מערכת ההפעלה.

gmorphus

New member
אני חושב שהוא מתכוון למשהו אחר

הוא מתכוון למה שמספר "מנהל הורדות" כמו למשל GetRight, שמאפשר להתחיל הורדה, לעשות Pause ולהמשיך מאוחר יותר מאותו המקום. בלי תלות בכל מיני ספריות temp. לי אין מושג איך עושים את זה. אני מניח שהם לא משתמשים בפונקציה הזו (URLDownloadToFile) אלא מיישמים את ההורדה עצמה בעצמם או משהו כזה...

למעלה